Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tonkica1
    09. Ožujak 2019. 23:16

Malilu dobro došla! 🤞 da ti ne dođe!

Grizli
    10. Ožujak 2019. 06:41

Malilu dobrodosla i sto prije presla na temu o trudnoci! Koliko dugo pokusavate? Koliko imas godina? Jesi radila kakve pretrage nakon spontanog?
    Tonkica sretnih 14 dana iscekivanja plusica 😉!
    Ljubicica cestitam i da se cuje srceko. Jesu te poslali vaditi betu? 

malilu
    10. Ožujak 2019. 07:28

Hvala na pitanjima. 💛 Pokušavamo više od pol godine. Nakon spontanog nismo imali nikakve pretrage. Imam 28, dečko 32. Nakon spomtanog sam dobila neredovite menstruacije pa mi je ginekologica rekla da mi izostaje ovulacija te mi dala uputnocu za MPO da se vidi sta se dešava. Tako da sam ja zavrsila na mpo bez da sam to trazila. Za sada smo samo obavili briseve a kad dodje ako dodje idemo vaditi hormone i dečko spermiogram.

malilu
    10. Ožujak 2019. 07:29

Tonkica1

Malilu dobro došla! 🤞 da ti ne dođe!

Hvala 
    ✌️❤️

Grizli
    10. Ožujak 2019. 08:36

Malilu drzim fige da ne dodje i da se ne moras zamarat vise sa mpo. 

• ljubicica123
    10. Ožujak 2019. 08:54

Grizli

Malilu dobrodosla i sto prije presla na temu o trudnoci! Koliko dugo pokusavate? Koliko imas godina? Jesi radila kakve pretrage nakon spontanog?
    Tonkica sretnih 14 dana iscekivanja plusica 😉!
    Ljubicica cestitam i da se cuje srceko. Jesu te poslali vaditi betu?

Nisu🙄ali se nadam da cu cuti srce i ne mogu docekati😄😄

Angie1205
    10. Ožujak 2019. 08:57

Napisem cijelu citabu i stranica poludi 👿
    Dobro jutro svima! Malilu dobro nam dosla i zelim ti da sto prije ugledas +!
    Kako ste mi cure?
    Meni je ovaj tjedan bio turbo naporan i prepun obveza, svako malo na relaciji VG-SK, pa posao, skola, vrtic...tako da skoro nisam ni imala vremena previse razmisljat o simptomima. Brojimo jos 8 dana do nedolaska 👿 a ja jos nijedan test nisam kupila 😱
    Ali sto se tice mojih bolnih (.)(.) i dalje su osjetljive, osobito bradavice. Al sad ne preostaje nista drugo nego cekat 🕦

malilu
    10. Ožujak 2019. 09:07

hvala cure

malilu
    10. Ožujak 2019. 09:17

kakvu folnu kiselinu pijete, te ostale vitamine... ja pijem ovo... 

mala.le.90.
    10. Ožujak 2019. 09:49

Malilu, i mi smo te dobi, imamo spontani iza sebe. Pretrage bile u redu, sad se trudimo 9 mjeseci bez uspjeha. Ako ne bude promjena kroz iducih par mjeseci, idemo na obradu. Ja doduse imam ovulacije i sve sto sam dosad kontrolirala, u redu je.
    Glava mi postaje velik problem...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.