Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sofi
    13. Veljača 2019. 19:56

bennny20

sofi

Bennny20 meni je prosli ciklus tako smedkarilo bezveze dva dana prije nego sam dobila bas pravu, isto nije nikada prije… 😢

A neee….jos uvijek se nadam.. ah…

Dok ne dode, nema se zasto ne nadati :))

♀️ 25, svi nalazi uredni.
    ♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.

3/2019 prvi spermiogram 0.
    Kasniji spermiogrami 3x 0.
    9/2019 M-Tese 0.

Mallla
    13. Veljača 2019. 20:08

Sofi jednom je meni tako bio loš papa pod sumnjom na HPV ja se isto pogubila. Na kraju radila briseve na HPV i negativni ali sam imala ureaplazmu i betahemolitički streptokok a upala je bila tako jaka da je nalikovala na HPV. Evo želim ti takav razvoj situacije.

Benny20 ništa nije gotovo do prave menge! 

url=https://lilypie.com]

Reni
    13. Veljača 2019. 20:55

Heej pozdrav svima,upravo sam se registrirala,maloprije sam pisala na jednoj temi,pa evo kopiram post da ne tipkam roman ponovo. 
    Prije pola godine sam imala spontani,prva trudnoca i u 7 tjednu se lose zavrsilo,sama se ocistila bez kiretaze. Od tada mi menstruacije lagano divljaju,30,34,26 pa 32 dana,dok su prije trudnoce i spontanog bile dosta redovne,28-30 dana. Trudimo se opet svaki mjesec ali ne ide,dok je prvi put uspjelo u roku 3 ciklusa. Sad bi trebala dobit oko 17-tog,ili nebi..nemam pojma vise jer svaki mjesec si od muke i zelje umislim gomilu simptoma i onda se razocaram kad vjestica stigne. 

Grizli
    13. Veljača 2019. 21:29

Reni dobrodošla... Zelim ti sto prije plusic! Normalno je i nekoliko meseci ankon spontanog imati zbrckane cikluse, nazalost tijelo pretrpi velik sok pa treba vremena da se unormali. Koliko imas godina? Ako ti se uskoro ne krene vracat ciklus u neku rutinu koja ne mora biti ista kao prije, al trebala bi imat donekle uredne cikluse opet onda se javi svoj gin da ti kontrolira spolne hormone. Zao mi je sto si izgubila trudnocu, znam kako ti je! Jesi radila stogod od pretraga nakon spontanog? 

Reni
    13. Veljača 2019. 21:47

Grizli

Reni dobrodošla… Zelim ti sto prije plusic! Normalno je i nekoliko meseci ankon spontanog imati zbrckane cikluse, nazalost tijelo pretrpi velik sok pa treba vremena da se unormali. Koliko imas godina? Ako ti se uskoro ne krene vracat ciklus u neku rutinu koja ne mora biti ista kao prije, al trebala bi imat donekle uredne cikluse opet onda se javi svoj gin da ti kontrolira spolne hormone. Zao mi je sto si izgubila trudnocu, znam kako ti je! Jesi radila stogod od pretraga nakon spontanog?

Oh hvala na brzom odgovoru,zbilja je utjesno pozaliti se nekom. Na pregled idem svaki mjesec od spontanog,sve je u redu,vadila sam briseve i svi su ok,a za cikluse moj gin kaze da je to u redu i da nije zabrinjavajuće. Za spontani su mi rekli da je jednostavno moralo tako biti,priroda,i da se ne brinem i nastavimo dalje. Spolne hormone me nije uputio vaditi..Jutros sam cak radila test i negativan je naravno,po običaju zbog nestrpljenja svaki mjesec ih napravim po nekoliko cak i prije menstruacije,glupaca..eto (ne)ocekujem je za koji dan,simptome imam sve kao i svaki mjesec,pa cak i onda kad sam ostala trudna,sve identicno uvijek,kao da cu svaki tren dobiti,trbuh boli,grudi,napeta,zivcana. I da,imam 28 godina

Ana Donna
    13. Veljača 2019. 22:52

Tata, drago mi je što si se javila, uzivaj sa Sanjicom 😍 
    Pina,i ostale cure koje trebaju pikiti ovih dana, sretno svima 🤞
    Reni, napravi još spolne hormone, meni su nakon spontanog divljali ciklusi od 26-31 dan, sve je to normalno, a k tome još i stres utječe...sretno i da uskoro ugledas plus ..

ena0206
    14. Veljača 2019. 00:17

Curke koje su vec bile i koje su trudne, koji su vam najraniji simptomi trudnoce bili? I koliko dana/tjedana nakon odnosa?

Reni
    14. Veljača 2019. 00:24

ena0206

Curke koje su vec bile i koje su trudne, koji su vam najraniji simptomi trudnoce bili? I koliko dana/tjedana nakon odnosa?

Moji su ti simptomi bili isti kao u pms-u, (.)(.) su me bolile i trbuh,isto kao kad trebam dobit,oko tjedan dana prije menstruacije,testove sam radila 3,4 dana prije nego sto sam trebala dobit i bili su negativni,treci dan kasnjenja pozitivan test,slabo vidljiva crtica,ali vec sljedeći dan na drugom testu bolje vidljiva,ta je trudnoca zavrsila spontanim. To je bilo prije 6mj..evo sad opet cekam da vjestica ne dođe,simptome imam kao da ce svaki cas :(

Raštika
    14. Veljača 2019. 07:12

Jutro zene 🙋🏽 
    Obavila sam valentinovsko pisanje i test je nevazeci. 😂😂😂🤦🏻‍♀️ 
    Moj kinez je zakazao, uopce se nije pojavila ni jedna crtica tako da cemo ovo mokrenje jutros zaboraviti. 😂😂
    Jos dva dana do menge, boli me sve sto me treba boliti, nervozna za divno cudi nisam i eto... ostalim curama danas vise srece od mene zelim. 🤞🏼❤️😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Mallla
    14. Veljača 2019. 07:12

Enao prva T povišena temperatura,  naleti vrućine,  vjetrovi i bockanje u jajnicima i teške mekane grudi 8dpo pozitivan test rodila curicu. 
    Prije 1 mj bockanje u jajnicima, naleti vrućine, teške mekane grudi,  pozitivam test 2 dana prije očekivane M a na kraju biokemijska. 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani