[quote=Mar'ca🌺]Cure, znam da možda nije tema, a el se koja bori s e.coli u trudnoći ili prilikom rada na istoj, znam da sam čitala negdje tu u grupi netko je spomenuo, ali mi se neda klikati na 270 str. 🤣🙈
Ja sutra idem odnesti uzorak na urinokulturu, ali se nadam da će mi dr.moći dati nešto i prije nalaza.[/quote]
Ja sam pisala da imam eserihiju koli. Eserihija se rijesava terapijom, a terapija su antibiotici i puno uvin h caja i caja od brusnice. Buduci da sam prije imala eserihiju, nije mi nepoznato kako se nositi s tim. Nisam trudna, ali radimo na bebacu.
Ako se ne lijeci na vrijeme zna se zavuci i onda nastaju problemi. Posavjetuj se s obiteljskim lijecnikom i ginekologom. Nemam saznanja moze li nastetiti plodu, ali znam da mi je doktorica rekla, kad sam je pitala mogu li sacekati par dana jer ne znam jesam li trudna, da je to razlog vise da krenem s terapijom odmah i da ce mi prepisati antibiotike koji u pravilu ne bi trebali stetiti za trudnocu. Pocela sam odmah piti, a na kraju se i ispostavilo da nisam trudna.
Moj savjet da se rijesis toga na vrijeme.
👩28🧑27
AMH 19, blaga trombofilija
Pokusavamo od 2020.
2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
"Idemo dalje, sve do medalje!" ❤
Imam mozda malo glupo pitanje no, s obzirom da LH trakice mogu pokazati trudnocu, moze li test na trudnoću pokazati ovulaciju?
Danas sam opet piskila test i negativan je, no onaj dan kad sam piskila test sam imala grceve u desnom jajniku i prozirni iscjedak i sad mi se to mora po glavi 🤭
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Večer curke muž i ja smo odlučili ovaj mj krenut ranije …i to nekih 4 dana prije nego što mi inače kvazi kreću "plodni dani" tako da smo odlučili pokriti skoro cijeli mjesec….
Izašla sam van i priopćila susjedima da slučajno nebi mislili da je ponovo potres u podsljemenskoj zoni 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Mudro da se komsije ne brinu, a vi samo uzivajte u akciji.. Muz i ja planiramo mozda ovaj mj malo zbrisati od kuce, prijatelj ima hostel na divnom mjestu pa da spojmo malo ono priroda i setnica, pa mazenje.. hmm budemo nesto smislili, ali vreme nam remeti planove, ali nema veze nek i pada snjeg, mozemo se mi fino ususkati u toploj sobi sa divnim pogledom.. tako da.. nesto vec skontamo…
I mi smo uzeli godišnji od tjedan dana uskoro ...pa smo isto mislili otići negdje a i rođendan mu je tako da...gdje god da odemo ...sve je top jer nam treba malo kako se kaže guza puta vidjet...🤣...tako da također ti se pridružujem u takvim razmišljanjima
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Zdravo curee! Ovaj test sam radila juce 5 dana prije ocekivane menstruacije. Linija je jako tanka ali jasno vidljima. Da li je neko imao slicno iskustvo?
https://ibb.co/28GjYZ4
https://ibb.co/kGWWf0R
Siri ,krenulo odbrojavanje koliko vidim 🥳
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Zdravo curee! Ovaj test sam radila juce 5 dana prije ocekivane menstruacije. Linija je jako tanka ali jasno vidljima. Da li je neko imao slicno iskustvo?
https://ibb.co/28GjYZ4
https://ibb.co/kGWWf0R
Uradi neki drugi test koji nije clearblue i da ima li ije crvene boje, posto radis test rano onda trazi da je test 10mlU/ml HCG osjetljivosti. Inace bi ti cestitala jer i bljeda crtica znaci trudnocu, lai posto su clearblue testovi smece i uopste nisu pouzdani… Nemam pojma iskreno, moze biti pozitivan, a moze biti evaporacijska..
Hvalaaa! Nadam se da nije evaporacijska… Inace imam tezak PMS sa svim mogucim simptomima, a sada nista. Cak mi je i lice iznenadjujuce cisto pred ocekivanu menstruaciju 😅
Da li nekome Duphaston tesko pada na zeludac?
👸30 🤴30
❤️ 1/22 dobili koronu
❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
❤️ 21.5. pozitivan test
❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️
Kejsyma jel to Vrbas tebi u blizini ili se varam? Evo ja sam umočila čistooooo zbog tebe inače ne bi vjeruj mi 😂😂 ovakvo je stanje danas:
https://ibb.co/p4qxsHJ
Nisam imala trakice uopće sa sobom pa sam umočila kad sam stigla kući. Vidjet ćemo. Do 20.03. dajem fore da dođe inače više ni ne mora što se mene tiče 🤷♀️😂🙈
E pa da Vrbas je bukvalni na par minuta od kuce (bi mi i u kuci 2014) 😅. E to je to tebi bila ovulacija. Super ste pokrili
Eh moj dragi je pak izvorno potekao pokraj Une i dosta slično izgleda krajolik,al opet pošto si iz BL znam da ne može bit Una pa dok sam prokontala koja rijeka bude tamo kod tebe trebalo mi je 😂 pu pu nedaj Bože više igdje poplave osim u gaćama 😂 (čudno zvuči znam,ali za nas žene poželjno 🤣) ah sad..nešto nas je okrenulo kad smo bili na moru,valjda taj zrak da smo bili dosta aktivni,ali bitno je da smo se odmorili i napunili baterije pa kako bude. Naravno daj Bože da bude plusić,makar nisam baš optimistična jer se više volim iznenaditi nego razočarati pa mi je tako lakše al vidit ćemo za dva tjedna 🙈 vidim i ti se bližiš plodnim danima 🤞🏻🤞🏻 Jesi završila s terapijom?
Unaaaa, ove godine poslije mora smo se spustili u jedan grad kraj granice Bihać, pa su nam predložili da posjetimo Nacionalni park. malo je reći da sam bila oduševljena, pa smo i neplanski prespavali u jednom od hotela u gradu :D
još uvijek vas pratim dok ne čujem srce i da je sve u redu <3
🧚27- PCOS, IR
🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide
Kejsy tnx na odgovoru. Mota se meni svasta po glavi 🙄
Jos uvijek cekam M, malo prije me tako zapeklo dolje onak ko po maternici i prestalo brzo mozda par sekundi je trajalo. Nadam se da Ce vise stici..
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji