Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    15. Veljača 2019. 10:06

Bas glup mjesec, izgleda da me onaj Kinez jucer spasio suza na Valentinovo. 😂😂😂 ipak je bio dobar a ja tako ruzno pricala o njemu. 😂😂😂😂 
    Ne znam, jos cu malo oplakati kad me tako  dobro ide a onda ode u nabavku za rucak i nek zivot ide dalje. 😂😂 
    Cure, sretno svima koje cekaju da ne dodje, nadam se da vam ne menga kod mene. 🤞🏼🤞🏼

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Mika111
    15. Veljača 2019. 10:11

Aurora bas mi je drago da je sve u redu i da se hematom smanjio, neka samo tako i ostane 😊.
    Tako je Raštika, jos malo tuge i dosta, trebamo misliti na stvari koje nas raduju i usrecuju, novi mjesec i nove pobjede su pred nama, samo hrabro naprijed ☺😉

Raštika
    15. Veljača 2019. 10:17

Tako je Mika, sva sreca da je veljaca kratka. 😂😂😂🤘🏻
    Aurora, drago mi je na dobrim vijestima. Neka malo pozitive da se siri forumom. ❤️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

nopobo
    15. Veljača 2019. 10:26

Cure šaljem svima malo trudničke prašine i jedan veliki zagrljaj! Biti će bolje, jer mora!

Angie1205
    15. Veljača 2019. 10:30

Dosla vidjet ima li sto novo, ja sam jos na cekanjuuuuu 🙈🙈

Grizli
    15. Veljača 2019. 10:43

Eto ga na nista od pluseva samo neke najave M i ne trudnicke atmosfere! Dobro ocito nam je tako grah pao pa cemo slijedeci mjesec skupa iscelivati te bete silne.
    Cekam ostatak deustva da javi rezultate

Reni
    15. Veljača 2019. 14:35

Kod mene danas nema smeđarenja,ne trebam dobit prekosutra kako kaze aplikacija,,,danas mi je 29 dan ciklusa ali ciklusi su mi traljavi,prosla 2 puta sam dobila tocno u dan kako je aplikacija racunala pa se vodim za njom. Od simptoma nista posebno, (.)(.) skoro da i ne bole,trbuh da povremeno. Test radila i jucer pa negativan.

mylady
    15. Veljača 2019. 14:43

Cure,nema predaje.Koliko god željno išćekujemo taj plusić i nikako da dođe...bude došao kad tad. 
    Ja imam zakazan termin kod ginekologa 11dc to mi dođe 25.2.,pa ćemo vidjeti što dalje.(jer je rekao da ako se ne primi sad i dođe M,da se vratim odmah 11dc da vidi kako je ovulacija itd.) Ne želim se brinuti i bedirati,a nemojte ni Vi drage...ima toliko mogučnosti,da se stvarno nadam da bude plusića u 3.mjesecu puno,puno!!!  A one koje su u išćekivanju sretno!!!  Držim fige!

Angie1205
    15. Veljača 2019. 14:50

Reni, i ja NEocekujem M u nedjelju al mislim da nis od plusa ovaj mj 😔 
    Previse sam se nervirala u zadnje vrijeme i tek se nedavno posve oporavila od one gripurdace tak da zaista sumnjam sama u sebe. Ne gubim nadu al nekako sam skepticna oko ovog mjeseca 😕

Reni
    15. Veljača 2019. 15:06

I ja sam totalno skepticna,ali nadajmo se ipak,barem je tako lakše pregurati dan. Sretno nam,sretnoo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.