Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    14. Veljača 2019. 09:37

lotus

Rastika bome si me nasmijala s ovim mostom
    Na kraju danas ce bit pohod na ljekarne da ce ostat bez testova

Izaci cemo u 24 sata pod naslovom:  upozorenje! buduce trudnice navalile na ljekarne. Necete vjerovati zasto!  Snimio citatelj za 200 kn. 😂😂😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Mallla
    14. Veljača 2019. 09:39

Benny može itekako bit rano nikad neznaš kad je bila implatacija. 
    Dva puta u životu radila digitalac i 2 puta pozitiva jedna uspješna T jedna neuspješna.  Vjerujem mu baš al ga rijetko uzimam jer je skup pa mi se ne da trošit kad nisam 90% uvjerena u T.
    Jedva se čekam riješit kineza. Inače trakice plave boje mogu imati evaporacijsku crtu a roze ne pa preferiram roze. 

url=https://lilypie.com]

Raštika
    14. Veljača 2019. 09:39

Mika111

Raštika i mene su jucer ubijala leđa, ali mi bilo nekako rano za m, 22dc mi je bio jucer, danas nista ne boli, vidjet cemo……pripremi ti test i nadam se da ce ti praviti drustvo samo iduca 2 dana 😉.
    Peggy kad ti ne bi trebala dobiti? To bockanje u jajnicima zvuci bas obećavajuće☺

Drzim ti fige i na rukama i na nogama. 🤞🏼😁❤️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Babylove
    14. Veljača 2019. 10:03

Cure drzim 🤞🤞 za bar jedan plusic danas💖💖

peggy95
    14. Veljača 2019. 10:30

Mika111

Raštika i mene su jucer ubijala leđa, ali mi bilo nekako rano za m, 22dc mi je bio jucer, danas nista ne boli, vidjet cemo……pripremi ti test i nadam se da ce ti praviti drustvo samo iduca 2 dana 😉.
    Peggy kad ti ne bi trebala dobiti? To bockanje u jajnicima zvuci bas obećavajuće☺

Danas sam trebala dobiti (uvijek me rano probudi menstruacija) 

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

• bennny20
    14. Veljača 2019. 10:39

Aurora87

Malla, jos ima nade, mislim da si prerano piskila🤞.
    Zapravo mi se cini da ima nade jos za sve dok ne krene m😘
    Benny, ne znam sto bih ti rekla za to smeckarenje, nadam se da ce ipak biti plus🍀.
    Ena, ja sam pocela povracati i imati mucnine 10.dpo, (.)(.) su me pocele boljeti par dana poslije o sto mi se dogodilo samo jednom kao simptom pms-a, povremeno mi se znao izostriti njuh i kad sam se rasplakala na neki film i povracala drugi put u danu, odlucila iduci dan napraviti test i bio je plus.
    Curke, idem sad po nalaze krvi i na pregled….nadam se da se hematom smanjio. Javim kako je proslo😘

Drzim fige. Javi se.

• bennny20
    14. Veljača 2019. 10:41

Mallla

Benny može itekako bit rano nikad neznaš kad je bila implatacija.
    Dva puta u životu radila digitalac i 2 puta pozitiva jedna uspješna T jedna neuspješna. Vjerujem mu baš al ga rijetko uzimam jer je skup pa mi se ne da trošit kad nisam 90% uvjerena u T.
    Jedva se čekam riješit kineza. Inače trakice plave boje mogu imati evaporacijsku crtu a roze ne pa preferiram roze.

A mozda ulozim onda u digitalac ako i sutra ne bude M.
    Meni nikad ne kasni i uvijek je tocna... i uvijek me boli trbuh samo kada krenem jako krvariti a sad me vec 3 dana poboljeva...danas osjetim desni jajnik jace.     I (.)(.)  me i dalje bole. Definitivno je sve cudno. 

Reni
    14. Veljača 2019. 11:01

lotus

Jutro… Ajmo testove na sunce
    Ocemo +
    Ja trebam dobit 17.,ali lice mi koma, a to mi uvijek pokazatelj menge tako da sam malo razocarana, neznam dal da uopce kupujem test ili se strpim ako bi kasnila

I ja isto 17. 🙃

Mallla
    14. Veljača 2019. 11:06

Osjećaj i intuicija su čudo... Nekada nam prije bilo kakvog testa daju na znanje... A ako ti M kasni onda bi već bilo koji trebao pokazati! 

url=https://lilypie.com]

peggy95
    14. Veljača 2019. 11:20

Ne mora značiti, mojoj prijateljici je menstruacija točna uvijek da je u sat znala kad će dobit
    I kad joj je kasnila 3 dana, dva testa su joj bila negativna.. tek nakon 7 dana je test bio pozitivan! Također mojoj kumi nakon 2 dana kašnjenja jako blijeda crta 
    Mislim da ću ja ako ne dobijem u subotu napraviti digitalni pa ću biti sigurna 😊

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.