Dobrodošle nove cure želim vam sreću da što prije idete na novu temu.
Pepa 27 to može bit evaporacijska crta.
Leptiric, jeli pala temp. Dan nakon M? Čudno mi to da je i dalje visoka bazalna.
Reni ja uhvatila pik danas 20dc što je zapravo katastrofa da je tako kasno… S rozim trakicama… Sluz pikazuje da je točno
Moja bbt je danas bila 36,9,a neznam zasto mi je jos uvijek povisena,a M mi je normalna kao svaki mjesec,A mozda je i sve radi stresa,kupila cajeve na bazi opustanja ,vrkutu i lista maline kojega mozemo muz i ja piti,jer jako jako zelimo bebu a ona nas nece,necu vise nist citati imam otvoreni forum i to je to jucer kad mi je dosla oplakala sam i sve zatvorila ,dosta i idem na putovanje i preostaje mi cekanje..........
Curke imal koka da je napravila sebi plan ishrane sedmicno ? Da mi slika ?
I ja imam isti problem, najteze mi ideje za dorucak. Bas neznam sto bi jela, a od jucer imam lagane mucnine.
Danas sam na taste popila sok od ananasa za probavu, za dorucak pojela kruh s maslacem i marmeladom i popila jogurt, za rucak juhica i lasagne, zelena salata a za veceru kukuruznu krupicu i krusku.
Sutra cu opet kruh s nekim namazom, za rucak cemo imat juhicu, umak s junetinom i njoke, salatu, a za veceru prokulice
Šti se tiče prehrane. Ja sam promijenila prehranu. Zadnjih mjesec dana sam izbacila ugljikohidrate, škrtb, tijesto, kruh, šečere i slatkiše... Prešla sam na keto. Nadamo se da će nam to pomoći.
😊🤭
Ja sam sad nesto citala po netu..uglavnom uvijek imam simptome nadolazeće menstruacije, bolne grudi i stomak,a sad nista,a trebala bi Doc za oko tjedan dana,obicno me simptomi uhvate vec polovicom ciklusa i traju do krvarenja,najprije grudi ..e sad ono sto me brine je sto sam procitala da simptomi menstruacije izostaju ukoliko nije bilo ovulacije,a ja bas nisam uspjela uhvatit pik,trakica je tamnila ali pika nije bilo..znam da se nisam testirala strogo po pravilima jer mi je prvi put da to koristim..mi smo pokrivali koliko god smo mogli..zar stvarno to sto sad nista ne osjecam znaci da O nije ni bilo? 😐😑🤨😒
Nove cure dobro nam došle☺
Dosta ste pisale pa nisam bas uspjela sve popamtiti😌.
Reni, nekad izostanak simptoma moze biti znak trudnoće.....koliko znam svaka od nas 1-2x godisnje nema ovulaciju, tako da ni to ne bi bilo nesto neuobičajeno, drzim ti fige dankod tebe ovo prvo bude slučaj😉😉
Joj Mika da hoce bit..svima nama...ja cim nesto procitam odmah se uspanicim...
Pina da dugi su mi ciklusi ali su bili pravilni, npr. 32 dana je bio prosjek a O bi bila 17dc najčešće. E sad se sve izmješalo ispada ciklus 30 dana a O na 21dc...mislim da kumuje stres u ovome.
Reni za trakice ti treba 2 do 3 ciklusa da ih upoznaš baš dobro kao i za BBT. Možda samo nisi uhvatila pik.
Leptiric, nastavi pratiti bazalnu kako je Grizli rekla treba vremena za nju prokužit. Iako je stvarbo čudno da je tako visoko.
url=https://lilypie.com]
Pina da dugi su mi ciklusi ali su bili pravilni, npr. 32 dana je bio prosjek a O bi bila 17dc najčešće. E sad se sve izmješalo ispada ciklus 30 dana a O na 21dc…mislim da kumuje stres u ovome.
Reni za trakice ti treba 2 do 3 ciklusa da ih upoznaš baš dobro kao i za BBT. Možda samo nisi uhvatila pik.
Leptiric, nastavi pratiti bazalnu kako je Grizli rekla treba vremena za nju prokužit. Iako je stvarbo čudno da je tako visoko.
Da budem,jer i ja ne kuzim,a citala sam malo i na ostalim forumima svima je pala vecini,a ja nisam bolesna ni nist da bi bila od prehlade,a pred 3 mj me ginic poslao na cijelomupnu krvnu i na stitnjacu sve idealno,
Ja pijem ovo,na recept
I ja tu koristim folnu draga
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji