Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Reni
    12. Ožujak 2019. 22:06

Tina26917

Reni

Tina26917

Problem je u tome da sam jako nestrpljiva i već evo dva tri mjeseca konstantno radim testove a M dođe.. A imam onaj neki osjećaj.. Ili tako jako želim bebu pa sam si samo umislila sve te simptome😥 najbolje je ne nadati se pa će biti
    😋

I ja sam takva iz mjeseca u mjesec..sad cekam jos 6-7 dana

Nadajmo seee ➕➕😊
    Držim fige, sretno :)

Uff nadajmo se 🤗🤗🤗

• Tina26917
    12. Ožujak 2019. 22:11

A jel je jedan od simptoma probadanje u lijevom jajniku? Kratka bol al je i češća.. I bol u donjem djelu leđa.. Ili je to od posla pošto 8 sati sjedimna stolici i tipkam..? 

• Tina26917
    12. Ožujak 2019. 22:11

Nije da je samo u lijevom jajniku... Al je tu najčešća bol.. 

Reni
    12. Ožujak 2019. 22:23

Najraniji simptomi trudnoce su u većine zena isti kao i simptomi PMS-a,nadolazeće mjesecnice,ti najbolje poznaje s svoje tijelo pa mozda mozes i osjetiti kad je nesto drugacije..ja svaki mjesec imam te raznorazne simptome,probadanja,bol u grudima i sta sve ne jos,cak od nervoze i mucnine,i na kraju menga ipak dođe..evo ovaj mjesec ne osjecam apsolutno ništa,pa se nekako nadam da je to to,mada ni to ne mora značiti..probaj ne razmisljati previše o svim tim simptomima,opusti se i cekaj dan kad treba doći M..nadam se da nece doci i da ces dobiti svoj plus..

• Tina26917
    12. Ožujak 2019. 22:33

Hvala, također :)
    Došla s nadom da ću naučiti i naučila, i hvala na podršci..
    Zelim Vam svima sreću! :) :) 

Reni
    12. Ožujak 2019. 22:38

Ovdje ces puno toga naučiti,svaka od nas prozivljava slicne stvari,međusobno se tjesimo,meni su cure ovdje kao druga obitelj,a nisam se tako davno uclanila u forum.. nadam se da cemo uskoro sve preseliti na jos ljepsu temu 🤗🤗🤗

Raštika
    13. Ožujak 2019. 06:50

Jutro svima 🙋🏽

Meni je danas dan za dobit mengu. Sexa nije bilo u plodnim danima tek iza njih nazalost... pa sam ovaj ciklus ful smirena i kul totalno oko dolaska menge. E, ali evo nesto zanimljivo sto si moram upamtit za iduce cikluse, znaci menga dolazi garant a kad krenem analizirat simptome svatko normalan bi mi rekao da sam trudna. 😂😂😂😂 sise su mi ogromne, bolne, nisam nervozna, nema pms-a u glavi, lice cisto ko suza, mucnina me ulovi kroz dan, zderem ko termit, jucer sam ubila oko cak na kaucu popodne sto nisam napravila sto godina. I sto je najbolje dosla sam napokon nakon par godina do 60 kila tezine! 🤘🏻 Pokusavam dobit 3,4 kile vec dugo vremena i nije islo nikako. I piskim toliko da po gradu ne mogu hodat moram trazit wc svako malo. 😂😂😂😂 Eto sta je luda glava, moram to upamtit za iduce cikluse kad se pocnem zamarati iscitavanjem simptoma. 🤦🏻‍♀️😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

bebalove
    13. Ožujak 2019. 07:40

Cure ja cu izludiit... 😣😣😣
    Test ponovo negativan :(
    Sad se vec bojim da možda imam kakav drugi problem pa kasni m.
    Da li je moguce da je jos rano ako je O.bila kasnije.Po aplikaciji kalendara O.bi trebala biti 23.2 -24.2 tada nisam imala neke simptome O.ali 26.2-27.2 sam imala vise vag.iscjetka kao bjelance i ljepljivo,bol u donjem dijelu stomaka i ledja .Pa sumnjam da je tada O i bila.A odnos smo imali 23.2
    Da li je jos to prerano za test.?
    Svakako ako do ponedjeljka ne dodje M.planiram raditi betu da vidim na cemu sam.Sto je sigurno,sigurno je.

Raštika
    13. Ožujak 2019. 07:52

Beba love, samo smireno... nije nazalost nista cudno da menga zakasni koji dan a pogotovo u ovakvom situacijama kad se opterecujemo testovima, hoce li ili nece doci. Mozda ti se psiha samo igra tijelom. Ako je O bila kasnije onda bi ti menga trebala stici danas/sutra jel tako? Polako, do ponedjeljka mozes pricekati pa radi test ako ne dodje menga. 
    A treba cure uzeti u obzir i da ide proljece, moze nam se svasta zbrckati tada. 😉 bez nervoze jer ako ste trudne bit ce beba nervozna 😂😂😂😂 salim se malo 😉

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Lalla
    13. Ožujak 2019. 08:17

Bebalove moguce da ti sporije raste beta pa su testovi jos negativni. Svasta je moguce pa da ti i menga dodje danas ili sutra. Jel imas jos neke simptome osim sto ti menge nema? Da li ti i inace zna ciklus varirati?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.