Bebalove zao mi je zbog minusa, koji ti je danas dc? Dok ne dođe m ima nade😉😉
31dc je.Prosla M.mi je stigla tacno na 30dc.A dosta imam mucnine pogotovo jutarnje i cim nesto pojedem to se smiri,a temp.idalje 37.-37.1 i malo lijevi jajnik bolucka.Pa eto svako malo trcim na WC da vidim ima li M.i tjesim se da sam možda samo prerano uradila. :)
Bebalove i ja se nadam da je rano. Aj probaj se strpit i prekosutra ujutro ponovi.
Mallla ja brojim jos cca tj dana do nedolaska 👿
Trudim se biti relax al ono znas kak mi ide 🤮
Mallla ja brojim jos cca tj dana do nedolaska 👿
Trudim se biti relax al ono znas kak mi ide 🤮
I ja isto..u biti 17tog mi je 31 dan ciklusa,a dobivam od 28 do 32,pa racunam oko tjedan dana..isto me nervoza pere
Ja preksutra ocekujem mengu...danas me prestao boliti stomak...tj osjetim ga negdje u daljini...
Citala sam negdje kako krvarenje desni zna biti prvi znak T. Al posto cesto umisljam simptome, otisla sam onako krvava i s pastom po zubima MM i pitala ga vidi li krv😂😂😂
Kaze on, sta je, jel i to nekakav znak trudnoce i oboje se pocnemo smijati hahaha.
Ooo kako ovo tesko sve zna biti ali se znamo nasaliti i na svoj racun😀
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Ja preksutra ocekujem mengu…danas me prestao boliti stomak…tj osjetim ga negdje u daljini…
Citala sam negdje kako krvarenje desni zna biti prvi znak T. Al posto cesto umisljam simptome, otisla sam onako krvava i s pastom po zubima MM i pitala ga vidi li krv😂😂😂
Kaze on, sta je, jel i to nekakav znak trudnoce i oboje se pocnemo smijati hahaha.
Ooo kako ovo tesko sve zna biti ali se znamo nasaliti i na svoj racun😀
Hahaha i ja sam se prosli mjesec tjesila s tim krvarenjem desni,cak mi je i nos krvario malo,a to je kako kaze Google najraniji znak trudnoce,ali naravno u mene desni cesto krvare,a i cesto jutri imam sukrvicu iz nosa jer su mi sinusi odmalena problematični a u stanu mi je suh zrak zbog klime pa mi to uzrokuje. 😂😂 Koma smo 🤣🤣
Ja bi 18-og trebala NEdobit 👿
Drzim nama brojacicama palceve da vjestica ni ne dodje 🥰 i da ugledamo ➕
Sretno cure! Odbrojavam svama... Ajde da vas ispratim na drugu temu 😀
url=https://lilypie.com]
Je li imala neka od vas slucajno iskustva sa ovim kapsulama?
Moja sestra ih je uzimala za bolove u pmsu i pomogle su joj, vise ih ne koristi pa bi ih ja dokrajcila… caj sam pila prije 5g za endometriozu i tad mi se zgadio do kraja zivota, pa bi pocela ovo uzimat u komb sa folnom
Pila sam ih ja dugo. Ok su mu bile za neke stvari, zatrudnila nisam 😂😂 pila sam ih preko pola godine sa pauzama nakon 3 mj koristenja.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Sretno svim brojalicama! Ima kakvih novosti?
Ja sam jucer bila malo van sebe jer su mi transfer zakazali jako kasno, po svim dostupnim informacijama tako kasno transfer nakon ovulacije nigdje se ni u kojem slucaju ne radi pa sam prilicno zbog toga uznemirena i ljuta. A ljuta najvise na sebe jer se nisam to sjetila pitat gin kad sam bila kod nje zasto su tako odlucili nego tek kad sam dosla kuci i vidila kalendar di upisujem obaveze i shvatila da je to jako kasno s obzirom da su mi se ciklusi skratili. Poslala upiti da mi kazu zasto su tako odlucili i pokusavam se smirit jer ne zelim si stres sad kad mi najmanje treba.
Sortiraj odgovore
Najstariji