Mene su (.)(.) pocele boljeti koji dan poslje ovulacije,tako mi je uvijek,i prestanu kad dobijem,prvi ili eventualno drugi dan. Ono sto mi je cudno jest sto me od jutros ne bole vise koliko zadnjih dana,osjetim malo kad ih stisnem,inace bi bol bila sve jaca sto je vjestica blize. U trbuhu imam lagane grceve
Ne mora značiti, mojoj prijateljici je menstruacija točna uvijek da je u sat znala kad će dobit
I kad joj je kasnila 3 dana, dva testa su joj bila negativna.. tek nakon 7 dana je test bio pozitivan! Također mojoj kumi nakon 2 dana kašnjenja jako blijeda crta
Mislim da ću ja ako ne dobijem u subotu napraviti digitalni pa ću biti sigurna 😊
I meni prvi put kad sam ostala trudna tek treci dan pozitivan test,pravila sam ih nekoliko i prije kasnjenja i nista..najbolje se strpit dok ne zakasni
Ne mora značiti, mojoj prijateljici je menstruacija točna uvijek da je u sat znala kad će dobit
I kad joj je kasnila 3 dana, dva testa su joj bila negativna.. tek nakon 7 dana je test bio pozitivan! Također mojoj kumi nakon 2 dana kašnjenja jako blijeda crta
Mislim da ću ja ako ne dobijem u subotu napraviti digitalni pa ću biti sigurna 😊
Znaci onda mozda jos ima nade za mene...
I dalje jako svijetla krv samo kada se obrisem.
Počelo neko svijetlo smeđarenje ..ma i jucer sam malo primjetila samo sto sam ignorirala..mislim da je ovo znak nadolazeće vjestica,znalo mi se desiti 😥😥
Cure, trebam vase mišljenje
Danas mi je 11 dana od zadnjeg odnosa u plodnim danima, nemam nekih simptoma da sam t, ali jucer su me jako boljela leđa i trbuh kao da ce doci m, a danas vise nista, stalno mi je neka kao muka (ili sam si to umislila😌😳), pa sad razmisljam obzirom na prethodne spontane mozda bi bilo dobro napraviti test sutra ujutro i ako je pozitivan da se vec sutra javim svojoj doktorici zbog terapije (dogovor je da pokusamo s utrogestanom i andolom od pozitivnog testa), sto vi mislite? Uopce nisam pametna 😞😞
Cure, trebam vase mišljenje
Danas mi je 11 dana od zadnjeg odnosa u plodnim danima, nemam nekih simptoma da sam t, ali jucer su me jako boljela leđa i trbuh kao da ce doci m, a danas vise nista, stalno mi je neka kao muka (ili sam si to umislila😌😳), pa sad razmisljam obzirom na prethodne spontane mozda bi bilo dobro napraviti test sutra ujutro i ako je pozitivan da se vec sutra javim svojoj doktorici zbog terapije (dogovor je da pokusamo s utrogestanom i andolom od pozitivnog testa), sto vi mislite? Uopce nisam pametna 😞😞
Mozda ti je muka od nervoze i previse razmišljanja o tome,ali test svakako napravi,nadam se da ces se ugodno iznenaditi 🙂
@mika, ja sam test napravila na 11dpo i bio je pozitivan. Imala sam mucninu cijeli dan i to mi je bilo cudno, i to sa popodnevnim urinom test check baby mi je pokazao II
Isto zelim i tebi 🤗🤗
Pa gdje su nam ti plusici vise? Hajde krenite ih redati da kad ja dodjem na red bude forum vec uhodan sa objavama pluseva! Izracunala sam ako sve do mog the testiranja budete trudne i ako svaka podjeli bar malo onog trudnickog praha samnom da je statistika definitivno na mojoj strani! 😉😊
Bez obzira na minuse dok ne dodje M ili negativna beta ima nade. Mogu ti testovi i zablesirati samo da bi nas mucili. Sigurna sam sad vec da u njima postoji neki senzor pa kad nas vidi napete i u iscekivanju onda fino od zablesira.
Mika ako se moras javiti za terapiju za sto mislim da je jako bitno da se krene cim prije onda bi ja vec radila test na tvome mjestu. Makar se i razocarala bolje to nego izgubiti trudnocu zbog kasne reakcije. Ne kazem da 2 ili 5 dana igraju neku ogromnu ulogu, al bolje da slavis nego da zalis poslije i ostane gorcina e da sam barem... Iz iskustva ti govorim!
Ima tu par njih potencijalnih + što nisu piškale na valentinovo čekaju ponedjeljak, ja se nadam da će kod njih biti veliki plus.
Kod mene je - skoro pa sigurA iako je 4 dana prije dobiven... Uz to mi je BBT niži tako da ništa od mene, čekam M a onda vrtimo novi krug.
Nadam se da će uskoro tu biti objava s plusićima
url=https://lilypie.com]
Napravila sam test jučer navecer i negativan je, e sad jel bilo prerano i jel ima veze sto nije bio prvi jutarnji urin, ne znam. Jutros nemam osjecaj mučnine, tako da sam vjerojatno to umislila. Vidjet cu preko vikenda kako cu se osjecati pa cu ponoviti ako mi nesto bude cudno (kupila sam jucer odmah 2 testa, tako da ovaj jedan čeka☺).
Tko nam jos radi test ovih dana?
Sortiraj odgovore
Najstariji