Malilu, ja pijem folacin, bas ovaj sa slike. I mm i ja pijemo Maca prah. Kakvi su ovo prvi vitamini?
Pina, more more da se zamijenimo vrlo rado 🙌🙌💖
Misica drago mi je da si se javila! Opa baby boy, kako je velik :)) divno da je sve supperr...😘😘.ma e, i ja sam pokusavala kao biti u grupi ali sam.odustala...javim se ovde curama jer su mi drage , ne mogu na sve strane..☺
Mala.le.90 hahaha luda li si,a nisi ludja od mene 😁😁 ja umisljam simptome vec prvi dan ciklusa 😁😁..kontam da bi 17.tog trebala dobit. Za razliku od proslih mjeseci kad bi me desetak dana prije uhvatile sise i stomak,ovaj put nista,ama bas nista me ne boli kao da cu dobit brzo..sta ce bit vidjet ćemo,s tim da nisam uspjela uhvatit pravi pik s trakicama ovaj mjesec mi smo pokrivali sve sto smo stigli i mogli..
Malilu dobrodošla 🙂🙂
Meni se cini da ova moja dolazi...prilikom brisanja nakon male nuzde vidim na papiru male smedje tockice...to mi uvijek nagovijesti M.
Vec sam oplakala prvu turu, a M treba doc za 3 dana....
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Meni se cini da ova moja dolazi…prilikom brisanja nakon male nuzde vidim na papiru male smedje tockice…to mi uvijek nagovijesti M.
Vec sam oplakala prvu turu, a M treba doc za 3 dana….
Ajme nemoj,dok god ne stigne ima nade. A ako stigne onda hrabro naprijed.
Pozdrav curke ❤️
Sva sam zbunjena već pomalo...
Radimo na bebi već neko vrijeme i užasno želimo tu bebu a nikako da dođe ..
Od zadnje ovulacije imam blage bolove dole i u križižima, bAzalna je visoka stalno, M kasnila 2 dana i kad je došla trajala isto toliko 😣
Radila sam test i na prvu je pokazao negativno... Kad sam došla doma htjela sam ga baciti u smeće i kako mi je ispao iz kutije htjela sam ga vratiti unutra ....kako sam ga vraćala primijetila sam da se vidi blagi plusić 🤞
Ispričavam se na dugom postu❤️
Dobrodošle nove cure želim vam sreću da što prije idete na novu temu.
Pepa 27 to može bit evaporacijska crta.
Leptiric, jeli pala temp. Dan nakon M? Čudno mi to da je i dalje visoka bazalna.
Reni ja uhvatila pik danas 20dc što je zapravo katastrofa da je tako kasno... S rozim trakicama... Sluz pikazuje da je točno
url=https://lilypie.com]
Pepa ponovi test s prvom jutarnjom za dan dva. Sve je moguće,nadam se da je plus.
Joj Mallla ja sam prestala neki dan pisat trakice jer nisam vise imala zivaca ni volje,a 23.dan ciklusa sam primjetila obilnu sluz,nisam htjela provjeravat trakicom jer mi je puna kapa,pokrili smo i taj dan zadnjim snagama i dosta vise za ovaj mjesec ..
Malilu, ja pijem folacin, bas ovaj sa slike. I mm i ja pijemo Maca prah. Kakvi su ovo prvi vitamini?
Inositol je vrlo dobar za plodnost. Doduše dobar je i za jetru.
Cure, dal vam se ikad dogodilo da vam kasni svaki drugi mjesec? Evo prošli mj sam dobila 2 dana ranije, sad mi 2 dana kasni. Imala jesam odnose, ali 5 dana prije očekivane menstruacije. Međutim, kolko znam nema šanse da sam ostala trudna, ipak su to neplodni dani. Znam, sutra zovem ginekologicu da ju pitam za savjet. Al ako je neka imala sličnu situaciju molim pomoć. I pardon, znam da nije baš tema, ali cure pratim vas stalno i super ste za pitati za savjet i za pomoć. ☺
Sortiraj odgovore
Najstariji