Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare2805
    25. Veljača 2022. 08:56

Pozdrav curke svima, 

Javljam vam se samo da kažem da je kod mene nažalost bila biokemijska..sva radost i sreća su pale u vodu, ali idemo dalje, nema predaje!
    Sljedeći tjedan nakon završetka menstruacije idem doktoru na pregled, da vidimo jel se sve očistilo i da vidi ima li potrebe za nekim drugim pretragama. 
    Kako je Kejsy napisala u jednom postu, radite testice kada osjetite bilo što, stvarno može pomoći u nekim stvarima..teško je i budete tužni naravno, ali opet kod nekih stvari to saznanje može biti veoma korisno. 
    Trenutno su bolovi od menstruacije stvarno jači nego inače i puna je ugrušaka, pa to izdržim i onda u nove pobjede, planiranje, mjerenje temperaturice i nadanju da je sljedeći mjesec onaj pravi 🤞🏼 
    Svima vam želim puno sreće, pazite se i cuvajte i ono najbitnije, ostanite psihički jake 🥰🥰

🧒🏽 - 29y 👩🏼
    Pokušavamo od 02.2021
    Dodaci: prenatalne Novalac, Imunosal, probiotik, maticna mlijec 💪🏼
    Svi nalazi uredni 😊
    02.2022 - + ali biokemijska..

• Nesichah
    25. Veljača 2022. 08:57

mare2805

Pozdrav curke svima,

Javljam vam se samo da kažem da je kod mene nažalost bila biokemijska..sva radost i sreća su pale u vodu, ali idemo dalje, nema predaje!
    Sljedeći tjedan nakon završetka menstruacije idem doktoru na pregled, da vidimo jel se sve očistilo i da vidi ima li potrebe za nekim drugim pretragama.
    Kako jeKejsy napisala u jednom postu, radite testice kada osjetite bilo što, stvarno može pomoći u nekim stvarima..teško je i budete tužni naravno, ali opet kod nekih stvari to saznanje može biti veoma korisno.
    Trenutno su bolovi od menstruacije stvarno jači nego inače i puna je ugrušaka, pa to izdržim i onda u nove pobjede, planiranje, mjerenje temperaturice i nadanju da je sljedeći mjesec onaj pravi 🤞🏼
    Svima vam želim puno sreće, pazite se i cuvajte i ono najbitnije, ostanite psihički jake 🥰🥰

Čuvaj se draga i pazi na sebe. Puno sreće u budućnosti da se ovakve stvari više ne događaju. 

33 ♀️29♂️
    Missed ab. 10tt -09/21
    Trudimo se od 01/22
    Elevit elenatal 03/2022
    Termin 07.08.2023.

• avama
    25. Veljača 2022. 09:18

PiaBuu za trombofiliju se ne narucuje bar u vinogradsku.
    Kao što ste napisalie dobro je da znate da je i biokemijska bila. Tako sam i ja otkrila (uz spontani) da imam trombofiliju. Imala sam bar 4 biokemijska.

Inače imam testove one step s ebay ili alliexpresa i super su. Ali ako trebam tu kupiti onda su mi najbolji iz mullera njihovi. Oni su meni pokazali čak.4 dana prije očekivane m. I nikad mi nisu krivo pokazali. 

pg11
    25. Veljača 2022. 09:28

Jutro curke, kako ste danas, ja sam jucer trebala dobiti no nije dosla menga,imala sam ovih dana lagane bolove  u jajnicima nista strasno, sinoc mi se dogodilo to da je muz isao praviti veceru i meni je tolko smeto miris hrane da mi se stalno dizo zeludac na sve, ali nisam povracala, nisam jos pravila testic,mozda sutra ili prekosutra napravim😊 nadam se da nije samo obicno kasnjenje nego plusic🤞 ugodan dan svimaa i sto vise plusica zelimm

👩‍❤️‍👨 28god.
    🤰▶️ 08/21
    🙏🤞😊
    + 27.02.2022.❤😊🥰
    Termin 08.11.2022.❤🥰

kokii2219
    25. Veljača 2022. 09:42

bellanaa

Jutrooo, kod mene samo pritisak kao da ću dobiti svaki čas 🤦 iscjedak i dalje nikakav koji je uobičajen par dana prije m pa se nadam da je dobitan 🤞🤞

Bellanaa kod mene ti je tako bilo par dana prije nego sam trebala dobiti mengu, dan-dva prije sam imala obilan "izljev" zuckasto bijelog iscjetka na ulosku bas puno. Evo sad vec 8 dana mi kasni i grudi me strasno bole kad skinem grudnjak, moram ih cuvati dok predjem iz dnevne u sobu a bradavice se usiljile cak i potamnile ja mislim po mom nekom vizuelnom pregledu😅. Ostalo samo taj iscjedak malo je smanjio ali osjetim kako curka i grcici. Mislim da je dobitni ako stignem sutra prekosutra bude testiiic.🤞🏻 strpi se malo pa vidi mozda je i kod tebe dobitni , u svakom slucaju drzim figeee😊❤

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

kokii2219
    25. Veljača 2022. 09:44

Koko3112

Ono što je dobro što nikad do sad u svim ciklusima bazalna nije bila ovako visoko 29 dan ciklusa …. sutra ako ne padne i bar se održi ovako radim test…držite fige

Koko3112 cekaaamoo te i drzimo figeee da je bebac na putu. Nista ne otpisuj, evo meni 8 dana kasni i ne vjerujem da ce doci jer konstantnih 15 dana me grudi bole, bradavice usiljene i nemam osjecaj da ce procuriti. Vidjet cemo sutra prekosutra ako bude minus, idem ginuu. 

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

• bellanaa
    25. Veljača 2022. 10:12

kokii2219

bellanaa

Jutrooo, kod mene samo pritisak kao da ću dobiti svaki čas 🤦 iscjedak i dalje nikakav koji je uobičajen par dana prije m pa se nadam da je dobitan 🤞🤞
    Bellanaa kod mene ti je tako bilo par dana prije nego sam trebala dobiti mengu, dan-dva prije sam imala obilan "izljev" zuckasto bijelog iscjetka na ulosku bas puno. Evo sad vec 8 dana mi kasni i grudi me strasno bole kad skinem grudnjak, moram ih cuvati dok predjem iz dnevne u sobu a bradavice se usiljile cak i potamnile ja mislim po mom nekom vizuelnom pregledu😅. Ostalo samo taj iscjedak malo je smanjio ali osjetim kako curka i grcici. Mislim da je dobitni ako stignem sutra prekosutra bude testiiic.🤞🏻 strpi se malo pa vidi mozda je i kod tebe dobitni , u svakom slucaju drzim figeee😊❤

Kako izdržiš da ne umočiš?
    Ja danas idem u Muller po test jer ovaj što sam kupila je 25mul držim ti fige 🤞🤞

🧚27- PCOS, IR
    🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
    Trudimo se 11/21
    KBC SM 🏥
    1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
    1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide

• Marićka
    25. Veljača 2022. 10:20

Koko3112 vidim da bazalnu ne mjeriš uvijek u isto doba, a čini mi se da sam negdje pročitala da je bitno da bude uvijek u isti sat +/- pola sata da dobijemo što točniji graf... neka me Keysi ispravi ako nisam u pravu 😊

Evo moje bazalne na 5/6 dpo https://ibb.co/c2njmjR
    Danas osjetim nekakvo peckanje u maternici, subjektivno - cerviks se jako malo spustio, imam dosta mliječno/kremastog iscjetka. Eto, još 8-9 dana do testića ili vještice 🙃

• Nesichah
    25. Veljača 2022. 10:27

Hej cure jedno pitanjce, jeli vam se nekad dogodilo da nakon jela ili ujutro imate kao vrtoglavicu? Ja inače imam niži tlak , ali osjećaj je jako čudan. Osjećam kao neku toplinu u donjem djelu leđa i vrtoglavicu koja traje možda minuticu, ali nije mi se to do sada još nikada dogodilo. Danas sam 9 DPO. Nemam mogućnost izmjeriti tlak jer sam na poslu. 

33 ♀️29♂️
    Missed ab. 10tt -09/21
    Trudimo se od 01/22
    Elevit elenatal 03/2022
    Termin 07.08.2023.

Mareeeee3112
    25. Veljača 2022. 10:33

Maricka

Koko3112vidim da bazalnu ne mjeriš uvijek u isto doba, a čini mi se da sam negdje pročitala da je bitno da bude uvijek u isti sat +/- pola sata da dobijemo što točniji graf… neka me Keysi ispravi ako nisam u pravu 😊

Evo moje bazalne na 5/6 dpo https://ibb.co/c2njmjR
    Danas osjetim nekakvo peckanje u maternici, subjektivno - cerviks se jako malo spustio, imam dosta mliječno/kremastog iscjetka. Eto, još 8-9 dana do testića ili vještice 🙃

Svako jutro mjerim u isto doba osim danas jer sam pola sata ranije se dizala za posao pa sam  ju mjerila odmah čim otvorila oci

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.