Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lalla
    11. Ožujak 2019. 14:16

Ma ne, imala sam spontani sredinom veljace. Zadnja mjesecnica mi je bila pocetkom 12 mj. Sad cekam tu prvu mjesecnicu nakon spontanog. Gin mi je prosli tjedan na uzv rekao da sam u ciklusu.

Mala_mu
    11. Ožujak 2019. 14:45

Hej cure....
    Nisam pisala jer nisam imala šta pametno napisati ...
    Danas sam bila na prvom pregledu, sinoć sam krvarila, ginekolog mi je dao duphaston 3x2 i folacin, do kraja tjedna na kontrolu... strogo mirovanje..,, odmah kod njega sam 4 duphastona popila.... vidio je gestacijske vrećicu i vise mi nije ništa rekao, ja sam  vidila neku točkicu... ja koliko sam bila uplašena i zbunjena nisam se sjetila ništa pitati 
    a ja glupača kako sam mijenjala mob izbrisala mi se aplikacija u kojoj sam sve vodila, menstruacije, odnose uopće se ne sjećam kad smo imali odnos... a za vješticu  znam zato sto prijateljica i ja imamo u isto vrijeme... 
    znaci zadnja menstruacija 20.01 je počela...
    Ja se uopće ne snalazim kako sad to izračunati sva sam zbunjena i uplašena 

🍀 34 godine
    🍀 5 spontana

malamumu6gmail.com

Mallla
    11. Ožujak 2019. 14:49

Angie jel ti odbrojavaš ili sam nešto pobrkala.
    Ja sam sebi naznačila 23.3 kao Test day ako ne dobijem do tada. Ugl. Pik ulovljen jučer s jednake 2 crte i sinoć s testnom jačom od kontrolne. Pokriveno sve, a sumnjam da ću danas, toliko me žicaju jajnici i leđa da sam u polusjedećem položaju. Slijedi odbrojavanje... Htjela bi se zaokupiti da ne mislim previše. Ipak sretna sam da sam ulovila pik pa kako bude 

url=https://lilypie.com]

luce35
    11. Ožujak 2019. 15:21

Mala_mu

Hej cure….
    Nisam pisala jer nisam imala šta pametno napisati …
    Danas sam bila na prvom pregledu, sinoć sam krvarila, ginekolog mi je dao duphaston 3x2 i folacin, do kraja tjedna na kontrolu… strogo mirovanje..,, odmah kod njega sam 4 duphastona popila…. vidio je gestacijske vrećicu i vise mi nije ništa rekao, ja sam vidila neku točkicu… ja koliko sam bila uplašena i zbunjena nisam se sjetila ništa pitati
    a ja glupača kako sam mijenjala mob izbrisala mi se aplikacija u kojoj sam sve vodila, menstruacije, odnose uopće se ne sjećam kad smo imali odnos… a za vješticu znam zato sto prijateljica i ja imamo u isto vrijeme…
    znaci zadnja menstruacija 20.01 je počela…
    Ja se uopće ne snalazim kako sad to izračunati sva sam zbunjena i uplašena

Po M si sad 7+1 😀

11. Ožujak 2019. 15:23

Mallla puno srece ovaj ciklus, ako ti bude bolje pokrij i danas za svaki slucaj.. mi smo prošli ciklus pokrili na dan kad je bio pik, sutradan jaka bol u jajnicima i nismo imali odnos i nazalost nije upalilo 😪

11. Ožujak 2019. 15:26

Je li imala neka od vas slucajno iskustva sa ovim kapsulama? 
    Moja sestra ih je uzimala za bolove u pmsu i pomogle su joj, vise ih ne koristi pa bi ih ja dokrajcila... caj sam pila prije 5g za endometriozu i tad mi se zgadio do kraja zivota, pa bi pocela ovo uzimat u komb sa folnom

Mallla
    11. Ožujak 2019. 15:47

Pina hvala, vidit cemo kako ce biti veceras mužu mi je prisjelo više 😂
    Više mi se sviđa opcija kapsule vrkute nego čaja. 

url=https://lilypie.com]

Reni
    11. Ožujak 2019. 15:54

Opet ja s trakicama,maloprije evo bezveze pisam sam da vidim,kontam da je O prosla pa me zanimalo hoće li se ipak pokazati testna crtica..25ti je dan ciklusa,zadnji odnos bio u petak..prisjelo meni a kamoli muzu..sta sad da mislim? A brojim oko tjedan dana do vjestice za koju se tiho nadam da nece Doc.

Reni
    11. Ožujak 2019. 16:06

Sacekala sam 10 min i jos je malo potamnila,sad sam je bacila 

mala.le.90.
    11. Ožujak 2019. 16:23

Reni jesi li ti radila te testove u vrijeme ocekivane O? Sto su ti pokazivali?

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.