Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tonkica1
    12. Ožujak 2019. 19:04

Grizli šaljem ti pozitivne vibre 😘
    Meni je do testiranja jako dugo, nisam imala klasične simptome (za mene) ovulacije, pa mi je sad malo briga da je nije bilo ovaj mjesec. Što ne znam je li mi se ikada dogodilo. Međutim, meni su se poprilično svi simptomi pomrdali... prije sam pila kontracepciju dugo godina, pa sam imala i taj jedan prokleti prišt koji Mala.le.90. spominje, ali sad više to nemam. Iako su mi menge bolnije nego prije, ali tako je i mojoj mami cijeli život. Ali ovulaciju svaki put osjetim, ovaj mjesec, ne znam da jesam... 🤔

Angie1205
    12. Ožujak 2019. 19:05

Reni i Malale, dok ne zakasnj ne gubite nadu.
    Ja doma bez ijednog testa i danas sam razmisljala da kupim jedan kad idem s posla al sam odustala, bila sam karakter 🤪
    Cekamo i dalje, nema predajeeee!!
    ➕➕➕➕

Reni
    12. Ožujak 2019. 19:22

Angie posalji malo svog karaktera 😀 meni dođe da sad opet radim test 😂
    Tonkica ni ja se ovaj mjesec ne mogu zaklet da sam osjetila O ...al se mogu zaklet da sad ne osjecam simptome nikakve..moze bit bas da nije bilo O..ne sjećam se vise ni kako je bilo kad sam prvi put ostala trudna,znam samo da mi je test pokazao treci dan kasnjenja tek,cak i dan prije je bio negativan..tek sam tada nekako pocela obracat paznju na simptome,znam da su me sise jako bolile i stomak uuzasno kao da cu svaki cas procuriti,i to je sve tako bilo do 7mog tjedna dok nije nastupio spontani..ali meni je gin vec bio Reko da mu se čini da to neće opstati ..i tako je bilo,srecom sama sam se ocistila a betu smo pratili dok nije pala.. samo nikako ne mogu da se sjetim jesam li imala PMS prije testa,taj dio mi je u magli totalno.

bebalove
    12. Ožujak 2019. 19:26

Cure drage suvišno je da ista kazem sem zelim  svima vama a i sebi da napokon ugledamo ➕
    Ja sam jos u neizvjesnosti.Simptoma za M.jos nema a kasni mi vec 3 dan.
    Sem mucnine,temp.koja varira 37.-37.1 i malo vrtoglavice nemam ostalih nikakvih simp.
    Dosta osoba me je pitalo da li mi koja hrana smeta ili mi se traži ali od toga nemam nista,dosta sam citala ovdje da je kao znak tr bio i promjena na grudima.Ni to nemam sem osjećam da su malo zategnute nisu mlitave kao prije 😂 
    Mene gore ubise psihicki ovi simptomi jer ne znam na cemu sam,jučer rađen test koji je bio neg.Sutra se bojim uraditi ponovo da nebi opet bio -
    A najgore od svega je sto sam skoro dosla u drugu državu i jos nisam našla ginekologa radi jezika,pa moram cekat i to kada ce mm.dobiti slobodno da ide samnom.
    😞😞😞😞😞😞

mylady
    12. Ožujak 2019. 19:28

Drage moje,ja završila u bolnici i skroz zaboravila da sam danas trebala dobiti..a od vještice ni traga.Nadam se da je do jutra neće ni bit pa da mm dode u posjetu s testom da vidim  Previše je boli zadnjih dana,pa bi me to sad raveselilo najviše od svega!Cure koje ste isto u ne iscekivanju vjestice drzim fige za plusice!  A sve ostale ne gubite nadu!  

Reni
    12. Ožujak 2019. 19:41

mylady

Drage moje,ja završila u bolnici i skroz zaboravila da sam danas trebala dobiti..a od vještice ni traga.Nadam se da je do jutra neće ni bit pa da mm dode u posjetu s testom da vidimPreviše je boli zadnjih dana,pa bi me to sad raveselilo najviše od svega!Cure koje ste isto u ne iscekivanju vjestice drzim fige za plusice!A sve ostale ne gubite nadu!

Zašto u bolnici? Sta je bilo? Ili nisam u toku ili nisi ništa spominjala 😯

Angie1205
    12. Ožujak 2019. 19:43

Mylady sto je bilo?? Nadam se da nije nista strasno i da ces se brzo oporaviti 😘
    Reni saljem malo 💪💪💪💪 da izdrzimo ovih tj dana do nedolska nase najomrazenije neprijateljice 👿
    Ja sam odustala od clearblue testova citajuci sve angdote s njima po forumu. Tako da cekam da menga ne dodje i da popisam najobicniju trakicu 😂

mylady
    12. Ožujak 2019. 19:44

Spominjala sam da imam problema sa cistom na hipofizi..a sad mi se stanje pogorsalo pa su me ostavili na pretragama..da vide sto se dogada.

• Tonkica1
    12. Ožujak 2019. 19:46

Reni ja se sjecam svih svojih simptoma. Pocela sam ih imati 2-3 dana nakon O. Bolne grudi, čak su me bradavice pekle, umor neopisiv, ali sam baš u tom periodu radila i po 12h pa to nisam uzimala kao simptom T. Glad konstantna, a mucnica bi mi bila samo kad bi malo ogladnila. Sluz ostala skroz do plusića. Imala sam baš jak osjećaj da sam trudna, osjećala se totalno drugačije
    mylady što je bilo? Nadam se da si dobro 🤞🤞🤞

Reni
    12. Ožujak 2019. 19:48

Joj mylady sad se sjecam,javi sutra sta se desava,bit Ce sve u redu 💪
    Angie meni je clearblue prvi put potvrdio trudnocu tako da mi je nekako drag,ali sad svakako imam ove onestep trakice..valja izdrzat jos koji dan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.