Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Reni
    03. Ožujak 2019. 15:31

Evo ja opet u dilemi,maloprije pisala trakicu,i jos nije jacine kao kontrolna,a aplikacija danas pokazuje ovulaciju,vjerovatno aplikacija nije 100% pouzdana jer mi ciklusi variraju od 28 pa i do 32 dana,bas ne znam u dan kad cu dobit..mene zanima znaci li ovo da mozda nece bit ovulacije? Danas je 17.dan ciklusa

Grizli
    03. Ožujak 2019. 17:09

Mala mu zbilja ne zelim te strasiti ili da se stresiras! Vjerujem da se radi samo o nekoj upali ili ukljestenom zivcu, al sad si u osjetljivoj fazi i vazbo je da sto prije izljecis se jer moras uzivat u trudnoci. A najvaznije je da se oslobodis boli i ne daj boze nekih problema.
    Reni ako ti ciklusi "setaju" tesko ce aplikacija ppgoditi tocno kao imas O. Tvoji plodni dani bi bili onda od 10dc do 21dc. To se doslovno matematicki racuna od najkraceg ciklusa oduzmi 18dana, a od najduzeg 11 dana dani u tom rasponu su ti plodni, koji tocno je najplodniji ovisi od ciklusa do ciklusa, a najvaznije je pokrit sve te dane odnosima. Vidis i sama da je to zapravo 11 dana sto znaci da ne mozes sa sigurnoscu se drzat aplikacije. Jesi vadila kad apolne hormone i stitnjace 2-5dc?

Reni
    03. Ožujak 2019. 17:18

Grizli

Mala mu zbilja ne zelim te strasiti ili da se stresiras! Vjerujem da se radi samo o nekoj upali ili ukljestenom zivcu, al sad si u osjetljivoj fazi i vazbo je da sto prije izljecis se jer moras uzivat u trudnoci. A najvaznije je da se oslobodis boli i ne daj boze nekih problema.
    Reni ako ti ciklusi "setaju" tesko ce aplikacija ppgoditi tocno kao imas O. Tvoji plodni dani bi bili onda od 10dc do 21dc. To se doslovno matematicki racuna od najkraceg ciklusa oduzmi 18dana, a od najduzeg 11 dana dani u tom rasponu su ti plodni, koji tocno je najplodniji ovisi od ciklusa do ciklusa, a najvaznije je pokrit sve te dane odnosima. Vidis i sama da je to zapravo 11 dana sto znaci da ne mozes sa sigurnoscu se drzat aplikacije. Jesi vadila kad apolne hormone i stitnjace 2-5dc?

Hvala ti Grizli. Spolne hormone nisam vadila,a stitnjacu drzim pod kontrolom eutiroxom,imam hipo,to sam jos davno otkrila. Onda vjerovatno da O jos nije bila. Sutra cu svakako svratit do ginekologice da je izmolim kakve pretrage

Grizli
    03. Ožujak 2019. 17:24

Zamoli da ti da uputnicu za spolne hormone koji se vade od 2-5dana - estradiol, fsh, lh, testosteron. I progesteron  koji se vadi 21.dc da bi potvrdila dal imas uopce ovulacije. Posto imas hipotireozu bilo bi dobro da provjeris i antitijela stitnjace. Jer nije uredu ako ti tako seta ciklus. 

Tinchy_07
    03. Ožujak 2019. 17:57

Tata preslatka je tvoja srecica, bas je pravi bombon
    Meni osobno je predivno vidjet i drago mi je da se javljas i dalje jer mi to samo moze biti vjetar u leđa. Iskreno sam se radovala kad si se javila nakon poroda da je Sanjica u tvojem narucju.
    Pina nadam se da je jos rano. Dok ne dođe ima nade🤞
    Mala mu nadam se da je samo stvar zivca, mozda si koji propuh zaradila i nadam se da brzo prođe

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Mallla
    03. Ožujak 2019. 18:02

Bit će Reni vjer. 19dc ili 21 tako ti meni biva, u kalendar se ne mogu pouzdat nikad

url=https://lilypie.com]

03. Ožujak 2019. 18:30

Reni, tako sam i ja zivila u uvjerenju da mi je o 21-22dc, jer su mi dugi ciklusi, ali na kraju su lh trakice pokazale da je ipak 19dc. Uzasni su ti neredoviti ciklusi 

Reni
    03. Ožujak 2019. 18:59

Evo sad sam opet pravila,ova tamnija je od maloprije a ova svjetlija od danas,prije par sati,kad sam objavila post.

Tinchy_07
    03. Ožujak 2019. 19:02

Reni

Evo sad sam opet pravila,ova tamnija je od maloprije a ova svjetlija od danas,prije par sati,kad sam objavila post.

Reni po meni o ti se priblizava, probaj sutra napravit ja vjerujem da ce ti bit jos tamnija 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

MalaTajna222
    03. Ožujak 2019. 19:22

Tata curica je preslatka!!!! Ajmeee💖
    Da te pitam bas koji broj robice je sada, i s kojim si startala?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.