Eto mene na 26 dc. Ako treba piskit sutra tu sam. 😆 Kinez je sa mnom vec treci ciklus ajde da ga iskoristim vise. 💪🏼
Tinika, zao mi je sto je menga dosla. Nema predaje, novi ciklus nova nada. ❤️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Eto mene na 26 dc. Ako treba piskit sutra tu sam. 😆 Kinez je sa mnom vec treci ciklus ajde da ga iskoristim vise. 💪🏼
Tinika, zao mi je sto je menga dosla. Nema predaje, novi ciklus nova hvala na
Hvala na podrsci, veselim se novim plodnim.danima 😁😁
Pozdrav curke,
Nova sam ovdje i po prvi put sam se odlucila na forum i da podijelim svoje iskustvo s vama i na kraju krajeva da budem nekome podrška.
Ovaj mjesec je prvi da radimo na bebi.. imala sam odnos dan prije ovulacije i to je bilo prije 8 dana.. a za 8 dana trebam dobiti mengu(za koju se nadam da necu dobiti).. nestrpljiva sam i ne mogu docekati da napravim test.. zato sam i pronasla neki "mir" čitajući vaše priče i kada sam vidjela da svi prolazimo kroz to na sličan način.
Želim svima od srca jedan veliki,veeeeliki plus. ❤
Draga, moj ti je savjet da se opustis koliko god mozes...kad sam ja zatrudnila, uspjeli smo nakon 3 mjeseca,gotovo pa nisam ni mislila o tome. Iako imam redovan i tocan ciklus, tek sam treci dan kasnjenja posumnjala na trudnocu.
Sad sam puno opterecenija i definitivno vidim da nema smisla...kao ni pozitivnog testa🤔
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Pozdrav curke,
Nova sam ovdje i po prvi put sam se odlucila na forum i da podijelim svoje iskustvo s vama i na kraju krajeva da budem nekome podrška.
Ovaj mjesec je prvi da radimo na bebi.. imala sam odnos dan prije ovulacije i to je bilo prije 8 dana.. a za 8 dana trebam dobiti mengu(za koju se nadam da necu dobiti).. nestrpljiva sam i ne mogu docekati da napravim test.. zato sam i pronasla neki "mir" čitajući vaše priče i kada sam vidjela da svi prolazimo kroz to na sličan način.
Želim svima od srca jedan veliki,veeeeliki plus. ❤
Draga, moj ti je savjet da se opustis koliko god mozes…kad sam ja zatrudnila, uspjeli smo nakon 3 mjeseca,gotovo pa nisam ni mislila o tome. Iako imam redovan i tocan ciklus, tek sam treci dan kasnjenja posumnjala na trudnocu.
Sad sam puno opterecenija i definitivno vidim da nema smisla…kao ni pozitivnog testa🤔
Hvala ti na savjetu draga.
Znam da bi tako bilo najbolje da se opustim i ne mislim na to..ali kad je to jače od mene..
Vec odavno jako jako jako želim bebu. . ali tek sada su nam se poslozili uvjeti da mozemo raditi na njoj.
Ja i dalje imam osjećaj da ću dobiti, ali još je nemaaaaa 😁
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Cure, obavila sam pregled,papa,progesteron(sve uredno do sada) i sutra jos horomone 4 DC.Sutra cemo takoder uzeti i uputnicu za spermio.
Ukoliko i ovi hormoni dodu uredni,iz iskustva, hoce li me slati po jos nesto sada? Mislim, bi li se iz ovih nalaza vidjelo da je nesto drugo u điru? 😐
Piškilice sretno sutra ujutro, cekam s vama 😗😄😗
♀️ 25, svi nalazi uredni.
♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.
3/2019 prvi spermiogram 0.
Kasniji spermiogrami 3x 0.
9/2019 M-Tese 0.
Dobro nam došle nove cure i jos bolje i brže otišle s ove teme 😂
Piskilice (kako je sofi rekla, 😂😂😂) puno srece vam zelim sutra! Neka vam sveti valentin zastitnik ljubavi donese najveci dar ljubavi ❤
Tata drago mi je da se ti, svjesna, mini cooper, ana donna i ostale trudnice i dalje javljate i mislite na nas trudilice 😍
Ja sam danas na 11dc, i pocela piskit lh trakice. Prosli mjesec je O bila valjda na 18dc, tako da ovaj mjesec ne propustam. Idem na pregled kod privatnika za tocno tjedan dana, i jedva čekam strucno misljenje nakon 8 mjeseci, nadam se da ce i potvrdit ovulaciju.
Grizli kako si nam ti? Još ocekujes M?
Cure, nije vrag da ste sve skulirane pa da ni jedna nije popiskila do sad 😂😂🤪
Raštika tvoj taj kinez je neki otporan kad je izdržao tri ciklusa 😂😂😂 ja se nekad pitam jesam li kineze zaminila za LH trakice 😂😂😂
Ma peggy kad ono ti trebaš ne dobit? Sve brkam 😂
url=https://lilypie.com]
Suprug i ja drugi mj radimo na bebi,kada smo prosli mj poceli mislila sam da cu odmah kao i sa prvom bebom ali eto nadam se da cu uskoro ostati😃kupila sam 30 komada sa ebaya osjetljivih trakica vec na 10 miu osjetljivosti pa se nadam da ih necu puno iskoristiti🤣Drzim fige svima i sretno!
Sortiraj odgovore
Najstariji