Ne zelim ni zamisliti grizli koliki ti je kaos u glavi oko svega... nadam se da znaju doktori sto rade, ali po ovom napisanome... uf! Drzim fige da dodjes do dobrog termina i da ne izgubis zivce. 😉 Drzi se, nista pametnog nemam za reci.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Ja sam uradila test. Negativan je, naravno...💣💥
Sutra stize 😈
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Grizli nema od gubljenja zivaca nista, vjerujem da je osjecaj za iskocit iz koze, ali time si neces pomoci. Ja o postupku neznam apsolutno nista, ocito da je tvoja briga opravdana i samo se nadaj i moli da znaju zasto bas tako rade.
Drzim ti fige i zelim pozitivan ishod 😍

Ja sam uradila test. Negativan je, naravno…💣💥
Sutra stize 😈
Ma cekaj mozda zakasni..🤞🤞🤞🤞

Grizli ima li vijesti? Znam da ti je dzaba govorit da se ne nerviras jer sam i sama takva,ja se nadam da oni znaju sta rade

Sutra stize 😈
Ma cekaj mozda zakasni..🤞🤞🤞🤞
Evo da priznam a sramota me koliko sam glupa i jadna,ja sam ga jos jucer napravila a jos bar 6 dana do ocekivane..naravno da je negativan,Neda mi vrag mira dok imam testova a jos znam da ne može ništa pokazat..ajmo se strpit dok ne zakasni..

Sutra stize 😈
Mogućnost još postoji ne gubi nadu.Drzim fige da ti ne dodje. ☺
Hvala cure na potpori, ali ne gajim nadu...previse je znakova nadolazece menge.
Reni i ja sam ga radila 5 dana prije i danas...oba negativna...
Tako mi je ovo sve dosadilo, samo se opterecujem, da bar poravnim i olaksam sebi i MM...
Hvala cure na potpori, ali ne gajim nadu…previse je znakova nadolazece menge.
Reni i ja sam ga radila 5 dana prije i danas…oba negativna…
Tako mi je ovo sve dosadilo, samo se opterecujem, da bar poravnim i olaksam sebi i MM…
A sta da ti kažem,ti imas znakove nadolazeće menge koji su identični najranijim znakovima trudnoce,ja nemam apsolutno nikakve znakove..brine me sto mi PMS izostaje jer mislim da to znaci da je ovaj ciklus vjerojatno anovulatoran. .a opet se nadam..ajmo jos malo izdrzat

A bila sam se nadala jer mi konacno nije izbio pristic koji nagovijesti mengu..podjem s posla i veselim se kako ga nema, dodjem kuci i ugledam ga kako izbija....pa nemos vjerovat!!
Sto se simptoma tice,ja sam izludjena vise od toga, umara me sve to pracenje, dat cu max od sebe da sto manje pratim i datume i znakove...dosta vise...
Cure, vama zelim isto...da dobijemo snagu da se ne brinemo❤
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji