lil_mesvaki ciklus koji dođe M je jedan manje do plusića! Znam da je gadno,ali proć će brzo tih par dana i hop već kreću pripreme za plodno razdoblje 😂😂
Kejsyma ako si bila pri kraju antibiotika ne bi smjelo škoditi. Opasno je samo zbog ureaplasme ako je u jako velikim koncentracijama. Mi se nismo mogli suzdržati isto kad smo bili na antibioticima pa smo koristili kondome iako imam na njih alergijsku reakciju,ali vrijedilo je 😂
E da..mislim da je ovo anovulacijski ciklus. Sad samo da ne dođe na više od 40 dana 🙄🙄
Istina 🙂
Još mi je bezveze biti neraspoložena, pokušavamo tek 4 mjeseca, a neko godinama.......
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
[quote=Mar'ca🌺]Cure, znam da možda nije tema, a el se koja bori s e.coli u trudnoći ili prilikom rada na istoj, znam da sam čitala negdje tu u grupi netko je spomenuo, ali mi se neda klikati na 270 str. 🤣🙈
Ja sutra idem odnesti uzorak na urinokulturu, ali se nadam da će mi dr.moći dati nešto i prije nalaza.[/quote]
Ja sam pisala da imam eserihiju koli. Eserihija se rijesava terapijom, a terapija su antibiotici i puno uvin h caja i caja od brusnice. Buduci da sam prije imala eserihiju, nije mi nepoznato kako se nositi s tim. Nisam trudna, ali radimo na bebacu.
Ako se ne lijeci na vrijeme zna se zavuci i onda nastaju problemi. Posavjetuj se s obiteljskim lijecnikom i ginekologom. Nemam saznanja moze li nastetiti plodu, ali znam da mi je doktorica rekla, kad sam je pitala mogu li sacekati par dana jer ne znam jesam li trudna, da je to razlog vise da krenem s terapijom odmah i da ce mi prepisati antibiotike koji u pravilu ne bi trebali stetiti za trudnocu. Pocela sam odmah piti, a na kraju se i ispostavilo da nisam trudna.
Moj savjet da se rijesis toga na vrijeme.[/quote]
Hvala ti na odgovoru. Doslovno se šopam vodom i čajem od brusnice. Danas sam odnesla urin na urinokulturu. Kasnije ću zvat ginekologicu pa da mi dade savjet što dalje dok čekam nalaz.
Mene je dr opće prakse pitao jesam li trudna ( tad prije dva mjeseca ) što ja naravno nisam znala, pa mi je rekao da mi neće ništa davati jer kao nalaz nije strašan niti alarmantan, a mora paziti što daje ako je trudnoća u pitanju.
👩 29
👨 29
U braku 8/21 👰🤵
Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
ZM - 28.1.
➕ 5.3. ❤️👶
11.3. - prvi pregled ❤️
❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰
Curkee svima čestitke na plusicima, sretna sam zbog svakig novog i držim fige da ih ima sve više🤞🏼🥰
Moj muzic i ja smo u akciji, pokrivamo plodne dane pa ćemo vidjeti 😁
Sretno svima i samo opusteno 😘😘
🧒🏽 - 29y 👩🏼
Pokušavamo od 02.2021
Dodaci: prenatalne Novalac, Imunosal, probiotik, maticna mlijec 💪🏼
Svi nalazi uredni 😊
02.2022 - + ali biokemijska..
Siri ,krenulo odbrojavanje koliko vidim 🥳
Ahhhh izgleda da je 😂😂😂 sad ide ona poznata faza što bi neki rekli: iduća dva tjedna su ključna 😂😂😂😂 kako ti stojiš s ovulacijom? Piškiš li što ili si pustila u maču piču? 🙈
Pišnem, pišnem i nadam se debelom piku za koji dan. Vidim da si pisala da nisi imala ovulaciju ovaj mjesec, tako ni ja nisam prosli mjesec ulovila preko trakica peak a fino smo pokrili. 😑 sve plodne dane mi je trakica bila bljedunjava. Sve to pripisujem koroni od mjesec prije ali sad je,nadam se, tijelo vratilo snagu.
Kakogod, drzim ti fige ❣️
Stajem s prahom mace, čitala sam da može odgoditi ovulaciju pa neću riskirati kao ni sa vrkutom te sam samo na prenatalnima i noge u zraku 😅
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Kejsyma jel to Vrbas tebi u blizini ili se varam? Evo ja sam umočila čistooooo zbog tebe inače ne bi vjeruj mi 😂😂 ovakvo je stanje danas:
https://ibb.co/p4qxsHJ
Nisam imala trakice uopće sa sobom pa sam umočila kad sam stigla kući. Vidjet ćemo. Do 20.03. dajem fore da dođe inače više ni ne mora što se mene tiče 🤷♀️😂🙈
E pa da Vrbas je bukvalni na par minuta od kuce (bi mi i u kuci 2014) 😅. E to je to tebi bila ovulacija. Super ste pokrili
Eh moj dragi je pak izvorno potekao pokraj Une i dosta slično izgleda krajolik,al opet pošto si iz BL znam da ne može bit Una pa dok sam prokontala koja rijeka bude tamo kod tebe trebalo mi je 😂 pu pu nedaj Bože više igdje poplave osim u gaćama 😂 (čudno zvuči znam,ali za nas žene poželjno 🤣) ah sad..nešto nas je okrenulo kad smo bili na moru,valjda taj zrak da smo bili dosta aktivni,ali bitno je da smo se odmorili i napunili baterije pa kako bude. Naravno daj Bože da bude plusić,makar nisam baš optimistična jer se više volim iznenaditi nego razočarati pa mi je tako lakše al vidit ćemo za dva tjedna 🙈 vidim i ti se bližiš plodnim danima 🤞🏻🤞🏻 Jesi završila s terapijom?
Unaaaa, ove godine poslije mora smo se spustili u jedan grad kraj granice Bihać, pa su nam predložili da posjetimo Nacionalni park. malo je reći da sam bila oduševljena, pa smo i neplanski prespavali u jednom od hotela u gradu :D
još uvijek vas pratim dok ne čujem srce i da je sve u redu <3
Bihać je pre predivan. Još kad sjedneš na onu klupu a pogled samo seže prema Uni i onom drveću. Baš prekrasno. Jeste bili u samom Bihaću prespavali ili? Mislim ima tamo blizu Kostelski Buk gdje si doslovno uz samu Unu. Doduše je malo skuplje ali je zato predivno. Fali mi taj kraj. Nisam bila tamo već neko vrijeme zbog ove korone 😂 kada je pregled jesi zakazala? Možda sam preskočila 🙈 neka kuca Junački!
Emporium (prema granici) bila sam samo jednom ali definitvno ću se vratiti. Ti si od tamo?
Pregled je 16.3.
🧚27- PCOS, IR
🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide
Možete li mi reći ima li u ljekarnama u kupiti lh trakice, i kako se njima služiti ...
Mislila sam da mi neće trebati, ali da pokušamo i tako...
Ako je neko voljan objasniti 😐
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Pozdrav žene, moje M i dalje nema kao ni simptoma PMS-a. Sve je nešto zapelo, da hoće barem doći da mogu onda dalje u akciju, ovako me samo muči..
Radila sam jučer test, naravno ništa. Čudno je što me par dana bolio stomak kao da ću dobiti i donji dio leđa , mislila sam evo je napokon no to je stalo, sad zatišje pred buru 🤣
Sretno svima ovaj mj, da bude dobitni 🤞
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Blaironda čekamo tu finu slikicu pika! Ma to je zajebano jer možeš uloviti pik al ne znači da je došlo do ovulacije. Kod mene postoji mogućnost ciste jer evo baš ovaj ciklus nakon kemijske nisam koristila vaginalete pa mi je sad smotano u glavi da me to uz poremećaj hormona malo zeznulo al vidit ćemo 🤷♀️
Bellananisam iz Bihaća ja,moj suprug je iako smo vani tako da se nadamo da ćemo za ljeto skočiti tamo jer ne bude jako vruće a bude predivno i uvijek napunim baterije tamo 🙈
Kejsypaaaa zaključila sam po tome što sam imala sve znakove ovulacije,od kritično visokog libida da je muž bježao od mene,bolovi kakve znam imati u vrijeme ovulacije,samo što je netipično da sam imala pritisak nakon toga u donjem dijelu trbuha i tu i tamo osjetim i danas taj pritisak ovisno o tome kako sjedim pa da si mislim da možda nije folikul premašio veličinu a bilo nedovoljno LH da pukne jer je bazalna danas ošla dollllleeeee dollleeeeeee 🙈
https://ibb.co/RhkZ04D
Suprug ti je sretniiiiiik, tamo je predivno, ja se nadam da ćemo na povratku i ove godine se pustiti " na ćevape"
🧚27- PCOS, IR
🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide
Ja cu sad ko baba iz bolesti🙈 slobodno me ignorirajte, ali jel ikoga od vas koleba plan o bebama obzirom na situaciju oko nas?
Ne pratim previse, pokusavam ne opterecivati se, ali ne volim ni "rjesenja" 'pravim se da se nista ne dogadja'. Svatko ima neke obrambene mehanizme, ali evo ja ne mogu samo stavit glavu u pijesak.
Ako sam se u koroni necem naucila onda je to zivjet dan po dan i zaista bit zahvalna na svakom danu, ali naravno mora covjek imat i neke planove, ciljeve..ali ovo sve je sad tako nekako neizvjesno (barem meni) da se na trenutke pitam dali je uopce pametno ici na jos jedno dijete. O scenarijima u glavi vam necu, ali me uhvati strah i pomislim da mi je i jedno vec dovoljna briga. 😒🤷🏻♀️
Da li nekome Duphaston tesko pada na zeludac?
Bas nisam cula da je nekome smetao. Ako ti bude i sutra pravio problem ne prekidaj terapiju ni pod tackom raznog, ali ako ti bude smetao zeludcu zovi ginkica i kazi da imas problem, ima opcija dacterapiju koristis vaginalno. I jedna od najboljih opcija, jer se najvise apsorbuje na taj nacin kad se koristi.
Tako je. Ja imam tablete/vaginalete. Znaci mogu se i pit i stavljat dole, ali mi je dr. rekla da je pozeljnije stavljati ih jer su djelotvornije. Osim vjerojatno u slucajevima kad ne treba cackati dolje pa je bolje i pot nego nikako. Svakako pitaj dr. jer postoje i druge opcije.
Sortiraj odgovore
Najstariji