Bas glup mjesec, izgleda da me onaj Kinez jucer spasio suza na Valentinovo. 😂😂😂 ipak je bio dobar a ja tako ruzno pricala o njemu. 😂😂😂😂
Ne znam, jos cu malo oplakati kad me tako dobro ide a onda ode u nabavku za rucak i nek zivot ide dalje. 😂😂
Cure, sretno svima koje cekaju da ne dodje, nadam se da vam ne menga kod mene. 🤞🏼🤞🏼
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Aurora bas mi je drago da je sve u redu i da se hematom smanjio, neka samo tako i ostane 😊.
Tako je Raštika, jos malo tuge i dosta, trebamo misliti na stvari koje nas raduju i usrecuju, novi mjesec i nove pobjede su pred nama, samo hrabro naprijed ☺😉
Tako je Mika, sva sreca da je veljaca kratka. 😂😂😂🤘🏻
Aurora, drago mi je na dobrim vijestima. Neka malo pozitive da se siri forumom. ❤️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Cure šaljem svima malo trudničke prašine i jedan veliki zagrljaj! Biti će bolje, jer mora!
Eto ga na nista od pluseva samo neke najave M i ne trudnicke atmosfere! Dobro ocito nam je tako grah pao pa cemo slijedeci mjesec skupa iscelivati te bete silne.
Cekam ostatak deustva da javi rezultate
Kod mene danas nema smeđarenja,ne trebam dobit prekosutra kako kaze aplikacija,,,danas mi je 29 dan ciklusa ali ciklusi su mi traljavi,prosla 2 puta sam dobila tocno u dan kako je aplikacija racunala pa se vodim za njom. Od simptoma nista posebno, (.)(.) skoro da i ne bole,trbuh da povremeno. Test radila i jucer pa negativan.
Cure,nema predaje.Koliko god željno išćekujemo taj plusić i nikako da dođe...bude došao kad tad.
Ja imam zakazan termin kod ginekologa 11dc to mi dođe 25.2.,pa ćemo vidjeti što dalje.(jer je rekao da ako se ne primi sad i dođe M,da se vratim odmah 11dc da vidi kako je ovulacija itd.) Ne želim se brinuti i bedirati,a nemojte ni Vi drage...ima toliko mogučnosti,da se stvarno nadam da bude plusića u 3.mjesecu puno,puno!!! A one koje su u išćekivanju sretno!!!
Držim fige!
Reni, i ja NEocekujem M u nedjelju al mislim da nis od plusa ovaj mj 😔
Previse sam se nervirala u zadnje vrijeme i tek se nedavno posve oporavila od one gripurdace tak da zaista sumnjam sama u sebe. Ne gubim nadu al nekako sam skepticna oko ovog mjeseca 😕
I ja sam totalno skepticna,ali nadajmo se ipak,barem je tako lakše pregurati dan. Sretno nam,sretnoo
Sortiraj odgovore
Najstariji