Bok cure, pratim Vas već neko vrijeme ali nikako se prijaviti
Imam 21 godinu i dečko i ja ne pazimo od 6 mj, a počeli smo baš raditi na bebi negdje u 9.,10. ...
I iz mjeseca u mjesec isto razočaranje, čak mi je i dečko počeo govoriti da si umišljam sve te simptome.
Malo ću se još strpiti s ginekologom jer zadnji put kad sam bila na papi me lagano odje**o zbog godina, mlada si ima vremena.
A i ne pokušavamo predugo pa ajde strpit ću se. Imam jedno pitanje ako netko zna. Moji ciklusi su redoviti ali mi traju 43 dana. Uvijek dođe na vrijeme i traje 6 dana. Imam osjećaj kao da osjećam ovulaciju odmah nakon M, nekih 2-3 dana. Jel to moguće? S obzirom da mi ciklus toliko traje? Jedino što mi je ginekolog rekao na prvom uzv kad sam bila je da postoji mogućnost da imam srcoliku maternicu i da to ne može sa sigurnošću odrediti i dalje nije ništa spominjao. Ovaj mj smo pokrili taj period mog ''osjećaja'' i jučer sam imala rozikasti iscjedak kakav nikad nisam imala. Zanima me kad mogu napraviti test najranije? Da se strpim do M koja treba doći za 23 dana ili mogu ranije? Još ćemo pokriti sve do kraja mjeseca pa što bude, bude.
Ispričavam se na dugom postu i unaprijed zahvaljujem na odgovoru
Pozdrav svim curkama..Rastika, mozes li mi reci koju kolicinu Shavatarija si pila ujutro i navece, hvala ti unaprijed...
E cao cure. Nova sam ovdje. Ovako da podijelim svoj problem nadam se da cete imati rjesenje za moj problem . Da cujem i vasa misljenja.
Ovako zadnja tri mjeseca sam imala candidu koju sam rijesila canesten kremom.
A sto se tice mjesecnica dolazile su tacno svakih 28 dana eventualno nekad 30
E sad ovaj mjesec mart je cudan racunajuci plodne dane imala sam ih od 28.2-7.3.Tad je bilo samo sluzavo i vlazno na dan navodne ovulacije imala sam smeđe tragove krvi i bol pri dnu stomaku a sutradan je bilo roze i povlacilo je se i danas ima mlijecni iscjedak koji nije gust i nema miris.A dojke su me opasno boljele 10 dana.. :) Eto nadam se da ce te mi dati savjet dok ne odem gink.
Jutro cure!
Grizli ima kakvih novosti??
Meni je sinoc bilo tolko muka, ali pekla sam kiflice i nisam im mogla odoliti i unatoc svemu morala sam pojesti dvije 🙈 a onda sam zaspala na kaucu i potrgala se do jutra 😖
Cicke i dalje u bolnom stanju, odmah jutros primjetila neki bjeli gusti iscjedak koji me zapravo i uplasio jer ga je bilo bas puno pa sam se splasila da nije M 😱
Pozdrav svim curkama..Rastika, mozes li mi reci koju kolicinu Shavatarija si pila ujutro i navece, hvala ti unaprijed…
Pozdrav svim curkama..Rastika, mozes li mi reci koju kolicinu Shavatarija si pila ujutro i navece, hvala ti unaprijed…
Pila sam prvo kapsule, 500 mg jedna dnevno, ako bi nasla jedino od 250 mg onda 2 dnevno ujutro i navecer. A sad pijem prah, 2 zlicice kroz jutro. Ali moze se podijelit zlicica ujutro pa zlicica navecer.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
E cao cure. Nova sam ovdje. Ovako da podijelim svoj problem nadam se da cete imati rjesenje za moj problem . Da cujem i vasa misljenja.
Ovako zadnja tri mjeseca sam imala candidu koju sam rijesila canesten kremom.
A sto se tice mjesecnica dolazile su tacno svakih 28 dana eventualno nekad 30
E sad ovaj mjesec mart je cudan racunajuci plodne dane imala sam ih od 28.2-7.3.Tad je bilo samo sluzavo i vlazno na dan navodne ovulacije imala sam smeđe tragove krvi i bol pri dnu stomaku a sutradan je bilo roze i povlacilo je se i danas ima mlijecni iscjedak koji nije gust i nema miris.A dojke su me opasno boljele 10 dana.. :) Eto nadam se da ce te mi dati savjet dok ne odem gink.
Ćao svima ja sam ovde nova :) Došla sam radi upoznavanja,informisanja i finog druženja <3
Pozdrav svim curkama..Rastika, mozes li mi reci koju kolicinu Shavatarija si pila ujutro i navece, hvala ti unaprijed…Pozdrav svim curkama..Rastika,mozes li mi reci koju kolicinu Shavatarija si pila ujutro i navece, hvala ti unaprijed…
Pila sam prvo kapsule, 500 mg jedna dnevno, ako bi nasla jedino od 250 mg onda 2 dnevno ujutro i navecer. A sad pijem prah, 2 zlicice kroz jutro. Ali moze se podijelit zlicica ujutro pa zlicica navecer.
Hvala ti puno...puno srece...
Bebalove moguce da ti sporije raste beta pa su testovi jos negativni. Svasta je moguce pa da ti i menga dodje danas ili sutra. Jel imas jos neke simptome osim sto ti menge nema? Da li ti i inace zna ciklus varirati?
Ciklus mi varira inace ili dan-dva ranije dodje ili dan-dva kasnije dodje.
A danas 4ti dan kasni.
Simptoma imam,jake mucnine po cio dan,slab apetit(nista ne mogu smisliti od hrane jesti)
Samo mi slatko i Coca Cola smiri mucnine,temperatura varira 37.-37.1 (pogotovo navečer tu temp.osjetim jer me oci peku) i ponekad osjetim bol u donjem dijelu lijevog jajnika te se prosiri na desni.I da,cice su mi malo zategnutije.To su do sada simptomi.
A prije par dana sam "dole" osjetila takav pritisak i zategnuto da sam mislila da će lopta izaci iz mene 😂😂😂😂
Bebalove mozda je jos rano. Najbolje da ponovis za 2 dana ako ti ne dodje M. Sretno
Lesni dobrodosla... S obzirom na tvoje godine neki gin smatraju da je i 2 godine normalno pokušavati. Posto imas duge cikluse savjetovala bi ti da uzmes lh trakice pa s njima pokusas utvrditi kad je ovulacija ako je imas. Ako se pokaze da je zaista tako rano onda bi ti dr trebao prepisat duphaston da se skrati lutealna faza jer za trudnocu je vazno da ona nije preduga.
Samonjegova pozdrav... To sto si imala sukrvicu u vrijeme ovulacije moze biti i posljedica candide. Jesu ti jos bolne grudi? Iscjedak tako miljecni moze biti i u ranoj trudnoci ali i nagovjestaj mjesecnice kad se endometrij cisti sto je kod tebe ocito izrazeno ovaj mjesec nakon candide. Jesi sigurna da si rijesila se nje? Najbolja kombinacija inace je krema + vaginalete zato pitam.
Angie wooow ovo kod tebe je obecavajuce dobro! Drzim fige da je to to! Kod mene nista nova. Odgovorili mi nisu nitko ni klinika di sam sada, ni klinika di sam bila. Niti se javljaju na telefon. Ostaje mi cekat ponedjeljak i nadat se da ipak nekim cudom necu dobiti mengu 2-3 dana nakon transfera, jer mi je onda isto ko da sam embij bacila preko prozora posto nece imat vremena se uhvatiti. Ocajna sam iskreno al nema mi druge nego se smirit jer vec vidim da mi pocinje astma divljat a sad mi ne treba i s time problema da moram na kortikosteroide. Al da su mi ladje potonule bogami ko da sam na titaniku.
Bebalove mozda je jos rano. Najbolje da ponovis za 2 dana ako ti ne dodje M. Sretno
Lesni dobrodosla… S obzirom na tvoje godine neki gin smatraju da je i 2 godine normalno pokušavati. Posto imas duge cikluse savjetovala bi ti da uzmes lh trakice pa s njima pokusas utvrditi kad je ovulacija ako je imas. Ako se pokaze da je zaista tako rano onda bi ti dr trebao prepisat duphaston da se skrati lutealna faza jer za trudnocu je vazno da ona nije preduga.
Samonjegova pozdrav… To sto si imala sukrvicu u vrijeme ovulacije moze biti i posljedica candide. Jesu ti jos bolne grudi? Iscjedak tako miljecni moze biti i u ranoj trudnoci ali i nagovjestaj mjesecnice kad se endometrij cisti sto je kod tebe ocito izrazeno ovaj mjesec nakon candide. Jesi sigurna da si rijesila se nje? Najbolja kombinacija inace je krema + vaginalete zato pitam.
Angie wooow ovo kod tebe je obecavajuce dobro! Drzim fige da je to to! Kod mene nista nova. Odgovorili mi nisu nitko ni klinika di sam sada, ni klinika di sam bila. Niti se javljaju na telefon. Ostaje mi cekat ponedjeljak i nadat se da ipak nekim cudom necu dobiti mengu 2-3 dana nakon transfera, jer mi je onda isto ko da sam embij bacila preko prozora posto nece imat vremena se uhvatiti. Ocajna sam iskreno al nema mi druge nego se smirit jer vec vidim da mi pocinje astma divljat a sad mi ne treba i s time problema da moram na kortikosteroide. Al da su mi ladje potonule bogami ko da sam na titaniku.
Candidu nisam imala prosli mjesec ni ovaj. prosli mjesec sam se rijesila nje sa canesten kremom ovaj mjesec je nema :) bolne dojke na dodir jesu. :) drugi mjesec je vec kako nje nema. Hvala na odgovoru puno. Mjesecnica treba doci 19marta pa valjda bude plusic.
Ćao svima ja sam ovde nova :) Došla sam radi upoznavanja,informisanja i finog druženja <3
Sortiraj odgovore
Najstariji