Meni testovi najbolje pokažu oko 13h dakle imala sam slučaj ujutro negativan na podne pozitivan 😂😂
Isto u prvoj tridnoći 8dpo pozitivan test. Sad u drugoj 12dpo negativan 14dpo pozitivan... Al bila biokemijska.
Ugl. Nema pravila
url=https://lilypie.com]
Joj što me vuče da odem kupiti poslje posla digitalni test i ujutro ga napravit,kaže mi muž da ću potrošit plaću na testove 😂
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Drage moje, i ja se prikljucujem ovoj temi i zelim s vama podijeliti svoje iskustvo i medjusobno se podupirati u zelji i naporu da postanemo mame.
Naime, MM i ja smo nakon godinu dana braka poceli raditi na bebi i nakon tri mjeseca ugledali plus. Nazalost, trudnoca je prekinuta spontanim pobacajem u desetom tjednu. Razlozi nikada nisu utvrdjeni, brisevi i TSH uredni, lijecnici rekli da nastavimo raditi na bebi...
Sad se nakupilo devet mjeseci novih pokusaja da zatrudnimo, ali bez uspjeha. Znam da je jako puno ovakvih primjera, a ja iskreno priznajem da mi je sve teze iz mjeseca u mjesec. Sve poznanice koje su imale spontani pobacaj su ubrzo nakon toga zatrudnile i uredno rodile, dok ja tapkam u mraku jos. Sve me to rastuzuje i kada dobijem mengu jako razalosti. Trudim se kroz ciklus biti neopterecena, a s druge strane, ne mogu se toliko opustiti da bas ne pratim plodne dane. Planiram kupiti i testove za ovulaciju, ako kojim slucajem radimo u krivo vrijeme.
Kako se vi borite s negativnim testovima i pokusajima iz mjeseca u mjesec?
Mozda je najbolje, uz posao, natrpati se dodatnim obvezama kako bi vremena za razmisljanje bilo sto manje...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Cestitam na plusicima 😍
Ne dajte da vas minusi obeshrabre 💪
Mozda sam vam dosadna i pitate se sta cu jos na ovoj temi,ali volim vas citati i cekam zeljno da vidim vase plusice,ali jedan posebno ❤
Iako sam imala tezak porodja pre samo 9 dana,ja vec razmisljam o sledecoj bebi.Mozete misliti da sam luda ili sta vec,ali ja ne znam sta sa ovolikom ljubavlju da radim,osim da rodim jos jedno divno dete svom divnom muzu .Naravno,da cu sacekati bar minimalan ,nuzan period i Boze zdravlja,omda se odluciti na to,ali resila sam i eto...ne idem vam sa ove teme ja 😂
url=https://lilypie.com]
Mala.le.90 dobro dosla i sto prije ostvarila urednu trudnocu. Ne znam koliko imas godina, al mozda bi mogla prekontrolirat spolne hormone i test trombofilije traziti gin da te posalje. To ti je moj savjet. Znam kako je izgubiti trudnocu i meni su nakon 1. odmahivali rukom, pa sam se opekla i sad bi svima savjetovala da to naprave odmah naoon gubitka prve trudnoce.
Tata ja bi bila jako zalosna kad nam se ti s vremena na vrijeme ne bi javila. Jako me raduje kad cujem da ste dobro ti i beba i tvoji klinci. Nadam se eto da ces jednog dana ostvariti i tu novu zeljicu kad bude vrijeme za nju. E to sam te htjela pitat iz kojeg si ti grada? Ako nije tajna.
Mamaoddanas cestitam na plusicu, urednu trudnocu ti zelim.
Mala dobro nam dosla, na žalost i ja znam kako je to izgubiti željenu trudnoću, prošle godine sam imala 2 spontana u 7.om tj.trudnoće, sve sto smo napravili od nalaza je bilo uredno, osim nižih vrijednosti d vitamina pa sad uzimam d vitamin u sprayu, ovaj ciklus smo krenuli s novim pokušajima pa cemo kroz 7 dana vidjeti hoce li biti plusića.
Probaj napraviti nalaze koje ti je Grizli preporucila, ne znam da li ti je suprug radio spermiogram, mozda bi i to bilo dobro napraviti.
Tata drago mi je da ste svi dobro i da uzivate u vasoj sreci, zasluzili ste❤❤. Super da vec razmišljaš o jos jednoj trudnoći, to znaci da si zaboravila lose iskustvo s ovoga poroda, neka, tako i treba, sad trebas samo uzivati u Sanjici ❤❤
Cure bila sam danas po nalaz mokraće, stanice pločastog epitela mi je 15-20..kaže doktor da je to s ginekološke strane. Jel imao itko iskustva?
AIH 05/21 ❌
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
FET 🐧🐧- 21.12.
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Peggy to je dosta visoka vrijednost plocastog epitela u urinu. Kakvi su ti leukociti? Poviseno moze biti od nepravilno uzetog uzorka, neciste posude... Do ozbiljnih problema. Ne znam zasto je odmah ti dr. reko da je ginekolosko, kad to bude poviseno kod svih urinarnogenitalnih upala. Koji tu je dan ciklusa?
Mika u kojoj si ti fazi?
24. Je dan ciklusa kad sam vadila mokraću
Leukociti su 6-8
Sutra nosim mokraću da vidimo za bakterije
AIH 05/21 ❌
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
FET 🐧🐧- 21.12.
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Sortiraj odgovore
Najstariji