Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mika111
    09. Ožujak 2019. 13:25

mala.le ja jos nekih 7-8 dana do m, nemam bas nekih simptoma, blago bolne (.)(.), povremeno lagana bol u donjem dijelu trbuha i leđa i oskudno bijeloga iscjedka, ne nadam se previše😟😕.

mala.le.90.
    09. Ožujak 2019. 13:38

Mikam, tako je i meni pocelo nekih 7 do 8 dana prije...dok se nisam opterecivala svim ti znakovima, mislila sam da mi pms pocne tek 2 do 3 dana prije M...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Mika111
    09. Ožujak 2019. 14:11

mala.le.90.

Mikam, tako je i meni pocelo nekih 7 do 8 dana prije…dok se nisam opterecivala svim ti znakovima, mislila sam da mi pms pocne tek 2 do 3 dana prije M…

Iza sebe imam 2 nažalost neuspjele trudnoće i ova puta sam unaprijed znala da sam t, bas su mi bili drugaciji bolovi u trbuhu, zapravo samo probadanja u jajnicima bez onih klasicnih bolova u trbuhu i leđima i izrazito bolne grudi, tako da bih po tome rekla da ovaj puta ništa....ali znat cu definitivno kroz nekoliko dana 

ena0206
    09. Ožujak 2019. 14:20

Cure meni je ginic dao folnu da pijem svaka 24 sata jednu tabletu. 
    Negdje sam procitala da je netko napisao da s folnom treba raditi pauze.. zna li netko nesto o tome. Jer on mi je samo dao te tablete..ima ih oko 90 kao za tri mjeseca.  Nista mi nije govorio za pauzu.. 

• Lady33
    09. Ožujak 2019. 14:35

Eee curke danas sam 5+0... i dobila sam proljev neko jutros jedno 5 puta sam isla do sada zvala sam doktorku ali nema je danas bio je neko drugi i rekao je da uzmem Linex probiotik jel ga neka uzimala ovako i ranoj trudnoci i kako da ga uzmem koliko?

url=https://lilypie.com]

mala.le.90.
    09. Ožujak 2019. 14:38

Mikam, sretno 😊
    Ena, meni je dr rekla da ne treba praviti pauze s folnom...mada, ja sam prestala nakon par mjeseci kad sam se razocarala jer nema T. Sad opet planiram poceti piti.

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Grizli
    09. Ožujak 2019. 14:48

Ena0206 najbolje je 3 mjeseca izimat pa ako ne dodje do trudnoce pauzirat 1 mjesec. Meni su tako savjetovali i gin i dr. na humanoj! I tocno j3 da s ene smije pretjerat jer je onda apsorpcija drugih B vitamina losija. Takodjer ako uz nju ne uzimam dovoljno vitamina c i magnezija u tijelu lose se iskoristava.
    Lady najbolje da pitas gin. Proljev moze biti sasvim normalna u ranoj trudnoći, a uzimat nesto na svoju ruku nije bas pametno. Zamjena za probiotike mogu ti biti jogurti tipa b-activ, viaktiv isl. Koji u sebi imaju lgg bakterije.

• misica35
    09. Ožujak 2019. 16:26

Mala tajna ti si nam samom finishu!
    Ja sam tek sada shvatila sama sa sobom i nasmijala se kako cijelu trudnocu ulazim i prazim i dalje samo ovu temu, nikako se uopce nisam prebacila na drugu... 😀
    Danas ulazimo u 33.tjedan, djecak je vec veliki, na zadnjoj kontroli je imao 2500g.
    Sretno svima!
    Poslije svake 🌈 dolazi ☀️

Posebni zagrljaj Grizli 💙

• leptiric00
    09. Ožujak 2019. 16:52

Nista od moje T,vjestica dosla danas,a ujutro je moja Btt bila 37,ima tko kakvog iskustva da je probao s cajevima vrkuta i list maline za lakse zacece?naravno kupujem trakice isto,pa se nadam da bude nesto sljedeci mjesec

Grizli
    09. Ožujak 2019. 17:04

Misica vec si u 33.?😮 Prekrasno! Covjece ko da si jucer javila plusic! I vama dvoje jedan zagrljaj... I da jos malo se druskate u trbuhu a onda vesele dane zajednicke imate.
    Leptiric gdje mjeris bazalnu? Uzimas kakav progesteron?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.