mala.le ja jos nekih 7-8 dana do m, nemam bas nekih simptoma, blago bolne (.)(.), povremeno lagana bol u donjem dijelu trbuha i leđa i oskudno bijeloga iscjedka, ne nadam se previše😟😕.
Mikam, tako je i meni pocelo nekih 7 do 8 dana prije...dok se nisam opterecivala svim ti znakovima, mislila sam da mi pms pocne tek 2 do 3 dana prije M...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Mikam, tako je i meni pocelo nekih 7 do 8 dana prije…dok se nisam opterecivala svim ti znakovima, mislila sam da mi pms pocne tek 2 do 3 dana prije M…
Iza sebe imam 2 nažalost neuspjele trudnoće i ova puta sam unaprijed znala da sam t, bas su mi bili drugaciji bolovi u trbuhu, zapravo samo probadanja u jajnicima bez onih klasicnih bolova u trbuhu i leđima i izrazito bolne grudi, tako da bih po tome rekla da ovaj puta ništa....ali znat cu definitivno kroz nekoliko dana
Cure meni je ginic dao folnu da pijem svaka 24 sata jednu tabletu.
Negdje sam procitala da je netko napisao da s folnom treba raditi pauze.. zna li netko nesto o tome. Jer on mi je samo dao te tablete..ima ih oko 90 kao za tri mjeseca. Nista mi nije govorio za pauzu..
Eee curke danas sam 5+0... i dobila sam proljev neko jutros jedno 5 puta sam isla do sada zvala sam doktorku ali nema je danas bio je neko drugi i rekao je da uzmem Linex probiotik jel ga neka uzimala ovako i ranoj trudnoci i kako da ga uzmem koliko?
url=https://lilypie.com]
Mikam, sretno 😊
Ena, meni je dr rekla da ne treba praviti pauze s folnom...mada, ja sam prestala nakon par mjeseci kad sam se razocarala jer nema T. Sad opet planiram poceti piti.
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Ena0206 najbolje je 3 mjeseca izimat pa ako ne dodje do trudnoce pauzirat 1 mjesec. Meni su tako savjetovali i gin i dr. na humanoj! I tocno j3 da s ene smije pretjerat jer je onda apsorpcija drugih B vitamina losija. Takodjer ako uz nju ne uzimam dovoljno vitamina c i magnezija u tijelu lose se iskoristava.
Lady najbolje da pitas gin. Proljev moze biti sasvim normalna u ranoj trudnoći, a uzimat nesto na svoju ruku nije bas pametno. Zamjena za probiotike mogu ti biti jogurti tipa b-activ, viaktiv isl. Koji u sebi imaju lgg bakterije.
Mala tajna ti si nam samom finishu!
Ja sam tek sada shvatila sama sa sobom i nasmijala se kako cijelu trudnocu ulazim i prazim i dalje samo ovu temu, nikako se uopce nisam prebacila na drugu... 😀
Danas ulazimo u 33.tjedan, djecak je vec veliki, na zadnjoj kontroli je imao 2500g.
Sretno svima!
Poslije svake 🌈 dolazi ☀️
Posebni zagrljaj Grizli 💙
Nista od moje T,vjestica dosla danas,a ujutro je moja Btt bila 37,ima tko kakvog iskustva da je probao s cajevima vrkuta i list maline za lakse zacece?naravno kupujem trakice isto,pa se nadam da bude nesto sljedeci mjesec
Misica vec si u 33.?😮 Prekrasno! Covjece ko da si jucer javila plusic! I vama dvoje jedan zagrljaj... I da jos malo se druskate u trbuhu a onda vesele dane zajednicke imate.
Leptiric gdje mjeris bazalnu? Uzimas kakav progesteron?
Sortiraj odgovore
Najstariji