Evo ja planiram od ovog mjeseca poceti koristiti trakice za ovulaciju...kakva su vas iskustva s njima, imate li neki savjet, uputu...koji dan ciklusa ih pocnete koristiti?
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
@.ma.le.90 ja sam pqr dqna prije ovulacije pocela koristiti trajice i svaki dan u isto vrijeme pisnula. Slikala bi svaku trakicu i ubacila u aplikaciju premom, ulovila pik , iduci dan mi je uzv pokazao dominantni folikul 17x19 koji je puknuo odma iduce jutro, a trakica je vec bila svjetlija....🙂🙂sretno
Sofi ako su ti svi hormoni uredni, i muzu spermio, onda moze napraviti folikulometriju jedan mjesec da vidi dal imas ovulacije , ako ti do sad nije radila. Ako je sve uredno ima jos puuuno pretraga, al ti ako se trudite vise od 1 godine mozes traziti onda i uputnicu za konzultacije mpo pa ce te tamo uputiti na detaljnije pretrage. Mozda da napravis i nalaz za inzulinsku rezistenciju. I ne znam dal ces vaditi hormone stitnjace isto, ako ne to bi trebala.
Pina mislim da sam jucer imala tek O, tako da cu se nacekat do M jos ohohoho... Dani ko puzevi u rikverc idu. Al dobro strpljen spasen.
Teresita zacrtale smo sebi to čarobno valentinovo 😂😂
Ljubicica i ja ih imam te od 10ml\u 😀 welcome to club!
Mala. Le ja obožavam LH trakice. S njima sam upoznala svoj ciklus kako treba. Kad sam počela s njima prvo sam 2mj piškila svaki dan... Kad sam skužila kako funkcionoraju onda sam počela pd 10dc ih piškiti. S tim kad crtica postane tamnija onda više puta dnevno svako 4h. Nikad se ne koriste na prvom jutarnjem urinu, zadrži ih dovoljno dugo u urinu (vidi se kako urin putuje). Za prvi put ih nemoj bacat nego skupi da ih mozes usporedit i vidit koja je najtamnija. Kada je testna crta ista ili tamnija od kontrolne crte to je PIK tj. Vrhunac LH hormona, a nakon toga kažu 12 do36h je ovulacija, najčešće unutar 24h. A moj savjet je pokrijte unutar 8 do 12h nakon pika.
Eto to su moji savjeti!
url=https://lilypie.com]
Drzim fige sutra svima koji rade testice.
Nove curke dobro nam doslo i jos bolje nam otisle! Znate vec di! Sretno svima!
Moja M polako stize...nije krenula kao inace, nesto se necka ali 2x negativan test je dovoljan dokaz da bude stigla i ona prava samo je pitanje trena.
Cure evo bas sam luda...bila na wc-u i menge nema. Sve nesto smeckasto. Bezveze tek kad se obrisem. Meni inace zna biti tako jedan dan i onda krene prava vrlo brzo. Jucer sam prvi put primjetila da ima malo tog smeckasto crvenog i danas cijeli dan. Al nikako da krene...
2 dana me vec boli trbuh sto inace nikad nije slucaj. Boli me samo taj dan kada krene onako posteno curiti. 2 testa su mi negativna. Jel ima smisla radito treci ili sam ja samo luda?! Jucer mi je bio 28 dan ciklusa i jucer ujutro je test bio negativan i navecer sam primjetila prve tragove.
bila sam sada kod gin.po uputnicu za hormone za sutra. Dosao mi je u meduvremenu nalaz Pape,pa kad sam vec bila tamo.. Iskreno cure, ja ne znam o cemu pricam jer u sekundi kad mi je spomenuo HPV, izgubila sam pojam o njegovoj prici. Sjecam se "promjene na nalazu u odnosu na prijasnji (ljeto 2018)", betaglukan?,nesto tipa kao nije nista razvijeno nikakva zaraza, vec kao moglo bi doci, i kao 80 posto zena to preboli a ni ne zna.😐😐 i ponovo papu za 6 mjeseci. Ne znam 😐 a nejasnije mi je jos kako 2 godine imam istog partnera, nalaz ljeti lani mi je bio ok.
Cak i nalaz pape od 01.02.2019. koji sam radila (bila sam na pregledu i privatno obzirom da imam dodatno osig.pa imam pravo pa mi je odmah uzela i za papu,nisam racunala da hoce ali eto jos bolje :) ) vec je dosao-dode kroz 6-7 dana, i uredan je.
A ovaj nije. Uzeti su u par dana razlike.kako moze biti razlika u nalazu pape? Hm.. ima li itko ista slicno?
Ja vjerujem da se meni sad cini puno veci problem nego sto stvarno je, ali HPV mi nije bas milozvucna rijec 😢
♀️ 25, svi nalazi uredni.
♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.
3/2019 prvi spermiogram 0.
Kasniji spermiogrami 3x 0.
9/2019 M-Tese 0.
Bennny20 meni je prosli ciklus tako smedkarilo bezveze dva dana prije nego sam dobila bas pravu, isto nije nikada prije... 😢
♀️ 25, svi nalazi uredni.
♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.
3/2019 prvi spermiogram 0.
Kasniji spermiogrami 3x 0.
9/2019 M-Tese 0.
bila sam sada kod gin.po uputnicu za hormone za sutra. Dosao mi je u meduvremenu nalaz Pape,pa kad sam vec bila tamo.. Iskreno cure, ja ne znam o cemu pricam jer u sekundi kad mi je spomenuo HPV, izgubila sam pojam o njegovoj prici. Sjecam se "promjene na nalazu u odnosu na prijasnji (ljeto 2018)", betaglukan?,nesto tipa kao nije nista razvijeno nikakva zaraza, vec kao moglo bi doci, i kao 80 posto zena to preboli a ni ne zna.😐😐 i ponovo papu za 6 mjeseci. Ne znam 😐 a nejasnije mi je jos kako 2 godine imam istog partnera, nalaz ljeti lani mi je bio ok.
Cak i nalaz pape od 01.02.2019. koji sam radila (bila sam na pregledu i privatno obzirom da imam dodatno osig.pa imam pravo pa mi je odmah uzela i za papu,nisam racunala da hoce ali eto jos bolje :) ) vec je dosao-dode kroz 6-7 dana, i uredan je.
A ovaj nije. Uzeti su u par dana razlike.kako moze biti razlika u nalazu pape? Hm.. ima li itko ista slicno?
Ja vjerujem da se meni sad cini puno veci problem nego sto stvarno je, ali HPV mi nije bas milozvucna rijec 😢
Ja sam.isla u jednu nasu renomiranu polikliniku na sistematski na koji nas firma salje i od tamo dobila nalaz pape...sveee koma...cin 3 kolposkopija obavezna bla bla. Nazvala svoju gin.privatnu. kod koje i inace radim papu. Ona nakon tjedan dana ponovila papu i javili mi da je uredan nalaz. Sve ok. Tak da ima takvih slucajeva.
Bennny20 meni je prosli ciklus tako smedkarilo bezveze dva dana prije nego sam dobila bas pravu, isto nije nikada prije… 😢
A neee....jos uvijek se nadam.. ah...
Sortiraj odgovore
Najstariji