Hvala vam svima cure 💗 dobila je 1200g,a samo je dojim 💪 🙂 porasla vec dosta,smesna je,vrisne malo glasnije,pa sevsama sebe uplasi i pocne plakati 😂 💗
Mala Tajna,startovali smo sa 56icom,ali kako je ona malo krupnija beba i rodjena sa 53cm,nama je to vec malo,te nam je mnogo komotnija 62jka.🙂

url=https://lilypie.com]
Curke, pratim vas vjerno, ali nemam sta pametno pisati, pa necu puniti forum. Cestitke plusicima! Svaki pit kad procitam kazem Jeeej, pa me muz pita sta mi je, veselim se kao da je moj.
Tata mala Sanja je prekrasna! Kako ne bih htjeli vidjeti takav bomboncic!
Mali update od mene. Bila vadit krv za test na trombofiliju, nalaz je tek 18.3. 🤨 Tko ce docekati!
Ovaj mjesec krecemo u akciju! Spremni smo oboje ponovo pokusati, osjecam se dobro, samo se nadam da ce taj nalaz biti u redu...
🤞🤞🤞 svima koji ne cekaju vjesticu da popiske plus!
😘 svima

Isla sam na kontrolni bris za ureaplasmu 11 dana od popijenog antibiotika, danas sam dobila nalaz- negativno..jel sam mozda prerano isla? Ne mogu kasnije zbog smjena, stalno ujutro radim
Za ureaplasmu valja dulje cekati, neki lijecnici su pobornici cak 8 tjedana cekati prije ponavljanja brisa.
Ja danas bila kod gina, potvrdjena trudnoca 5+3 u maternici (strah me bilo vanmaternicne jako), ali imam hematom i strogo mirovanje uz utrogestan vaginalete. Za 2 tjedna kontrola i nadam se cuti srceko. Ima li tko iskustva s hematomom?

Tata mala je bomboncic pravi, samo neka raste ljubica mala 😍
Evo ja piskila lh trakicu prekjucer pa nista, jucer se pokazala crtica al full slaba, danas je puno tamnija nego kontrolna sto bi znacilo da moj kalendar funkcionira u dan jer i po kalendaru mi je danas O, i sad sam malo mirnija jer sam vec mislila da me kalendar laze. Obavila sam gin. pregled u cetvrtak i ginica je jako optimisticna, pozdravila me rijecima “vidimo se uskoro kad ti menga zakasni” tako da me i ona fino opustila. A mm i ja sad lovimo zeku pa se hopsamo i prekjucer i jucer i danas svakako 🤣

Za ureaplasmu valja dulje cekati, neki lijecnici su pobornici cak 8 tjedana cekati prije ponavljanja brisa.
Ja danas bila kod gina, potvrdjena trudnoca 5+3 u maternici (strah me bilo vanmaternicne jako), ali imam hematom i strogo mirovanje uz utrogestan vaginalete. Za 2 tjedna kontrola i nadam se cuti srceko. Ima li tko iskustva s hematomom?
Ginekolog mi nije nista objasnio..sta moze biti lazno negativan nalaz pa da ipak imam ureaplasmu? Samo mi je rekao da nakon 10 dana odem na bris...poznanica je imala hematom, isto je morala strogo mirovati ali trudnoca je prosla uredno, nije imala komplikacija
Ponovi svakako bris za koji tjedan, ako se rano napravi zna biti lazno negativan. Kod mene je to bio slucaj.
I ja se nadam da ce mi ko tvojoj poznanici sve proci u redu, ne zelim misliti drugacije

Moras mirovati i kontrolirati hematom, nadam se da ce ti sve proci u redu..
Cure koje muci hematom...imala ga u 1.trudnoci, do kraja 1.tromjesecja mirovanje, utrogestan, normici...dakle minimalno kretanje kolko god mozete, pratit upute ginica i bude sve ok 😉

Vece.
11.03.trebam dobit al imam sve simptome nadolazece mjesecnice pa su mi opet ladje potonule, pogotovo nakon rjeci mojeg dragog:necu da dobijes 🤩
Idem u srijeedu ginekologu na pregleed, zelim da me kompletno pogleda, recite mi sto mogu traziti od nje?kako se i.kada provjerava dal su ovulacije prisutne i zasto ne dolazi do zace ca?hvalaaaa

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji