Grizli u usima ispod jezika,ne ,uzimam samo folacit po preporuci ginica
J3l ti krvarenje mozda oskudno pa da se zapravo radi o implantacijskom? Mislim neobicno da ti je jos povisena temp a dobila si zato pitam. Inace kad ostane povise progesteron onda zna temp biti ppvisena nekoliko dna dok se ima menga
Dobrodosla malilu😊
Ja sam sad piskila i osjetila ostar i neugodan miris mokrace. Naravno da sam pronasla da to zna biti najraniji znak trudnoce😂😂
Taj jos nisam imala haha. Inace mi je urin ok, bez mirisa, a i svi su nalazi urina u redu...pa eto, ako slucajno i jesam trudna, bit ce to pouzdan znak haha🤗
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Jucer bila na ultrazvuku,5 tj trudnoca😄😄za 2 tj ponovno da cujemo srce😍😍
Ima li itko u iscekivanju M osim mene? Pratite li, umisljate li simptome😂😂…ja jos 4 dana cekanja imam…3 zadnja dana su me jajnici boluckali, danas ne osjetim…imam bijeli iscjedak i negdje u daljini osjetim laganu bol u trbuhu.
Nisi jedina,evo i ja iscekujem trebala bi sutra doci.Umislila sam hiljadu simptoma trudnoce pa sad samo molim da su uistinu tacni ti simptomi.A sto se tiče M.koja bi trebala sutra nastupati ni jedan jos simptom nemam (nadam se i da necu) 😁 Psiha me gore ubi od ovog iscekivanja da li Ce doci ili ne.A ko da gledam da Ce zakasniti dan dva bas zbog te psihe . 😑 Sretno ti da ne dobiješ M. 😊
Bebalove, blago tebi, jos dan cekanja😁😁 ja jos triii, ako M ne urani...javi se🤗🤗
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Dobrodosla malilu😊
Ja sam sad piskila i osjetila ostar i neugodan miris mokrace. Naravno da sam pronasla da to zna biti najraniji znak trudnoce😂😂
Taj jos nisam imala haha. Inace mi je urin ok, bez mirisa, a i svi su nalazi urina u redu…pa eto, ako slucajno i jesam trudna, bit ce to pouzdan znak haha🤗
Hvala hvala. Da se malo predstavim. Pokušavamo već neko vrijeme i bez uspjeha. Prošli smo jedan spontani nažalost. Sad pokušavamo dalje. 19og ne/očekujem mengu pa ćemo vidjeti..
Sortiraj odgovore
Najstariji