Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    14. Veljača 2019. 07:13

Raštika dao ti kinez otkaz, osjećao se neiskorišten 😂

url=https://lilypie.com]

mylady
    14. Veljača 2019. 07:17

Drage moje,žao mi je što se dugo ne javljam,ali eto trebalo je skupit snage za dalje.. :( Danas se probudila i eto vještice,a već smo se iskreno ponadali pošto je kasnila.Nažalost to je znak da sad slijede konzultacije za mpo najvjerojatnije,moguće propuhivanje jajnika i pojma nemam što još...vjerojatno opet hormone kontrolirat (napominjem,radim to svaka dva mjeseca zbog hipofize...).Ginekolog je kao što sam navela prošli put poslao i mm ponovo na pretrage,koje su nažalost isto loše..Doktorica ga je stavila na antibiotik zbog ustanovljenog streptococa (sva sreća nije nešto gore) i zato su kao spremići (da se tako izrazim prespori).Ponadala sam se danas pravit test,pa da iznenadim muža,ali očito neće bit valentinovsko veselje..(s tom srećom).Bilo je kao simptoma,ali očito lažnih.Ne gubim nadu,ali me pomalo strah...

Tinchy_07
    14. Veljača 2019. 07:19

Jutro... Ajmo testove na sunce
    Ocemo +
    Ja trebam dobit 17.,ali lice mi koma, a to mi uvijek pokazatelj menge tako da sam malo razocarana, neznam dal da uopce kupujem test ili se strpim ako bi kasnila 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

verdena
    14. Veljača 2019. 07:21

Rastika 😂
    Cekamo ostatak Valentinovki 🤞🤞🤞

Raštika
    14. Veljača 2019. 07:24

Mallla

Raštika dao ti kinez otkaz, osjećao se neiskorišten 😂

Garant! A ja sam mislila da smo ova tri mjeseca iskoristili da se fino zblizimo i sprijateljimo. A on meni ovako... 😂😂😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Mallla
    14. Veljača 2019. 07:46

Evo ja zapocinjem zabavu s Minusom... Sad cekamo neciji +.  Trebam dobit 18og tako da moze bit i rano al necu se puno nadati.
    MYLADY tako je Ne gubiti nadu nikada... 😘

url=https://lilypie.com]

• mamaoddanas
    14. Veljača 2019. 08:00

lotus

Jutro… Ajmo testove na sunce
    Ocemo +
    Ja trebam dobit 17.,ali lice mi koma, a to mi uvijek pokazatelj menge tako da sam malo razocarana, neznam dal da uopce kupujem test ili se strpim ako bi kasnila

I meni su se pojavili pristici kao kad sam u pms-u, ali ovog puta to nije bio pms, nego trudnoca!
    Sretno svima danas + ! 

• mamaoddanas
    14. Veljača 2019. 08:01

lotus

Jutro… Ajmo testove na sunce
    Ocemo +

Lotus, i meni su dosli pristici kao u pms-u, ali ovog puta to nije bio pms nego trudnoca. Tako da ti drzim fige za plus!
    I sretno + svima danas! 

Grizli
    14. Veljača 2019. 08:07

Reni najcesce treba samo proci dovoljno ciklusa da se sve poslozi opet kako je bilo. Ako ti se ni 8-9mj nakon spontanog ciklus ne sredi trazi vadjenje spolnih hormona 2-5 dana ciklusa, 21.dc progesteron i jos dodatno hormkne stitnjace Tsh. Taj tsh moze si ranije pitat svoju dr opce prakse da ti da ga vaditi jer zna nakon stersa od spontanog poremetiti se rad stitnjace pa ti hormoni znaju zeznut jako cikluse. Jesi kontrolirala kad imas ovulacije sad u ovom periodu nakon spontanog. Nazalost svi ce nakon 1.spontanog rec to je tako moralo biti i to je sve normalno, mnoge ni ne znaju da imaju spontani... Bla bla bla... Naslusala se ja toga poprilicno i zato sad pisem na sladoled jer ne zasluzuje ni jedna zena da izgubi trudnocu ma kako rana ili kasna bila.
    Rastika odj*ao te kinez! Mozda jer je valentinovo pa ne strajka! Adje da ne dodje ti ta M, pa da drugi bude II 🤞😊
    Mylady nemoras imat strah od onoga sto ti slijedi tek. MPO nije tako strasna prica. Da iziskuje puno nas i puno strpljenja i puno emocija i stalozenosti, al to je samo 1 stepenica do uspjeha. Ako muz ima strepto to moze biti uzrocnik sporih spermica svakako, najvaznije je da se izljeci sve sto se moze izljeciti i onda ponoviti pretrage. No ako i dalje mu budu spori, nec3s ici na propuhivanje jer to onda nema smisla, vec ce vas odmah staviti u ivf postupke za sto ti jajovodi ni netrebaju. Hormone ako redovito vadis nece te slati ponovno, trazit ce samo svjeze briseve ne starije kd 3 mj, markere na prenosive bolesti hiv, hepatitis i krvne grupe za oboje, 2 nalaza spermiograma u razmaku od 3 mj, ako i 2 bude los onda muza salju urologu i da obavi jos nekoliko pretraga i nalaza. U principu sve se to da prikupiti kroz 3 mjeseca cak i prije ako malo forsiras, al najbolje ti je s obzirom na tvoju dijagnozu da se javis na humanu. 

peggy95
    14. Veljača 2019. 08:09

Valentinovke, žao mi je na minusima 😕 ali bit će drugi put! ❤
    Ja nisam dobila, nisam ni piškila na test jer mi se jutros oko 5 tolko piškilo da sam zaboravila 😅 a i drago mi je da nisam, bojim se ugledati negativan test 😐 ako ne dobijem za 2-3 onda slijedi piškanje 😁

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.