Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malilu
    10. Ožujak 2019. 16:26

mala.le.90.

Malilu, i mi smo te dobi, imamo spontani iza sebe. Pretrage bile u redu, sad se trudimo 9 mjeseci bez uspjeha. Ako ne bude promjena kroz iducih par mjeseci, idemo na obradu. Ja doduse imam ovulacije i sve sto sam dosad kontrolirala, u redu je.
    Glava mi postaje velik problem…

Zašto glava?
    😲😕 Što vas muci? 

malilu
    10. Ožujak 2019. 16:29

gujdolinomali

Cure, dal vam se ikad dogodilo da vam kasni svaki drugi mjesec? Evo prošli mj sam dobila 2 dana ranije, sad mi 2 dana kasni. Imala jesam odnose, ali 5 dana prije očekivane menstruacije. Međutim, kolko znam nema šanse da sam ostala trudna, ipak su to neplodni dani. Znam, sutra zovem ginekologicu da ju pitam za savjet. Al ako je neka imala sličnu situaciju molim pomoć. I pardon, znam da nije baš tema, ali cure pratim vas stalno i super ste za pitati za savjet i za pomoć. ☺

Meni je od spontanog nadalje menga kasnila.. Čak i po dva tjedna.. Sa ginekološke strane sve u redu... Vjerojatno stres.. Počela sam na vlastitu ruku piti čaj od VRKUTE i onda se stabiliziralo.. Pročitajte o vrkuti pa pokušajte. Okusom je odvratna ali vrijedi. 

10. Ožujak 2019. 16:44

Hvala na savjetu, baš sam neki dan gledala vrkutu na polici. Mislim da ću probat pa što bude. 

mala.le.90.
    10. Ožujak 2019. 17:00

gujdolinomali

Cure, dal vam se ikad dogodilo da vam kasni svaki drugi mjesec? Evo prošli mj sam dobila 2 dana ranije, sad mi 2 dana kasni. Imala jesam odnose, ali 5 dana prije očekivane menstruacije. Međutim, kolko znam nema šanse da sam ostala trudna, ipak su to neplodni dani. Znam, sutra zovem ginekologicu da ju pitam za savjet. Al ako je neka imala sličnu situaciju molim pomoć. I pardon, znam da nije baš tema, ali cure pratim vas stalno i super ste za pitati za savjet i za pomoć. ☺

Meni je tako bilo nakon spontanog par mjeseci...dr kaze da je to sve u granicama normale i da nije veliko odstupanje...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

mala.le.90.
    10. Ožujak 2019. 17:02

Malilu, htjedoh reci da sam se pocela opterecivati i da vise nisam opustena...drugi dio ciklusa mi bude bas napet...ne znam koci li to stvari ali sigurno bi bilo lakse da se ne brinem

• Pepa27
    10. Ožujak 2019. 17:05

Mallla

Dobrodošle nove cure želim vam sreću da što prije idete na novu temu.
    Pepa 27 to može bit evaporacijska crta.
    Leptiric, jeli pala temp. Dan nakon M? Čudno mi to da je i dalje visoka bazalna.
    Reni ja uhvatila pik danas 20dc što je zapravo katastrofa da je tako kasno… S rozim trakicama… Sluz pikazuje da je točno

Evaporacijska bi značila da nije došlo do trudnoće ?
    30 dan kad sam dobila kad je kasnila ta 2 dana je bila bAzalna 37 🤗
    Ma ne znam iskreno više ni sama 😟
    Strah me samo zašto me onda dole buba svako toliko...

Mallla
    10. Ožujak 2019. 17:11

Pepa ponovi svakako test, baš zbunjujuća situacija kod tebe! Da evaporacijska je lažna. 

url=https://lilypie.com]

mala.le.90.
    10. Ožujak 2019. 17:12

Pepa, drugi put kad budes pravila test pogledaj ga u zadanom vremenu, imas u uputama. Cure znaju pogledati test nakon 20 min i tada im se pokaze lazan rezultat...mozda je to i tebi bilo.
    Za svaki slucaj probaj prema uputama da budes sigurna. Drzim ti placeve🤗

10. Ožujak 2019. 17:13

mala.le.90.

gujdolinomali

Meni je tako bilo nakon spontanog par mjeseci…dr kaze da je to sve u granicama normale i da nije veliko odstupanje…

Vjerojatno stres, ne znam kaj bi drugo moglo biti. Uvijek mi je ciklus točan. Čekam da dođe i prođe da možemo probati raditi na djetetu. 

• Pepa27
    10. Ožujak 2019. 17:16

Mallla

Pepa ponovi svakako test, baš zbunjujuća situacija kod tebe! Da evaporacijska je lažna.

Uuuuf budem svakako ❤️ hvala puno 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.