Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    11. Ožujak 2019. 09:28

Jutro cure, tko ono broji do pocetka slj.tjedna i nedolazak 👿??

tinika
    11. Ožujak 2019. 11:54

Samo se javljam da je vjestica stigla ujutro.😧

Lalla
    11. Ožujak 2019. 12:03

Pozdrav. 2 tjedna nakon spontanog isla sam vaditi betu i bila je 18,6. 3 tjedna nakon spontanog je 4,8. Ne kuzim kak se nije skroz spustila... Kaj to tako sporo pada?

ena0206
    11. Ožujak 2019. 12:15

Lalla

Pozdrav. 2 tjedna nakon spontanog isla sam vaditi betu i bila je 18,6. 3 tjedna nakon spontanog je 4,8. Ne kuzim kak se nije skroz spustila… Kaj to tako sporo pada?

Meni je prijateljica imala spontani bila je trudna 7 tjedna.. sama se ocistila ali je svaka 3 dana isla ginekologu koji joj je sve pratio da nebi nesto ostalo i doslo do sepse. 
    Rekao joj je da beta nedugo nakon spontanog mora biti negativna,inace ako je povišena znaci da je jos nesto ostalo.. i kao ako je ostalo da ce morati kiretazu raditi.. njoj je hvala Bogu sve proslo uredno i beta joj je padala polako(zato je on to i pratio), sama se ocistila i za mjesec ipo dana je zatrudnila ponovno .. 
    Uglavnom,jos je napomenio da ta beta ovisi od osobe do osobe i da nekome sporije pada. 
    Jesi bila kod ginekologa?

Lalla
    11. Ožujak 2019. 12:25

Jesam, on mi je dao uputnice i rekao da cemo pratiti. Rekao mi je da je sve uredno i da sam u ciklusu. Bila sam i na hitnoj nakon spontanog 2-3 dana i tamo je gin potvrdio da je sve ok. Ustvari 4,8 i je negativna beta (šta ne?). Al mene brine ako sam opet trudna jer mi je gin naknadno rekao da ako prije prve menge ostanem trudna da je velika vjerojatnost da ce opet biti spontani.

ena0206
    11. Ožujak 2019. 13:00

Daa beta je do 5  negativna. 
    Dio beta hcg-a luči i nadbubrežna žlijezda, tako da... hm 

ena0206
    11. Ožujak 2019. 13:03

Pa da njoj je isto tako rekao kao da se opusti, da ne treba raditi pauzu od pola godine .. i ako bude ubrzo trudnoca da ce vjv imati spontani. 
    Ona je zatrudnila nakon mjesec i nesto i evo je sdaa u 4tom mjesecu trudnoce ..tako da..svi su bili iznenađeni.. 

Mika111
    11. Ožujak 2019. 13:11

Lalla ja sam imala 2 spontana, prvi puta sam kiretirana, a drugi sam se sama ocistila, bila na kontroli nakon 7 dana gdje je doktorica uzv-om utvrdila da je maternica prazna i nije me slala vaditi betu. A ovo sto spominjes da ako ostanes trudna brzo poslije spontanog ces opet imati spontani meni to nitko nije rekao. Nakon prvog spontanog mi je dr.rekla da nakon 2-3 ciklusa mozeno pokusavati, ja sam ostala trudna nakon 5, ali svejedno nije uspjelo tako da mislim da to nije do toga.

Lalla
    11. Ožujak 2019. 14:02

A dobro. Budem izdvojila te novce pa cu izvaditi opet betu iduci ponedjeljak ako ne dodje menga do tad, eto za svaki slucaj.

Mika111
    11. Ožujak 2019. 14:06

Lalla ti si imala spontani pocetkom 12.mj i od tada uopce nisi imala mjesecnicu ako sam dobro shvatila? Jesi probala napraviti test na trudnoću?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.