Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebalove
    11. Ožujak 2019. 19:12

Mika111

Bebalove zao mi je zbog minusa, koji ti je danas dc? Dok ne dođe m ima nade😉😉

31dc je.Prosla M.mi je stigla tacno na 30dc.A dosta imam mucnine pogotovo jutarnje i cim nesto pojedem to se smiri,a temp.idalje 37.-37.1 i malo lijevi jajnik bolucka.Pa eto svako malo trcim na WC da vidim ima li M.i tjesim se da sam možda samo prerano uradila. :)

Reni
    11. Ožujak 2019. 19:22

Bebalove i ja se nadam da je rano. Aj probaj se strpit i prekosutra ujutro ponovi.

Angie1205
    11. Ožujak 2019. 19:41

Mallla ja brojim jos cca tj dana do nedolaska 👿
    Trudim se biti relax al ono znas kak mi ide 🤮

Reni
    11. Ožujak 2019. 19:45

Angie1205

Mallla ja brojim jos cca tj dana do nedolaska 👿
    Trudim se biti relax al ono znas kak mi ide 🤮

I ja isto..u biti 17tog mi je 31 dan ciklusa,a dobivam od 28 do 32,pa racunam oko tjedan dana..isto me nervoza pere

mala.le.90.
    11. Ožujak 2019. 20:08

Ja preksutra ocekujem mengu...danas me prestao boliti stomak...tj osjetim ga negdje u daljini...
    Citala sam negdje kako krvarenje desni zna biti prvi znak T. Al posto cesto umisljam simptome, otisla sam onako krvava i s pastom po zubima MM i pitala ga vidi li krv😂😂😂
    Kaze on, sta je, jel i to nekakav znak trudnoce i oboje se pocnemo smijati hahaha.
    Ooo kako ovo tesko sve zna biti ali se znamo nasaliti i na svoj racun😀

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Reni
    11. Ožujak 2019. 20:12

mala.le.90.

Ja preksutra ocekujem mengu…danas me prestao boliti stomak…tj osjetim ga negdje u daljini…
    Citala sam negdje kako krvarenje desni zna biti prvi znak T. Al posto cesto umisljam simptome, otisla sam onako krvava i s pastom po zubima MM i pitala ga vidi li krv😂😂😂
    Kaze on, sta je, jel i to nekakav znak trudnoce i oboje se pocnemo smijati hahaha.
    Ooo kako ovo tesko sve zna biti ali se znamo nasaliti i na svoj racun😀

Hahaha i ja sam se prosli mjesec tjesila s tim krvarenjem desni,cak mi je i nos krvario malo,a to je kako kaze Google najraniji znak trudnoce,ali naravno u mene desni cesto krvare,a i cesto jutri imam sukrvicu iz nosa jer su mi sinusi odmalena problematični a u stanu mi je suh zrak zbog klime pa mi to uzrokuje. 😂😂 Koma smo 🤣🤣

Angie1205
    11. Ožujak 2019. 22:04

Ja bi 18-og trebala NEdobit 👿
    Drzim nama brojacicama palceve da vjestica ni ne dodje 🥰 i da ugledamo  ➕

Mallla
    11. Ožujak 2019. 22:45

Sretno cure! Odbrojavam svama... Ajde da vas ispratim na drugu temu 😀

url=https://lilypie.com]

Raštika
    12. Ožujak 2019. 07:38

Pina96

Je li imala neka od vas slucajno iskustva sa ovim kapsulama?
    Moja sestra ih je uzimala za bolove u pmsu i pomogle su joj, vise ih ne koristi pa bi ih ja dokrajcila… caj sam pila prije 5g za endometriozu i tad mi se zgadio do kraja zivota, pa bi pocela ovo uzimat u komb sa folnom

Pila sam ih ja dugo. Ok su mu bile za neke stvari, zatrudnila nisam 😂😂 pila sam ih preko pola godine sa pauzama nakon 3 mj koristenja. 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Grizli
    12. Ožujak 2019. 07:52

Sretno svim brojalicama! Ima kakvih novosti? 
    Ja sam jucer bila malo van sebe jer su mi transfer zakazali jako kasno, po svim dostupnim informacijama tako kasno transfer nakon ovulacije nigdje se ni u kojem slucaju ne radi pa sam prilicno zbog toga uznemirena i ljuta. A ljuta najvise na sebe jer se nisam to sjetila pitat gin kad sam bila kod nje zasto su tako odlucili nego tek kad sam dosla kuci i vidila kalendar di upisujem obaveze i shvatila da je to jako kasno s obzirom da su mi se ciklusi skratili. Poslala upiti da mi kazu zasto su tako odlucili i pokusavam se smirit jer ne zelim si stres sad kad mi najmanje treba. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.