Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mika111
    14. Veljača 2019. 08:50

Benny sad vidim da si napisala kad je bila o, obicno 12-14 dana od o test bude pozitivan ako je doslo do t.......ali dok ne dođe m postoji nada, mozda je ovo kod tebe bilo implantacijsko zadnja 2-3 dana

Mika111
    14. Veljača 2019. 08:52

Angie ja isto planiram u nedjelju ili ponedjeljak raditi test, naravno ako m ne dođe prije, ovaj ciklus mi ke sve nesto cudno, jucer su me rasturala leđa i stomak kao da ce svaki cas krenuti a tek je bio 22.dc, evo jutros me jos nista ne boli 😳😳, vidjet cu kako ce biti dalje.
    Drzim ti fige da nas u ned iznenadis poz testom😉

• bennny20
    14. Veljača 2019. 08:54

Rekla bi da je 30tog bila ovulacija prema iscjetku. Bas sad ne znam kaj da radim...

Raštika
    14. Veljača 2019. 09:16

Bas me izigrao kinez, ne moze se covjek pouzdat u njih a grade nam peljeski most. 😂😂😂😂
    Budem ja nabavila neki ‘normalni’ test pa ako dodje menga neka stoji, nek mi pravi drustvo opet. 😂😂 i ako se ja stvarno osjecam kao da cu svaki sekund dobit. A jucer sam s frendicom namjestala njen stan, ubila su me ledja... tako da... bojim se da cu si samo kupit drustvo opet kad kupim test. 😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

peggy95
    14. Veljača 2019. 09:16

Mallla tako sam i ja non stop radila kad sam imala kineske, ali si ne želim to više radit da ko luđakinja pod svim svjetlima gledam jel postoji još jedna crtica 😅 hmmm mislim da bi bilo najpametnije da uzmeš digitalni i gotovo 😁 
    Bennny možda da ponoviš test sutra,preksutra? Ili čak najbolje betu izvadit pa ćeš bit sigurna 😊
    Ja danas nemam osjećaj kao da ću dobiti, nego me probada desni jajnik nešto nalik kao kad imam ovulaciju 😯

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

ena0206
    14. Veljača 2019. 09:21

Reni

ena0206

Curke koje su vec bile i koje su trudne, koji su vam najraniji simptomi trudnoce bili? I koliko dana/tjedana nakon odnosa?

Moji su ti simptomi bili isti kao u pms-u, (.)(.) su me bolile i trbuh,isto kao kad trebam dobit,oko tjedan dana prije menstruacije,testove sam radila 3,4 dana prije nego sto sam trebala dobit i bili su negativni,treci dan kasnjenja pozitivan test,slabo vidljiva crtica,ali vec sljedeći dan na drugom testu bolje vidljiva,ta je trudnoca zavrsila spontanim. To je bilo prije 6mj..evo sad opet cekam da vjestica ne dođe,simptome imam kao da ce svaki cas :(

Najprije hvala na odgovoru draga. 
    Jako mi je žao zbog spontanog.. samo misli pozitivno i biti ce pozitivno.. želim ti svu sreću svijeta da ti se željeni plusić što prije dogodi. 😘

Mika111
    14. Veljača 2019. 09:22

Raštika i mene su jucer ubijala leđa, ali mi bilo nekako rano za m, 22dc mi je bio jucer, danas nista ne boli, vidjet cemo......pripremi ti test i nadam se da ce ti praviti drustvo samo iduca 2 dana 😉.
    Peggy kad ti ne bi trebala dobiti? To bockanje u jajnicima zvuci bas obećavajuće☺

Mika111
    14. Veljača 2019. 09:25

Ena evo da i ja napišem svoje iskustvo, iza sebe imam 2 spontana u 7.om tj., oba puta sam i prije izostanka m i prije testa bila sigurna da sam trudna, oba puta su mi bili nekako slicni simptomi, izrazito bolne (.)(.), toliko da nisam mogla spavati na trbuhu a to inače obozavam, bol u trbuhu ali bas drugacija nego inace kad dolazi m, probadanja u oba jajnika, jako izostren osjet mirisa, i u prvoj trudnoci sam jela sve slano a slatko nisam mogla vidjeti iako inace slatko obozavam

Tinchy_07
    14. Veljača 2019. 09:25

Rastika bome si me nasmijala s ovim mostom
    Na kraju danas ce bit pohod na ljekarne da ce ostat bez testova

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

ena0206
    14. Veljača 2019. 09:35

Mika111

Ena evo da i ja napišem svoje iskustvo, iza sebe imam 2 spontana u 7.om tj., oba puta sam i prije izostanka m i prije testa bila sigurna da sam trudna, oba puta su mi bili nekako slicni simptomi, izrazito bolne (.)(.), toliko da nisam mogla spavati na trbuhu a to inače obozavam, bol u trbuhu ali bas drugacija nego inace kad dolazi m, probadanja u oba jajnika, jako izostren osjet mirisa, i u prvoj trudnoci sam jela sve slano a slatko nisam mogla vidjeti iako inace slatko obozavam

Draga hvala ti na odgovoru.
    Jako mi je žao, ali imala sam priju sa takvim slučajem koja je izgubila svaku nadu i dogodilo joj se kada je najmanje ocekivala.. isla ja na čak i na 4 umjetne oplodnje i nije upalilo.. nakon toga samo se opustila i prestala sebi radit stres da nesto mora... 
    Napila se,haha.. da se opusti (po savjetu ginekologa).. imala odnos.. i uopce nije ocekivala da je trudna.. nego se mjesec daana iza toga uputila na jos jedan pregled za umjetnu oplodnu i tu saznala da je vec neko vrijeme trudna. 
    Znaci samo opusteno i nikada ne gubiti nadu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.