Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Ožujak 2019. 16:25

Reni, meni su se trakice malo sasusile u transportu pa uvijek pricekam malo duze prije nego je ocitam. I meni su i nakon O i prije O te roze trakice uvijek bile sa dvije crtice, ali jedna uvijek svjetlija. Ovo ti definitivno nije pik, mislim da ti preostaje jedino cekat M i narucit novu turu zelenih trakica

Reni
    11. Ožujak 2019. 16:30

Radila sam ih od prestanka menstruacije vise se ne sjećam koji tocno dan sam pocela,pomalo su tamnile ali nijednom nisam uhvatila pravi pik,pisala sam negdje u postovima da ih nisam strogo po pravilima koristila jer mi je prvi put s njima,danas sam je napravila ono bezveze da vidim jel se ta testna uvijek pojavljuje..narucit cu si zelene svakako ako dobijem vjesticu..

Mallla
    11. Ožujak 2019. 16:35

Reni Nije pik u svakom slučaju. Kako nisi par dana testirala teško je sad nagađati. Ali vjerujem da je bila O dok je tako tamna crta.
    Što se tiče lovljenja pika stvar je u nijansi testne crte jer ona sama će se pokazati gotovo uvijek samo ne istog intenziteta. 

url=https://lilypie.com]

Reni
    11. Ožujak 2019. 16:42

Kuzim..mene je sve totalno zbunilo ovaj mjesec,u petak sam imala dosta sluzi,a nisam radila trakicu pa smo to pokrili kao za svaki slucaj,i Reko dosta je bilo..danas opet imam tu obilnu prozirnu ljepljivu sluz,nije ona rastezljiva kao ovulacijska. I dalje nemam simptoma nadolazeće M iako me nikad nisu zaobisli i 15 dana ranije,zato sam ja uvijek umisljala simptome trudnoce.

bebalove
    11. Ožujak 2019. 17:11

Pozz evo ja se javljam,danas radila test i debela — .
    A ja nos oborila i proplakala dan ... 😥
    Nadam se da je rano bilo pa nije  pokazalo pozitivno,a i nisam bas jutarnji radila.Ako ne dodje za 2 dana ponavljam al sa jutarnjom.Pa valjda bude to to.

mala.le.90.
    11. Ožujak 2019. 17:29

Bebalove, mene to plakanje ceka sutra ili preksutra...boli me stomak...
    Sto se trakica tice, ja sam zadnju uradila kad sam vidjela 2 podjednako debele crte..hopsali smo se iducih dana...10 dpo mi je dr potvrdila da sam ovulirala...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Mika111
    11. Ožujak 2019. 17:36

Bebalove zao mi je zbog minusa, koji ti je danas dc? Dok ne dođe m ima nade😉😉

malilu
    11. Ožujak 2019. 17:45

kakve su vam to trakice? ovulacijske? ja u zivotu nisam piskila na takve..samo na testne....  mooozda se malo preopterečujete svime time , ali to je moje neko mišljenje.. tko zna, mozda cu danas sutra ja forsirat pračenje svakog dana, aliu za sada mi je to tuuuu mač... 

malilu
    11. Ožujak 2019. 17:46

bebalove

Pozz evo ja se javljam,danas radila test i debela — .
    A ja nos oborila i proplakala dan … 😥
    Nadam se da je rano bilo pa nije pokazalo pozitivno,a i nisam bas jutarnji radila.Ako ne dodje za 2 dana ponavljam al sa jutarnjom.Pa valjda bude to to.

za koji dan ponovi... možda je jednostavno prerano za nalaz... 

Mallla
    11. Ožujak 2019. 19:09

Bebalove možda je rano... Navijamo još!
    Reni iza O bude vodeni i ljepljivi iscjedak pa je to biće to. 
    Malilu neke žene kao ja jedino tako mogu znati kad su plodni dani za nas kalendari ne vride. 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.