Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pepa27
    10. Ožujak 2019. 17:17

mala.le.90.

Pepa, drugi put kad budes pravila test pogledaj ga u zadanom vremenu, imas u uputama. Cure znaju pogledati test nakon 20 min i tada im se pokaze lazan rezultat…mozda je to i tebi bilo.
    Za svaki slucaj probaj prema uputama da budes sigurna. Drzim ti placeve🤗

A vjerojatno je to 😑 hvala ti puno poslušam svakako savjet ❤️

10. Ožujak 2019. 17:18

Jel moguća uopće trudnoća u neplodnim danima? Nije kolko ja znam. 

10. Ožujak 2019. 17:27

Pepa27 ovdje na temi ne pricaju bas dobre stvari o clearblue testovima , pogotovo ako si ga ocitala nakon zadanog vremena. Ako si trudna i najjeftiniji test bi trebao pokazat plus, drzim fige!
    Mallla jel su ti inace tako dugi ciklusi? Meni O dolazi negdje na 19dc, tako da znam koja patnja je taj 5-6 dana duzi ciklus, ajme..
    Malatajna onda smo se dogovorile 😂 pospi jos malo te trudnicke prasine dok jos mozes, pa da se minjamo kad ti izbacis svog  podstanara 😂

Reni
    10. Ožujak 2019. 17:30

Meni se isto od spontanog poremetili malo ciklusi,isto mi gin kaze da je u granicama normale,tj da nisu velika odstupanja i da ce to nadoc ..a moze to bit i od stresa jer evo svaki mjesec sam ko na iglama cekajuci hocel se uhvatit sta,pa onda suze,muka i opet tako iznova..
    A to za trudnocu u neplodnim danima,nemam pojma stvarno,svakakvih je slucajeva bilo..al mislim da u stvari je to sve do ovulacije,i ona zna prošetati. Nisam pametna

• Lady33
    10. Ožujak 2019. 17:32

Curke imal koka da je napravila sebi plan ishrane sedmicno ? Da mi slika ? 

url=https://lilypie.com]

mala.le.90.
    10. Ožujak 2019. 17:47

Reni

Meni se isto od spontanog poremetili malo ciklusi,isto mi gin kaze da je u granicama normale,tj da nisu velika odstupanja i da ce to nadoc ..a moze to bit i od stresa jer evo svaki mjesec sam ko na iglama cekajuci hocel se uhvatit sta,pa onda suze,muka i opet tako iznova..
    A to za trudnocu u neplodnim danima,nemam pojma stvarno,svakakvih je slucajeva bilo..al mislim da u stvari je to sve do ovulacije,i ona zna prošetati. Nisam pametna

Reni, mozda je i do hormona nesto. Npr ja zadnja tri ciklusa bas napeto cekam i onda nenormalno placem, Boze sacuvaj...zadnji put 2 dana godisnjeg uzela😂🙈
    Ali mi je hormon stresa ipak nizak, dr kaze jajnici blistaju...
    A samo da napomenem da sam zatrudnila u najstresnijem razdoblju ikada...
    Sve je to velika zagonetka, a na nama je da imamo puuuno strpljenja...
    Meni je danas neka mucnina, al ne pridajem to simptomima, mislim da je rucak bio premasan😂😂

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Reni
    10. Ožujak 2019. 17:53

mala.le.90.

Reni

Reni, mozda je i do hormona nesto. Npr ja zadnja tri ciklusa bas napeto cekam i onda nenormalno placem, Boze sacuvaj…zadnji put 2 dana godisnjeg uzela😂🙈
    Ali mi je hormon stresa ipak nizak, dr kaze jajnici blistaju…
    A samo da napomenem da sam zatrudnila u najstresnijem razdoblju ikada…
    Sve je to velika zagonetka, a na nama je da imamo puuuno strpljenja…
    Meni je danas neka mucnina, al ne pridajem to simptomima, mislim da je rucak bio premasan😂😂

Haha meni bi to odma bio simptom,al evo stvarno ne osjecam nista,kao da je necu ni dobit..nadam se samo da mi se nece ciklus jos vise produzit uff..krajem trećeg sam narucena na pregled pa Cu pokupit uputnice za sve hormone.. evo ja sad umisljam da to sto ne osjecam nista je takodjer simptom trudnoce..oj lude glave 😂😂

mala.le.90.
    10. Ožujak 2019. 17:58

Hahaha lijepa vremena kad nismo osluskivale tijelo...ovo bas umara...mozda iza toga slijedi faza "pusti pa sta bude" i bude➕😊

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Reni
    10. Ožujak 2019. 18:39

mala.le.90.

Hahaha lijepa vremena kad nismo osluskivale tijelo…ovo bas umara…mozda iza toga slijedi faza "pusti pa sta bude" i bude➕😊

A bas tada i bude,kad pustis..al aj ti pusti 😂

• Tonkica1
    10. Ožujak 2019. 18:43

Tesko je pustiti, ali ja sam odlucila da ce tako biti. Necu gledati kalendar, necu brojati dane do testa... hm, iako sam stavila ovaj brojač. Ma katastrofa je to iscekivanje, stvarno se zivci i strpljenje treniraju 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.