Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    12. Veljača 2019. 19:53

Peggy ocito se radi o nekoj upali. Pametno da naprave bakterijoloski pregled urina i javi se gin za bris da provjeriš. Imas kakve simptome - mokrenje, miris, boja, peckanje?
    Tinika zao mi je da si dobila M, al ko sto kaz3s uskoro krecu plodni dani i nova nadanja. 

Mallla
    12. Veljača 2019. 20:25

Mala.le dobrodošla! Ovo si dobro rekla više posla i obaveza manje vremena za mozganje iako je uvik negdi u podsvijesti!

url=https://lilypie.com]

peggy95
    12. Veljača 2019. 20:31

Da, da čim dobijem i prođe menstruacija idem kod gin (ako dobijem) baš nikakve simptome nemam, samo često mokrenje bez ikakvih smetnji 🤷‍♀️

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

tinika
    12. Veljača 2019. 20:36

Uskorooooo 🤭🤭🤭 a i idem ginekologu uskoro pa da vidimo sta on kaze ..

mala.le.90.
    12. Veljača 2019. 20:46

Hvala cure, znam da nas je puno s istim strahovima...muskarci su nam potpora, ali smatram da samo zena moze do kraja znati i razumjeti sve to...zapravo, tek kad sam iskusila spontani, shvatila sam kakvi smo borci i heroji mi zene...
    Zato se divim svakoj od vas koja svaki mjesec iznova crpi novu snagu i nosi na ledjima sve brige, strepnje i nadanja...
    Narucila sam se i na UZV da vidimo kakvo je tamo dolje stanje i vidjet cu s doktoricom sto je najbolje...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Mika111
    12. Veljača 2019. 21:23

tinika zao mi je zbog m, ali kao sto si i sama rekla uskoro krecu novi plodni dani
    Grizli ja sam ti danas 21.dc i nemam ali bas nikakvih simptoma, oba puta do sada sam i prije testa bila sigurna da sam t, a sada nista, nekako mislim da je uspjelo da bih do sada vec morala imati neki simptom, pogotovo sto mj je o bila negdje 11.,12.dc, ali dobro, jos malo pa cu sigurno znati

ena0206
    13. Veljača 2019. 00:24

Pozdrav curke,
    Nova sam ovdje i po prvi put sam se odlucila na forum i da podijelim svoje iskustvo s vama i na kraju krajeva da budem nekome podrška. 
    Ovaj mjesec je prvi da radimo na bebi.. imala sam odnos dan prije ovulacije i to je bilo prije 8 dana.. a za 8 dana trebam dobiti mengu(za koju se nadam da necu dobiti).. nestrpljiva sam i ne mogu docekati da napravim test.. zato sam i pronasla neki "mir" čitajući vaše priče i kada sam vidjela da svi prolazimo kroz to na sličan način.
    Želim svima od srca jedan veliki,veeeeliki plus. ❤

peggy95
    13. Veljača 2019. 06:26

tinika

Javljam se da sam dobila m, vise srece iduci mj. :(

Neee 😫 ali više sreće idući mjesec 😁😁

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

• Lady33
    13. Veljača 2019. 07:19

Zelim samo da pozelin srecu svim djevojkama sutra sa testicima i da nas obradujete meni je danas 12 dc.za 18 dana trebam dobiti.aktivno radim na bebacu svaki drugi dan pa vidjet cemo za 2 sedmice sta de biti 

Mallla
    13. Veljača 2019. 07:59

Enao206 dobro došla!
    E onda koliko nas sutra ima na piš partyu? Je da je Valentinovo = crvena boja, ali ajmo mi malo udarit kontru 😂😂😂
    25dc kinezić spreman čeka 😀🤩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.