Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mylady
    14. Veljača 2019. 08:15

Hvala Malla i hvala Grizli.Puno mi to znači što se može negdje povjeriti i da svaka ima neki dobar savjet.
    Idemo dalje,budemo i to prošli što slijedi.Nema predaje.
    Grizli gdje misliš da se javim na humanu?

Mallla
    14. Veljača 2019. 08:36

Peggy ja ti se divim... Kako imam tucet kineza ja ih piškam onako kad mi padne na pamet, ako ih se brzo rješim manje će me kopkati. Ali me često zafrknu kao u prvoj T kad su bili malo pozitivni malo negativni. A sad na 24dc popodne se pokazala slaba druga crta, dok jutros na 26dc negativan i šta sad mislit.. Samo sebe zajebajem... Al sreća radim pa neću mislit na to nego opet digitalac kad dođe vrijeme i onda biti ili ne biti

url=https://lilypie.com]

• bennny20
    14. Veljača 2019. 08:36

I evo nam tog valentinova...i hocemo plusic koji 
    Uglavnom trebam vase glasove razuma. 
    Prekjucer tragovi da ce doci M, jucer cijeli dan kada se obrisem onako tamnije crveno smeckasto...nesto malo na ulosku. Danas vise nista. 
    Jucer opet radila test navecer i negativan je. 
    Kaj da radim? Jel ima smisla ici ginekologu jer realno kaj ona sad moze? Cijelo vrijeme osjetim desni jajnik sto inace nije slucaj. 
    Prije 4 mj.bila biokemijska pa me sad svega strah. 

• bennny20
    14. Veljača 2019. 08:38

Raštika

Mallla

Raštika dao ti kinez otkaz, osjećao se neiskorišten 😂

Garant! A ja sam mislila da smo ova tri mjeseca iskoristili da se fino zblizimo i sprijateljimo. A on meni ovako… 😂😂😂😂

Kaj nije kinezima kineska nova godina?! Na festi je mozda...nije otkazao...ponovi ti neki za par dana! Al nek ne bude kinez jer ce biti mamuran od feste. 

• bennny20
    14. Veljača 2019. 08:39

peggy95

Valentinovke, žao mi je na minusima 😕 ali bit će drugi put! ❤
    Ja nisam dobila, nisam ni piškila na test jer mi se jutros oko 5 tolko piškilo da sam zaboravila 😅 a i drago mi je da nisam, bojim se ugledati negativan test 😐 ako ne dobijem za 2-3 onda slijedi piškanje 😁

Ajde ti si nam jos nada da cemo imati valentinovski plusic. 

Mallla
    14. Veljača 2019. 08:39

Benny suosjećam. Ja se čak razmišljam pljunit 140kn i napravit betu (kod nas toliko košta) da ne dvojim al me opet strah prije kašnjenja bilo što. 
    Koliko god sam sebi biokemijsku racionalizirala toliko kako vrime odmiče vidim da me ipak prilično uzdrmala svega se sad bojim. 

url=https://lilypie.com]

Angie1205
    14. Veljača 2019. 08:43

Ja danas ocekujem bar jedan plusic od vas, ajmooo!!
    Ne piskim danas, odlucno i s karakterom cekam nedjelju i ako Bog da...NEdolazak vjestice 👏👏
    Jucer sam imala uzasno stresan dan, doslovno sam dusu isplakala al uhvati mene tako osobito oko 10-og u mj (smrt mog oca) i mogu vam rec da mi je malo lakse danas, valjda sam sve ispuhala iz sebe za ovaj mj 😔
    A sad zelim malo pozitive oko sebe i iscekujem da se ovaj ciklus barem jedna od nas preseli na novu temu🥰🥰

• bennny20
    14. Veljača 2019. 08:44

Mallla

Peggy ja ti se divim… Kako imam tucet kineza ja ih piškam onako kad mi padne na pamet, ako ih se brzo rješim manje će me kopkati. Ali me često zafrknu kao u prvoj T kad su bili malo pozitivni malo negativni. A sad na 24dc popodne se pokazala slaba druga crta, dok jutros na 26dc negativan i šta sad mislit.. Samo sebe zajebajem… Al sreća radim pa neću mislit na to nego opet digitalac kad dođe vrijeme i onda biti ili ne biti

Znaci mislis da je digitalni onda bolji? Ja sam ove dane probala clearblue easy, mullerovu trakicu i jucer onu iz dm-a trakicu kaj su unutra dvije. 
    Od zadnjeg odnosa u plodnim danima danas je tocno 15 dan. Jel moguce da testovi pokazuju minus jel je rano ili sto? Nemam pojma vise nis... bojim se svakog ishoda. 

• bennny20
    14. Veljača 2019. 08:46

Mallla

Benny suosjećam. Ja se čak razmišljam pljunit 140kn i napravit betu (kod nas toliko košta) da ne dvojim al me opet strah prije kašnjenja bilo što.
    Koliko god sam sebi biokemijsku racionalizirala toliko kako vrime odmiče vidim da me ipak prilično uzdrmala svega se sad bojim.

Tak i ja... ja ne mogu ici vaditi betu jer sam na poslu. A ne znam jel se moze vaditi popodne. Iza 17h. Vjerojatno ne moze. 

Mika111
    14. Veljača 2019. 08:47

Jutro curke ☺☺.
    I ja sam se s vama veselila danasnjem testiranju, nadam se da cemo imati do kraja dana barem jedan plus. 
    Raštika tvoja priča s kinezom me bas nasmijala, danas vise ni na kineza ne možeš racunati 😂, ali zato ponovi test za 2 dana, ali bez kineza 😉.
    Benny ne znam sto bih ti savjetovala, jel znas možda kad ti je bila o, koliko je proslo dana od toga pa da se probas po tome ravnati, mozda ti je bila kasna o pa zato jos test nije poz, Ili da nazoves ginekologa pa se posavjetujes ili stvarno odradis betu ako ni sutra ne bude m a test ne bude poz

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.