Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lalla
    12. Ožujak 2019. 08:41

Grizli, javi sto ti je odgovorio. Meni je dan lose poceo, ujutro u 6:30 sam se posvadjala s muzem oko roleta, a mogla sam i samo reci jednu recenicu i izbjeci svaku raspravu. 

Mika111
    12. Ožujak 2019. 08:52

Grizli bas mi je zao sto si se nazivcirala, ali nadam se da ce se sve rijesiti i da ces moci mirna cekati fet.
    Ja sam jutros napravila test za svaki slucaj, iako nemam ni jednog simptoma trudnoce, negativan je, sad cekam m pa opet u lov na zeku😂😂

• Babylove
    12. Ožujak 2019. 08:56

Pozdrav cure.. sretno vam svim cekalicama... 🤞🤞
    Evo ja samo da prijavim da sam pocela sa pikanjem i u petak idem na prvi uzv... 💖 Nadajmo se lijepom rezultatu 🤞

mala.le.90.
    12. Ožujak 2019. 09:13

Ja imam jos 1 dan do menge. Stomak me boli pa stane...imam vodenasti iscjedak...nervozna sam jer umirem od zelje za plusom a mislim da je vjestica u najavi..kupit cu kasnije test pa da se rijesim dilema.

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Mallla
    12. Ožujak 2019. 09:51

Ooo Grizli pa razumijem tvoju ljutnju imaš puno pravo na nju... Samo nemoj da dugo traje. Nadam se da će  ti odgovoriti i da će odgovor imati smisla. 
    Svima koje odbrojavaju želim plusiće. 
    Ja sam sad 2 tj na čekanju do potencijalnog testiranja ili nove M. Htjela bi da mi vrijeme čekanja prođe opušteno ali teško moguće...

url=https://lilypie.com]

Reni
    12. Ožujak 2019. 10:18

Grizli jesu ti sta javili? Zovi i trazi objasnjenje.
    Malla le blago tebi jos jedan dan,izdrzi do sutra,ja imam jos par dana koje neznam kako cu prezivit. pitam se di mi je pms nesta ovaj mjesec,nemam sta umisljat od simptoma pa mi dani sporo prolaze 😁

tata_me_zove_zlato
    12. Ožujak 2019. 13:04

Grizli,ima li pomaka?jesi stigli do smrzlica? ❤

url=https://lilypie.com]

MalaTajna222
    12. Ožujak 2019. 13:56

Tata, kako je Sanja? Jesi ti se oporavila ?💖

Grizli
    12. Ožujak 2019. 15:25

Reni nista nisu javili! I malo je rec da sam luda! U zivotu nisam imala visok tlak sad mi je 90/140 i imam osjecaj da ce mi glava eksplodirat, a da ne kazem kako sam zivcana i ljuta.
    Tata nismo jos dosli do smrzlica, dali mi termin za transfer puno prekasno i sad vodim borbu da dodjem do doktorice da mi da obrazlozenje zasto tako kasno. A u dubini duse vec sam se podmirila s cinjenicom da ce to biti uzaludan pokusaj. Ocajna sam malo je za reci. Zelim vjerovati da znaju sto rade, al ne mogu kad nigdje ni jednim slovom nisam nasla da je to opravdano niti ikad ikome izvedeno. Zapravo vecinom mi svi kazu da je to potpuni promasaj. 

bebalove
    12. Ožujak 2019. 15:42

Grizli

Sretno svim brojalicama! Ima kakvih novosti?
    Ja sam jucer bila malo van sebe jer su mi transfer zakazali jako kasno, po svim dostupnim informacijama tako kasno transfer nakon ovulacije nigdje se ni u kojem slucaju ne radi pa sam prilicno zbog toga uznemirena i ljuta. A ljuta najvise na sebe jer se nisam to sjetila pitat gin kad sam bila kod nje zasto su tako odlucili nego tek kad sam dosla kuci i vidila kalendar di upisujem obaveze i shvatila da je to jako kasno s obzirom da su mi se ciklusi skratili. Poslala upiti da mi kazu zasto su tako odlucili i pokusavam se smirit jer ne zelim si stres sad kad mi najmanje t

Grizli zelim ti puno sreće i da sto prije jave. 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.