Pozdrav svima :)
imam pitanje. Naime, zadnju mest sam dobila 13.1. Ovulacija mi je bila dosta snazna i kasna, te nekoliko dana poslije nje sam osjecala lagane grceve u podrucju jajnika ( samo desnog gdje je bila i ovulacija) i bolove u ledjima koji su trajali svakodnevno sve do danas, te sam osjecala kako me grudi dosta bole ( presjecaju na trenutke) i isarane su mi venama sto nikad prije nisam imala. ciklusi su mi redoviti ( 29 dana), pa sam tako danas dobila nesto nalik menstruaciji, no cudno se osjecam, kao da vec par dana imam konstantan nalet adrenalina ( nesto kao ajmo nazvati leptirici, ne znam kako bih bolje objasnila). da li netko bio u slicnoj situaciji, pa saznao da je trudan? jeli moguce da je ovo implatacijsko krvarenje ili nesto u tome stilu? test nazalost ne mogu raditi jer je pocelo to krvarenje, ali sam na iglama, pa me zanima da li je neka od vas djevojaka imala slicnu situaciju?
i da, tokom razdoblja nakon ovulacije i prije danas sam svakih par dana imala gust bijeli iscjedak, osjecaj kao da cu dobiti-bez mirisa ili icega takvoga ( kao za vrijeme ovulacije kada je pojacan). :/
Hvalaaa ❤ danas sam kupila test, bojim se da ću ga sutra iskoristit al pokušat ću se suzdržat 🤣
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Mallla joj i sebi sam sumnjiva, nadam se da je to to! 🤞🤞🙏
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Navijamo peggy navijamo... Sve do II 🤗
Mateasa koliko je krvarenje, nešto malo ili obilno? Zašto ne test ako krvariš? Misliš da si dobila ili je netipično krvarenje?
url=https://lilypie.com]
Ja se nadam da ce me ovaj mjesec M zaobici, MM i ja smo si dali puno truda da ostanem trudna heh.
Drzite fige, 22.2 (NE)treba doci vjestica. Svakako mislim da cu test napravit par dana prije jer necu moci izdrzat (vec sad ne mogu docekat) da dodje taj 22.2 a i muzu se blizi rodjendan pa bi ga htjela ugodno iznenadit pocetkom treceg mjeseca!
Drzite mi fige cure!
I sretno nam svima ovaj mjesec, da bude puuno plusica! :)
Drage cure, evo i mene na forumu! Citala sam vas ovih dana dok sam cekala vrijeme da se napokon mogu testirati. Test je pokazao +, radila sam ga navečer, tri dana prije dana očekivane m. Imala sam niz simptoma za koje nisam znala je li pms ili simptomi zeljene trudnoce: pojačanu glad zadnjih nekoliko dana, bijeli iscjedak već tjedan dana, bolne grudi, danas me nešto i "zatezalo" u donjem dijeli trbuha. Također sam osjetila pritisak/bol u donjem dijelu leđa ponekad. I dosla mi je kratka mucnina/slabina jucer zbog mirisa hrane na rucku. Također, dva dana nakon ovulacije sam dobila neke kao grčeve u donjem dijelu trbuha, kod jajnika. Želim vam svima puno srece i +! Inace, i ja sam se trebala testirati na Valentinovo, ali nisam vise mogla cekati! <3 <3
Zaboravila sam napisati da nam je ovo prvi mjesec pokušavanja.
Folnu kiselinu pijem vec od sredine 11. Mjeseca unaprijed, jer smo znali da 'pocinjemo' u 2. mjesecu pa da se pripremim s folnom. takodjer, imali smo odnose svaki drugi dan odmah od 1.dana menstruacije. Ginekologica nam je savjetovala da imamo odnos svaki drugi dan, pogotovo 12.,14.,16.dan ciklusa, ali mi smo otpocetka 'radili' svaki drugi dan. Eto, to je moje iskustvo. Imam 26godina. Nadam se da sam nekome pomogla opisima, kao sto ste i vi meni pomogli. Sretno!
Mamaoddanas pa to je divna vjest.... Cestitke i skolsku trudnocu zelim 😍❤️❤️❤️❤️❤️
I dalje se nadamo mrvici
Mamaoddanas iskrene cestitke 💕💕
Peggy suzdrzavas se ili piskis danas? 🤞😁
Mateasa izvadi betu ako ti je krvarenje sumnjivo. A mozes slobodno i test raditi. Implantacijsko je puno oskudnije, ne vjerujem da bi ga zamijenila za m.
Mama od danas čestitam, neka sve bude u redu. Lijepo si sve opisala i ponovo potvrđeno rana trudnoća i PMS su vrlo slični.
Ja ne očekujem baš uspjeh ovaj mj al mu se duboko u sebi nadam... Ali vidjet cemo uskoro!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji