Rastika bome si me nasmijala s ovim mostom
Na kraju danas ce bit pohod na ljekarne da ce ostat bez testova
Izaci cemo u 24 sata pod naslovom: upozorenje! buduce trudnice navalile na ljekarne. Necete vjerovati zasto! Snimio citatelj za 200 kn. 😂😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Benny može itekako bit rano nikad neznaš kad je bila implatacija.
Dva puta u životu radila digitalac i 2 puta pozitiva jedna uspješna T jedna neuspješna. Vjerujem mu baš al ga rijetko uzimam jer je skup pa mi se ne da trošit kad nisam 90% uvjerena u T.
Jedva se čekam riješit kineza. Inače trakice plave boje mogu imati evaporacijsku crtu a roze ne pa preferiram roze.
url=https://lilypie.com]
Raštika i mene su jucer ubijala leđa, ali mi bilo nekako rano za m, 22dc mi je bio jucer, danas nista ne boli, vidjet cemo……pripremi ti test i nadam se da ce ti praviti drustvo samo iduca 2 dana 😉.
Peggy kad ti ne bi trebala dobiti? To bockanje u jajnicima zvuci bas obećavajuće☺
Drzim ti fige i na rukama i na nogama. 🤞🏼😁❤️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Raštika i mene su jucer ubijala leđa, ali mi bilo nekako rano za m, 22dc mi je bio jucer, danas nista ne boli, vidjet cemo……pripremi ti test i nadam se da ce ti praviti drustvo samo iduca 2 dana 😉.
Peggy kad ti ne bi trebala dobiti? To bockanje u jajnicima zvuci bas obećavajuće☺
Danas sam trebala dobiti (uvijek me rano probudi menstruacija)
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Malla, jos ima nade, mislim da si prerano piskila🤞.
Zapravo mi se cini da ima nade jos za sve dok ne krene m😘
Benny, ne znam sto bih ti rekla za to smeckarenje, nadam se da ce ipak biti plus🍀.
Ena, ja sam pocela povracati i imati mucnine 10.dpo, (.)(.) su me pocele boljeti par dana poslije o sto mi se dogodilo samo jednom kao simptom pms-a, povremeno mi se znao izostriti njuh i kad sam se rasplakala na neki film i povracala drugi put u danu, odlucila iduci dan napraviti test i bio je plus.
Curke, idem sad po nalaze krvi i na pregled….nadam se da se hematom smanjio. Javim kako je proslo😘
Drzim fige. Javi se.
Benny može itekako bit rano nikad neznaš kad je bila implatacija.
Dva puta u životu radila digitalac i 2 puta pozitiva jedna uspješna T jedna neuspješna. Vjerujem mu baš al ga rijetko uzimam jer je skup pa mi se ne da trošit kad nisam 90% uvjerena u T.
Jedva se čekam riješit kineza. Inače trakice plave boje mogu imati evaporacijsku crtu a roze ne pa preferiram roze.
A mozda ulozim onda u digitalac ako i sutra ne bude M.
Meni nikad ne kasni i uvijek je tocna... i uvijek me boli trbuh samo kada krenem jako krvariti a sad me vec 3 dana poboljeva...danas osjetim desni jajnik jace. I (.)(.) me i dalje bole. Definitivno je sve cudno.
Jutro… Ajmo testove na sunce
Ocemo +
Ja trebam dobit 17.,ali lice mi koma, a to mi uvijek pokazatelj menge tako da sam malo razocarana, neznam dal da uopce kupujem test ili se strpim ako bi kasnila
I ja isto 17. 🙃
Osjećaj i intuicija su čudo... Nekada nam prije bilo kakvog testa daju na znanje... A ako ti M kasni onda bi već bilo koji trebao pokazati!
url=https://lilypie.com]
Ne mora značiti, mojoj prijateljici je menstruacija točna uvijek da je u sat znala kad će dobit
I kad joj je kasnila 3 dana, dva testa su joj bila negativna.. tek nakon 7 dana je test bio pozitivan! Također mojoj kumi nakon 2 dana kašnjenja jako blijeda crta
Mislim da ću ja ako ne dobijem u subotu napraviti digitalni pa ću biti sigurna 😊
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Sortiraj odgovore
Najstariji