Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    12. Travanj 2018. 21:17

Jao Tina moja daj se opusti i cekaj jos tih 8 dana pa radi kucni test, nista ti nece biti lakse ako vadis krv svaka 2 dana za betu i ne dobijes nalaz kakav ocekujes. A mozda se inplatacija jos nije ni dogodila pa ni beta ne moze biti povisena pravilo. Ne trci ored rudo, polako, opusti se, znam da je tesko, al ovako si samo psihicki radis goru stvar. 
    Lumia nikad ne reci nikad. 🤞🤞🤞

Tina1510
    12. Travanj 2018. 21:25

Nemam ni živaca više. Hvala Bogu pa sam našla ginekologa,pa ce uspijet jednom..ja se nadam..

• Babylove
    13. Travanj 2018. 07:31

Grizli stvarno mislim da bi trebala odmoriti od tableta... iako razumijem da te je strah na svoju ruku prestari piti.. mozda da telefonski se konzultiras s dok. hum. Med.
    Tina slazem se s ostalim curama da bi se trebalala opustiti.. gle sve mi razumijemo tu brigu, želju i znatiželju... hrpa nas ovdje je uocila svakakve promijene na tijelu (koje zapravo imamo uvijek ali ih dosad nismo osluškivale)... zelim ti puno strpljenja i drzim🤞🤞🤞 da docekas taj porast bete ...
    Anavi zbilja mi je zao vase situacije i iskreno se nadam da ce vasa zelja uskoro biti ostvarena 💖💖 samo 💪💪💪💪 i tebi jos puno strpljenja zelim ☺
    Lumia  postoji nada sve dok vjestica ne dode 🤞🤞🤞
    Jojo  biti ce sve ok.. bitno da ces na pretrage i da ce se uskoro poceti nesto odvijati ☺

• Lumia
    13. Travanj 2018. 09:21

Vezano za policistične jajnike, moja sestra ih ima i totalno neredovite menstruacije, znalo se desiti da nema menstruaciju po 5 mjeseci. Gin.joj je rekao ukoliko bude htjela trudnoću da mu kaže pa će joj dati hormone kako bi se regulirao menst.ciklus. Sad ima dvoje djece, obje trudnoće su joj se dogodile iz prvog pokušaja i to kad ih je htjela i planirala, prva sa 30god. a druga sa 35. Da napomenem da ima dijagnozu autoimunne bolesti i pije kortikosteroide. Tako da stvarno nema nikakvih pravila. S druge strane ja koja sam savršeno zdrava, odgađala trudnoću 4 godine, jer mi se iskreno, nije dalo, sad  kad bi htjela jer me stišću godine, ne mogu. To je sve individualno...od osobe do osobe. 

Grizli
    13. Travanj 2018. 09:30

Babaylove mi ko da isto razmisljamo. 😀 zvala jutros humanu za konzultacije. Dali mi termin da dodjem obavezno na pregleda da vide sto se dogadja i sto dalje s obzirom na mm spermio. Tako da ovih mjesec dana pauziram sa svime cak i andol i prenatale da ne uzimam do iza slijedece M. Dobro ce doc malo predah i mislim da cu ovaj mjesec se baciti u buntovnika 😁

• ANYMANY
    13. Travanj 2018. 10:17

Bokić cure moje, čitam i čitam, ali sam van svega pomalo. Po aplikaciji jučer mi je kao bila ovulacija, po meni nije jer nisam imala baš nikakav znak..niti iscjedak, niti kakve bolove, ma ništa.
    Obilan iscjedak sam imala na moru, 31.03. i 1.04. ali po tome bi onda trebala dobiti M sada zar ne? Nemam još pms simptome, tako da vjerovatno nema ni M.
    A ako je ovulacija bila sad kad sam imala one jake bolove, 9.03. onda očekujem M 23.04.?
    Ovaj ciklus pišem sve živo, pa me zanima baš rezultat.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

Kike0001
    13. Travanj 2018. 10:52

Anavi, bit ce, ja vjerujem da ce bit, uvijek bude pozitivno, kad tad 💜💜💜 ja ti svu srecu želim, da što prije ugledas plusic 🙏
    Lumia 💜💜💜 sretno da ne dođe
    Jojo, bitno da vas je napokon uputila na pretrage, sretno 💪
    Anymany draga, ništa najbolje čekati da dođe M, pa ces onda otprilike znat kad je O bila, jesi bila u ginekologa da pogleda ultrazvuk i popratiti O?

• Babylove
    13. Travanj 2018. 12:26

Grizli  kada imas termin?
    Anymany  kad ti je bila zadnja M?

Grizli
    13. Travanj 2018. 12:41

Joj mislim 25 ili 27 da mi je rekla. Morala bi provjeriti doma kad dodjem di sam zapisala.

MiniCooper26
    13. Travanj 2018. 13:27

Pozdrav 😄evo vec godinu i nesto ja i muz radimo na bebi, mozda ne toliko aktivno.:posao,stres,obiteljski problemi zadnjih par mjeseci. Mensutruacije su uvijek bile neredovite, kasnjenja i do 10 dana. Prosle godine u 4.mjesecu su mi kasnile 16 dana i tad san pravila test koji je bio pozitivan, ali sam prokrvavila nakon tjedan dana, ginekologica kaze da je to dobar znak jer to znaci da mogu ostati trudna 😑 i od tada nista 😥ginekologica kaze da je sve ok na ultrazvuku, dali bi trebala raditi jos neke pretrage?prijateljica mi je preporucila neke cajeve... Macina trava:ali se kao ne smije piti u plodnom danima. . A ja zbog neredovitih menstruacija ni ne znan kad su mi plodni dani.. Mozdaa nekad mogu ocijeniti po bolovima u jajniku 😑imate li kakve preporuke... Da prvo dovedem u red mestruacije ili sa jednostavno svaki dan pokusavam pa kad upali 😂hvala 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.