Darlivhvala, bitno mi je da se nešto poduzima za bliže plusu. Meni u upustvima piše prvi utorak i četvrtak nakon M da se to radi, je li tako i kod tebe?
Anavi88 hvala i tebi na odgovoru, psihu cu pripremiti na bol 😢
Šta ide poslije tog hsg-a?
Darliv i Anavi da li vam je pomoglo?
Ne znam da li mi je pomoglo jer sam tek jucer radila pa cemo vidjeti kroz koji mjesec.. A svi ti rade slicno, npr kod nas u Os dva privatnika rade 8-10 dan ciklusa, a ja sam jucer radila na 7. dc, iako sam negdje procitala da se radi 2-3 dana nakon zavrsetka M... Ima neki razlog zasto se ne radi kasnije, ali sad ti ne mogu tocno reci, ne sjecam se.. Kad tebi onda ispada da ides?
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Babylove gdje to tocno rade ako budem trebala da znam?
Ana Donna ja to pijem kao prevenciju u slucaju da dodje do trudnoce. Daju to zenama koje su imale vise spontanih, a ja ih imala 4.
Isla kod ginekologa koji mjenja moju i dakle ocito duphaston mi poremetio sve hormone, imala O 4 dc i od tida svi ti jako simptomi, zato i imama povisen progesteron, al naravno u 2 dana jajna stanica se ne razvije i to je propao ciklus. Dobila upitnicu da idem opet na humanu jer su oni prepisali terapiju i moj gin ju ne smije mjenjat dok oni ne odobre. 🙄 dakle s njihovom terapijom ne da necu imat uspjesnu trudnocu nego cu imat nikakvu. Bas sam ljuta
Grizli sad sam pročitala cijelo uputstvo za Duphaston i iskreno ne razumijem zašto ti je Ginek dao da piješ ako su ti ciklusi uredu i sve pretrage ok...ovdje piše da se on uzima ako dođe do trudnoće, to jest kad zatrudniš počinješ ga piti da ne bi opet došlo do pobačaja, oni ga još nazivaju 'čuvarom trudnoće'. Ako ja opet zatrudnim morat ću ga isto pit, pošto sam imala spontani...
On je nadomjestak za progesteron, ti ga sad imaš previše u tijelu....vidi nuspojave, morala sam copy-paste jer mi neće učitat sliku:
Ostale nuspojave kod uzimanja samo Duphastona:
Česte (zahvaćaju manje od 1 na 10 bolesnika):
migrena, glavobolja
osjećaj mučnine
bolne ili osjetljive dojke
neredovite, obilne ili bolne menstruacije
izostanak menstruacija ili manje česte menstruacije od uobičajenog
Piše ako imate neke od ovih nuspojava da se prestane piti...
Ana Donna ja to pijem kao prevenciju u slucaju da dodje do trudnoce. Daju to zenama koje su imale vise spontanih, a ja ih imala 4.
Isla kod ginekologa koji mjenja moju i dakle ocito duphaston mi poremetio sve hormone, imala O 4 dc i od tida svi ti jako simptomi, zato i imama povisen progesteron, al naravno u 2 dana jajna stanica se ne razvije i to je propao ciklus. Dobila upitnicu da idem opet na humanu jer su oni prepisali terapiju i moj gin ju ne smije mjenjat dok oni ne odobre. 🙄 dakle s njihovom terapijom ne da necu imat uspjesnu trudnocu nego cu imat nikakvu. Bas sam ljuta
Medicinski centar Kuna & Peric 01 455 400 ili 4551 333... to je isla jedna cura
A druga Nova med i u istoj zgradi ima Beta plus... njima mozes mailom poslati sto trebas i oni ti kazu koja je cijena ☺
Nemoj se deprimirati draga.. biti ce sve okej... kako si sve dosad pregrmila tako ces i ovo ☺
Meni hsg nije nista pomogo kao ni sve ostalo,12god u braku ali jos nista
Grizli barem sad znas sto je, stvarno dijele te tableturine ko bombone pa kao mozda uspije a to sto je veca sansa da ce nastat s***e to nikom nista...ja iskreno mislim da ga i ja bzvz pijem da kod mene uopce nije u pitanju manjak progesterona ali ona inzistira da ga pijem..uzas, sopaju nas svim i svacim a nikakve koristi od toga 😥
Darliv, meni spada 03.05 dan odmah nakon sta mi M završi, ako dođe na vrijeme, ako ne onda u 6 mjesec, a volila bi sta prije to obaviti.
Sretno ti i da bude najbolji rezultat 🤗💪💪💪
Anavi, a bas mi je žao, u kojoj ste sada fazi?
Meni hsg nije nista pomogo kao ni sve ostalo,12god u braku ali jos nista
Svih 12 pokusavate?
Ma citala sma ja ta uputstva milijon puta i tvrdim dr danas tom na zamjeni da meni stete, ali onda je fino objasnio da dok mi dr sa humane ne ukine ili promjeni on ne smije jer da u Ri onda znaju samo skinut zene sa "programa" vrate papire i posalju doma jer se kao ne drze uputa. I stvarno se nadam da cu sad dobiti termin kod njih prije nego trebamo opet to pocet piti.
Ana Donna zna se on cesto prepisat od 15-28 dana ciklusa kad zene imaju vise od 2 spontana izmedju 5-7tt ko sto sam ja imala. I kad sam bila na kontorli bile su bas cure sa slicnim terapijama i da su im pomogle su rekle.al ocito moj organizam ne reagira dovro na tu terapiju.
Babylove hvala za kontakte nikad se ne zna kad ce zatrebaz dobro je imat takve info. Barem ja volim imat.
Petraa nazalost osudjene smo probat i to, sto sve nismo spremene napraviti samo za to malo cudo u nasim rukama.
I da dao mi tip inofolic kao da mi to moze pomoc vratiti ovulaciju u normalu barem dok kao ne odem na pregled na humanu. Pa ajde ajmo jos jedan mix ko narkoman da sam. Uf
Anavi dugo te nisam cula, ili nisam primjetila sorry. Kako si ti?
Ma citala sma ja ta uputstva milijon puta i tvrdim dr danas tom na zamjeni da meni stete, ali onda je fino objasnio da dok mi dr sa humane ne ukine ili promjeni on ne smije jer da u Ri onda znaju samo skinut zene sa "programa" vrate papire i posalju doma jer se kao ne drze uputa. I stvarno se nadam da cu sad dobiti termin kod njih prije nego trebamo opet to pocet piti.
Ana Donna zna se on cesto prepisat od 15-28 dana ciklusa kad zene imaju vise od 2 spontana izmedju 5-7tt ko sto sam ja imala. I kad sam bila na kontorli bile su bas cure sa slicnim terapijama i da su im pomogle su rekle.al ocito moj organizam ne reagira dovro na tu terapiju.
Babylove hvala za kontakte nikad se ne zna kad ce zatrebaz dobro je imat takve info. Barem ja volim imat.
Petraa nazalost osudjene smo probat i to, sto sve nismo spremene napraviti samo za to malo cudo u nasim rukama.
I da dao mi tip inofolic kao da mi to moze pomoc vratiti ovulaciju u normalu barem dok kao ne odem na pregled na humanu. Pa ajde ajmo jos jedan mix ko narkoman da sam. Uf
Ma nista... a da jednostavno ne pijes a kazes da pijes?
Ma nista… a da jednostavno ne pijes a kazes da pijes?
Babylove čitaš mi misli...pokušaj tako možda Grizli...da malo odmoriš tijelo od tih hormona i tableta...
Sortiraj odgovore
Najstariji