Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    teresita
    12. Veljača 2019. 08:41

Čestitam mamaoddanas, vidimo se u grupi jesenske 2019 skupa sa ovim valentinovskim plusicima 🤗🤗😘😘😘

Angie1205
    12. Veljača 2019. 08:51

Mamaoddanas cestitke! Nadam se da ce ti se u jesenskim bebama pridruziti bar neke od nas, ma sve neka ti se pridruzimo 😘
    Ja se i dalje pravim karakter i ne piskim do nedjelje osim ako me M ne iznenadi 👿 a iskreno se nadam da nece jos narednih 9 mj 🥰
    Imam jedan test iz mullera skriven duboko u ormaru jer se bojim da cu ranije doc u napast ako ga gledam svaki dan 🙈

• mamaoddanas
    12. Veljača 2019. 09:00

Hvala vam svima na cestitkama! :) drzim fige da se sve vidimo na Jesenskim bebama. Mislim na vas i saljem pozitivnu energiju! :) 

tinika
    12. Veljača 2019. 09:11

mamaoddanas

Hvala vam svima na cestitkama! :) drzim fige da se sve vidimo na Jesenskim bebama. Mislim na vas i saljem pozitivnu energiju! :)

Cestitam od srcaa!!!
    Ja ne mogu izdrzat, ne znam koji je vas savjet kada je najbolje raditi test.u koje doba dana?(kupila sam onaj koji moze bilo kad) koliko dana prije menstruacije se smatra tocnim i dal moze tako rano pokazati trudnocu?

tinika
    12. Veljača 2019. 10:57

Aurora87

Mamaoddanas, cestitam i zelim ti urednu i dosadnu trudnocu!
    Tinika, ako sam dobro zapamtila, ti 20.2. trebas dobiti? Kad si imala ovulaciju? Mislim da nema smisla raditi test dok ne dođeš do 11., 12. dpo, da je prerano prije. A ja najvise vjerujem jutarnjim pisanjima ako je rano, bez obzira sto se test moze raditi u bilo koje doba dana. Ja sam radila test 17.dpo, a to je bilo tri dana prije m jer mi je ovulacija bila rano, a ciklusi su mi bili 30 dana.
    Curke, i ja vas cekam u jesenskim bebama🤗

15.02.trebam dobiti...
    02.02.je bila ovulacija..
    Joj ne mogu izdrzati..al osjecam da cu dobiti ,nemam vjere bas 😟😟😟

• bennny20
    12. Veljača 2019. 11:07

Meni je po aplikaciji Moj kalendar danas dan kad bi trebala dobiti M...do sada je ubijek bila tocno.
    Vrag mi nije dao mira i zuljao me test iz Mullera u ladici i naravno da sam ga napravila jutros i naravno da je minus i dalje ko kuca...pisi kuci propalo,  vise srece drugi put! 

Grizli
    12. Veljača 2019. 11:07

Mamaod… Cestitam i uspjeesnu trudnocu!
    Tinika pa da radis sa jutarnjim urinom mozes vec sutra ujutro onda ako je osjetljiv test. Al to ti nije garancija 100% da ces dobiti tocan rezultat, mislim ako je minus na testu. 

tinika
    12. Veljača 2019. 11:54

Kupila sam iz dm a onaj di su 2 nutra, trakice, pa sacuvat c u ih ipak do valentinova jutra 😅

tinika
    12. Veljača 2019. 11:55

Prima test

peggy95
    12. Veljača 2019. 12:28

Mamaoddanas čestitam i sretno!! Nadam se da će ti se neke od nas pridružiti 😁😁
    verdena, suzdržavam seee ali jedvaaaa 🤣 danas ujutro sam opet imala grčeve kao da ću dobiti, ali hvala Bogu nisam 😁 

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.