Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mala.le.90.
    13. Veljača 2019. 16:51

Evo ja planiram od ovog mjeseca poceti koristiti trakice za ovulaciju...kakva su vas iskustva s njima, imate li neki savjet, uputu...koji dan ciklusa ih pocnete koristiti?

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

teresita
    13. Veljača 2019. 17:00

@.ma.le.90 ja sam pqr dqna prije ovulacije pocela koristiti trajice i svaki dan u isto vrijeme pisnula. Slikala bi svaku trakicu i ubacila u aplikaciju premom, ulovila pik , iduci dan mi je uzv pokazao dominantni folikul 17x19 koji je puknuo odma iduce jutro, a trakica je vec bila svjetlija....🙂🙂sretno

Grizli
    13. Veljača 2019. 17:06

Sofi ako su ti svi hormoni uredni, i muzu spermio, onda moze napraviti folikulometriju jedan mjesec da vidi dal imas ovulacije , ako ti do sad nije radila. Ako je sve uredno ima jos puuuno pretraga, al ti ako se trudite vise od 1 godine mozes traziti onda i uputnicu za konzultacije mpo pa ce te tamo uputiti na detaljnije pretrage. Mozda da napravis i nalaz za inzulinsku rezistenciju. I ne znam dal ces vaditi hormone stitnjace isto, ako ne to bi trebala.
    Pina mislim da sam jucer imala tek O, tako da cu se nacekat do M jos ohohoho... Dani ko puzevi u rikverc idu. Al dobro strpljen spasen. 

Mallla
    13. Veljača 2019. 17:49

Teresita zacrtale smo sebi to čarobno valentinovo 😂😂
    Ljubicica i ja ih imam te od 10ml\u 😀 welcome to club!
    Mala. Le ja obožavam LH trakice. S njima sam upoznala svoj ciklus kako treba. Kad sam počela s njima prvo sam 2mj piškila svaki dan... Kad sam skužila kako funkcionoraju onda sam počela pd 10dc ih piškiti. S tim kad crtica postane tamnija onda više puta dnevno svako 4h. Nikad se ne koriste na prvom jutarnjem urinu, zadrži ih dovoljno dugo u urinu (vidi se kako urin putuje). Za prvi put ih nemoj bacat nego skupi da ih mozes usporedit i vidit koja je najtamnija. Kada je testna crta ista ili tamnija od kontrolne crte to je PIK tj. Vrhunac LH hormona, a nakon toga kažu 12 do36h je ovulacija, najčešće unutar 24h. A moj savjet je pokrijte unutar 8 do 12h nakon pika.
    Eto to su moji savjeti! 

url=https://lilypie.com]

• bennny20
    13. Veljača 2019. 17:57

Drzim fige sutra svima koji rade testice. 
    Nove curke dobro nam doslo i jos bolje nam otisle! Znate vec di! Sretno svima! 
    Moja M polako stize...nije krenula kao inace, nesto se necka ali 2x negativan test je dovoljan dokaz da bude stigla i ona prava samo je pitanje trena. 

• bennny20
    13. Veljača 2019. 18:12

Cure evo bas sam luda...bila na wc-u i menge nema. Sve nesto smeckasto. Bezveze tek kad se obrisem. Meni inace zna biti tako jedan dan i onda krene prava vrlo brzo. Jucer sam prvi put primjetila da ima malo tog smeckasto crvenog i danas cijeli dan. Al nikako da krene... 
    2 dana me vec boli trbuh sto inace nikad nije slucaj. Boli me samo taj dan kada krene onako posteno curiti. 2 testa su mi negativna. Jel ima smisla radito treci ili sam ja samo luda?! Jucer mi je bio 28 dan ciklusa i jucer ujutro je test bio negativan i navecer sam primjetila prve tragove.

sofi
    13. Veljača 2019. 18:12

bila sam sada kod gin.po uputnicu za hormone za sutra. Dosao mi je u meduvremenu nalaz Pape,pa kad sam vec bila tamo.. Iskreno cure, ja ne znam o cemu pricam jer u sekundi kad mi je spomenuo HPV, izgubila sam pojam o njegovoj prici. Sjecam se "promjene na nalazu u odnosu na prijasnji (ljeto 2018)", betaglukan?,nesto tipa kao nije nista razvijeno nikakva zaraza, vec kao moglo bi doci, i kao 80 posto zena to preboli a ni ne zna.😐😐 i ponovo papu za 6 mjeseci. Ne znam 😐 a nejasnije mi je jos kako 2 godine imam istog partnera, nalaz ljeti lani mi je bio ok.
    Cak i nalaz pape od 01.02.2019. koji sam radila (bila sam na pregledu i privatno obzirom da imam dodatno osig.pa imam pravo pa mi je odmah uzela i za papu,nisam racunala da hoce ali eto jos bolje :) )  vec je dosao-dode kroz 6-7 dana, i uredan je. 
     A ovaj nije. Uzeti su u par dana razlike.kako moze biti razlika u nalazu pape? Hm.. ima li itko ista slicno? 
    Ja vjerujem da se meni sad cini puno veci problem nego sto stvarno je, ali HPV mi nije bas milozvucna rijec 😢

♀️ 25, svi nalazi uredni.
    ♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.

3/2019 prvi spermiogram 0.
    Kasniji spermiogrami 3x 0.
    9/2019 M-Tese 0.

sofi
    13. Veljača 2019. 18:14

Bennny20 meni je prosli ciklus tako smedkarilo bezveze dva dana prije nego sam dobila bas pravu, isto nije nikada prije... 😢

♀️ 25, svi nalazi uredni.
    ♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.

3/2019 prvi spermiogram 0.
    Kasniji spermiogrami 3x 0.
    9/2019 M-Tese 0.

• bennny20
    13. Veljača 2019. 18:22

sofi

bila sam sada kod gin.po uputnicu za hormone za sutra. Dosao mi je u meduvremenu nalaz Pape,pa kad sam vec bila tamo.. Iskreno cure, ja ne znam o cemu pricam jer u sekundi kad mi je spomenuo HPV, izgubila sam pojam o njegovoj prici. Sjecam se "promjene na nalazu u odnosu na prijasnji (ljeto 2018)", betaglukan?,nesto tipa kao nije nista razvijeno nikakva zaraza, vec kao moglo bi doci, i kao 80 posto zena to preboli a ni ne zna.😐😐 i ponovo papu za 6 mjeseci. Ne znam 😐 a nejasnije mi je jos kako 2 godine imam istog partnera, nalaz ljeti lani mi je bio ok.
    Cak i nalaz pape od 01.02.2019. koji sam radila (bila sam na pregledu i privatno obzirom da imam dodatno osig.pa imam pravo pa mi je odmah uzela i za papu,nisam racunala da hoce ali eto jos bolje :) ) vec je dosao-dode kroz 6-7 dana, i uredan je.
    A ovaj nije. Uzeti su u par dana razlike.kako moze biti razlika u nalazu pape? Hm.. ima li itko ista slicno?
    Ja vjerujem da se meni sad cini puno veci problem nego sto stvarno je, ali HPV mi nije bas milozvucna rijec 😢

Ja sam.isla u jednu nasu renomiranu polikliniku na sistematski na koji nas firma salje i od tamo dobila nalaz pape...sveee koma...cin 3 kolposkopija obavezna bla bla. Nazvala svoju gin.privatnu. kod koje i inace radim papu. Ona nakon tjedan dana ponovila papu i javili mi da je uredan nalaz. Sve ok. Tak da ima takvih slucajeva. 

• bennny20
    13. Veljača 2019. 18:28

sofi

Bennny20 meni je prosli ciklus tako smedkarilo bezveze dva dana prije nego sam dobila bas pravu, isto nije nikada prije… 😢

A neee....jos uvijek se nadam.. ah...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.