Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bennny20
    10. Veljača 2019. 07:40

Cure nije mi vrag dao mira i napravila sam test. 2 dana prije ocekivanje M. Minus velik ko kuca. 

tinika
    10. Veljača 2019. 08:34

Mozda je jos rano?
    Ja cekam valentinovo 🤣😅

Mallla
    10. Veljača 2019. 08:36

Benny sačekaj još možda ipak ne dođe! Iako ćeš sad malo opuštenija čekati M pa te možda iznenadi

url=https://lilypie.com]

Grizli
    10. Veljača 2019. 08:45

Benny mozda je jos rano. Nemoj odustat pricekaj jos ta 2 dana pa ako ne dodje ponovi test u srijedu. Nadam se da je smao kasnije bila implantacija pa da zato su minusici.
    Tinika nek za valentinovo bude lijep poklon 😉
    Ostatak cura kako ste? Meni nekako dani prolaze takooo sporo ovaj mjesec. Kao da vrijeme stoji, nevjerojatno! To valjda zato sto ovaj mjesec niti gledam kad je O, niti lovim muza, niti doktore, nego samo cekam M koja mi se cini da ce doc za 100 godina. 

• bennny20
    10. Veljača 2019. 08:45

tinika

Mozda je jos rano?
    Ja cekam valentinovo 🤣😅

Ma na clearblue kojeg sam radila pise da detektira i do 5 dana prije ocekivane M tako da nemre biti rano. 

• bennny20
    10. Veljača 2019. 08:47

Curke hvala na rijecima koje ulijevaju nadu...
    Vrijeme ce sve pokazati.

Grizli
    10. Veljača 2019. 09:02

Benny clearblue testovi su sranje! Pokazuju puuuno puta krivo, bez obzira sto ih predstavljaju kao neke full pouzdane. Ja ih ne volim uopce i zovem ih lazljivci. Meni je jednom pokazao i kao plus neki a uopce nije bilo plusa niti trudnoce nego neka njihova evaporacijska crta, a drugi put kad sam otvorila test vec su se nazirale neke crtice ja naprvaila test bio je negativan a M mi je bila kasnila 1 dan. Nisam bila sigurna u taj test pa je mm isao kupiti drugi i drugi pokazao blagi plus. Tako da ja imam bas losa iskustva s tom markom testova

• bennny20
    10. Veljača 2019. 09:17

Grizli

Benny clearblue testovi su sranje! Pokazuju puuuno puta krivo, bez obzira sto ih predstavljaju kao neke full pouzdane. Ja ih ne volim uopce i zovem ih lazljivci. Meni je jednom pokazao i kao plus neki a uopce nije bilo plusa niti trudnoce nego neka njihova evaporacijska crta, a drugi put kad sam otvorila test vec su se nazirale neke crtice ja naprvaila test bio je negativan a M mi je bila kasnila 1 dan. Nisam bila sigurna u taj test pa je mm isao kupiti drugi i drugi pokazao blagi plus. Tako da ja imam bas losa iskustva s tom markom testova

Imam doma jos onaj duchsee iz mullera onu trakicu, pa cu njega napraviti ako ce M kasniti. 
    Ja sam kupila opet ovaj clearblue jer kad mi je bila biokemijska sva 3 su pokazala u roku odmah plus pa kao uzela opet njega kad je pisalo da se moze testirati i do 5 dana ranije. 
    Thanks Grizli na iskustvima. Izbjegavati cu ih onda. 

Grizli
    10. Veljača 2019. 09:21

Benny jesi biokemijske imala potvrdjene i krvnim nalazima? Jesi kasnije radila neku pretragu ako su 3 biokemijske bile onda mozd bis trebala. 

tinika
    10. Veljača 2019. 09:29

Nada umire posljednja,a i drzimo ti fige da bude plus..sacekaj pa napravi ovaj drugi test kada bude kasnila...
    Joj bio bi to ljepi poklon za valentinovo kao sto kazes, al nemam bas vjere u to.tako sam se nadala i za bozic pa nista.
    Grizli tebe nisam ni skuzila v kakvoj si ti situaciji, dal isto cekas plusic uskoro?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.