Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    10. Veljača 2019. 12:57

Jel netko od vas prije pokusavao sa vrkutom? Ima to kakvog utjecaja?

Mallla
    10. Veljača 2019. 13:06

Ima uvijek pozitivnih i negativnih iskustava sa svim pa i s vrkutom, moje je negativno. Doduše nije se ništa ekstra loše dogodilo al me se nije dojmila. Pomješali su mi se cuklusi, smanjilo trajanje M i imala jednom oskudnu crnu mengu...puno jači simptomi ovulacije. Čim sam prestala piti sve se vratilo u normalu. Ali čula sam puno pozitivnih iskustava.
    Raštika i Tinika kad imate dobit

url=https://lilypie.com]

Grizli
    10. Veljača 2019. 13:16

Benny oprosti krivo sam shvatila da si imala 3 biokemijske. Bez obzira dal dobila ovaj mjesec ili ne, ja ti zelim sto skorije uspjesnu trudnocu i da 3 put vadis betu samo da potvrdis kako ona savrseno se dupla.
    Cekalice plusica sretno! 
    Sa vrkutom budite samo oprezne ako imate probleme sa zgrusavanjem krvi, problema sa stitnjacom isl. Obicno pomogne curama koje imaju nepravilne cikluse, a dosta su cure pisale jendo vrijeme o tome kad sam se ja pridruzila na forum pa mozes mozda ako imas vremena potraziti vise info na temi koja je prethodila ovoj recimo prošle godine negdje tako u ovo vrijeme mozda. 

Raštika
    10. Veljača 2019. 13:41

Pila sam ja vrkutu par mjeseci i dobro mi je sjela sto se tice ciklusa i pms-a a zatrudnila nisam 😂 
    E Grizli, zasto se ne preporucuje ona ako imas problema sa stitnjacom?
    Malla, moj dan za oplakat ako dodje menga bi trebala bit subota, nedjelja naaaajkasnije. 
    Trbuh me poceo bolit ranije nego inace, sva sam neka cendrava, tako da... doci ce menga garant. A sta ces... 😉😆

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Mallla
    10. Veljača 2019. 14:16

Raštika ili će doć ili neće 😂😂 trećeg nema. 
    Za prepoznavanje trudnoće prije testa ne vjerujem skoro ničemu eventualno temperaturi... A ovo sve drugo je lako zamjenit za pms.
    O pa to je uskoro... Ajde još tjedan i ili ili 😀 navijamo zA +

tinika
    10. Veljača 2019. 14:17

Pila sam vrkutu svaki dan oko mj dana...nistaa bolje al nii losije..a sad dal je prekratko tih mj dana za neke promjene neznam.cak sam si i maca prah kupila al je okus bljak..😶🤭

Raštika
    10. Veljača 2019. 14:25

Mallla

Raštika ili će doć ili neće 😂😂 trećeg nema.
    Za prepoznavanje trudnoće prije testa ne vjerujem skoro ničemu eventualno temperaturi… A ovo sve drugo je lako zamjenit za pms.
    O pa to je uskoro… Ajde još tjedan i ili ili 😀 navijamo zA +

E bas to, trece nema. 😂😂 
    Ma nista ja vise ne vjerujem, sve sam simptome do sada prosla. Tako da se u njih ne pouzdam vise jer vidim da nema pravila. 😂
    Hvala ti, sretno nam! ❤️😂🤞🏼🤦🏻‍♀️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

Raštika
    10. Veljača 2019. 14:28

tinika

Pila sam vrkutu svaki dan oko mj dana…nistaa bolje al nii losije..a sad dal je prekratko tih mj dana za neke promjene neznam.cak sam si i maca prah kupila al je okus bljak..😶🤭

Mislim da je prekratko to za neke rezultate. Nju preporucuju konzumirati 3 mjeseca pa mjesec dana pauza. 
    A maca... je grozan je okus ali probaj ju ubacivati ako si radis shake-ove ili kasaste sokove, na taj nacin neces ni skuzit da je unutra. 😉 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

• bennny20
    10. Veljača 2019. 15:00

Znaci ja sam sad prva na tapeti sa M onda slijede sve ostale...a vama zelim da ne dodje... za Valentinovo netko prvi mora ne dobiti? Jel Angie?  Sorry ako sam pomijesala. 

Mallla
    10. Veljača 2019. 15:04

Najbolje organiziramo kolektivno piškanje na valentinovo 😂😂😂 šalim se....
    Nešto mi ovaj mj dugo traje a zapravo je tako kratak, htjela bi se malo isključiti ali ne uspijevam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.