Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    10. Veljača 2019. 21:25

Valentinovo = svjetski dan pisanja testova za trudnocu! Hahahaha na dveniku cemo zavrsiti ovim tempom.
    Sofi mozda je opravdan razlog zasto ciklus nije "pravilan" i nek ne bude jos barem 8.5 mjeseci! Cekam tvoj plusic 

Raštika
    10. Veljača 2019. 22:13

Svjetski dan pisanja 😂😂😂😂 Mogla bi ga pisnut ranije samo jer smo se sve nekako skupile u isto vrijeme. Vidim da nam je svima termin kraj tjedna. Mislim da cu ga pisnut ranije pa makar oplakala 😂😂😂😂 Jesmo se sinkronizirale. 💪🏼😉 
    Ja taman s djecjeg rodjendana, friska trudnica pored mene i pola veceri samo price o trudnoci. A meni doslo da ustanem i viknem; ljudi drzite mi fige ja cekam mengu ovih dana da ne dodje! 😂😂😂 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• bennny20
    10. Veljača 2019. 23:09

Raštika

Svjetski dan pisanja 😂😂😂😂 Mogla bi ga pisnut ranije samo jer smo se sve nekako skupile u isto vrijeme. Vidim da nam je svima termin kraj tjedna. Mislim da cu ga pisnut ranije pa makar oplakala 😂😂😂😂 Jesmo se sinkronizirale. 💪🏼😉
    Ja taman s djecjeg rodjendana, friska trudnica pored mene i pola veceri samo price o trudnoci. A meni doslo da ustanem i viknem; ljudi drzite mi fige ja cekam mengu ovih dana da ne dodje! 😂😂😂

Rastika i ja uvijek imam takve nagone da bi svima rekla da cekam da M ne dodje ali se onda nekak suzdrzim jer znam kaj ce biti kad je test negativan. Al toootalno te kuzim! 🙈

peggy95
    10. Veljača 2019. 23:34

Čujemo se onda za valentinovo ujutro 😂😂

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

• bennny20
    11. Veljača 2019. 08:15

peggy95

Čujemo se onda za valentinovo ujutro 😂😂

Da se napravi raspred kad ce koja da nam bude cijeli dan zanimljiv 😀 😂

Grizli
    11. Veljača 2019. 08:19

Hahahaha... Ja cu onda navecer piskit testic cisto da se pridruzim ekipi... S obzirom da su meni tek plodni dani sasvim je svejedno u koje doba dana ga piskim. 😂😂😂😂
    Bit ce ovo uzbuljiv tjedan! Hajde da bar 2 nas razvesele plusicima! 

sofi
    11. Veljača 2019. 08:30

Jutro cure!
     obzirom da sam neočekivala već prekjučer, popiškila sam jutros -  veliki minus.
    Negdje sam između toga da bi zaplakala, a malo sam ljuta na sebe šta sam se uopće ponadala, pa samo stojim i zurim u kavu.  Od mene nista ovaj mjesec, nadam se da ce Valentinovo barem dvije-tri deportirati na drugi forum😘

♀️ 25, svi nalazi uredni.
    ♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.

3/2019 prvi spermiogram 0.
    Kasniji spermiogrami 3x 0.
    9/2019 M-Tese 0.

• bennny20
    11. Veljača 2019. 08:38

I ja ju ocekujem sutra tako da meni valentinovo ne igra ulogu ali svakako pratim sve ostale jer ovaj tjedan i vikend su uzbudljivi! 

• bennny20
    11. Veljača 2019. 08:41

sofi

Jutro cure!
    obzirom da sam neočekivala već prekjučer, popiškila sam jutros - veliki minus.
    Negdje sam između toga da bi zaplakala, a malo sam ljuta na sebe šta sam se uopće ponadala, pa samo stojim i zurim u kavu. Od mene nista ovaj mjesec, nadam se da ce Valentinovo barem dvije-tri deportirati na drugi forum😘

A nemoj biti ljuta na sebe...to je jednostavno jace od nas....ja sam znala da nismo pokrili dane...da smo samo 2x ulovili uopce i plodne dane...ovulacija niti ne znam kad je bila pa sam se svejedno nadala i jucer naivno isla napraviti test jer kao kaj ak slicajno je da mogu svima obznaniti u nedelju u miru! Ah...jednostavno ne mozemo kontra toga i normalno je da se uvijek nadamo dokle god ne stigne M. Moja stize sutra... test je negativan, trbuhe vec boli a ja svejedno naivno kad idem na wc se nadam ma mozda nece stici... luda glava kaj ces al jace je od mene. Tak da...glavu gore i idemo u nove pobjede i cikluse!

sofi
    11. Veljača 2019. 08:57

bennny20

sofi

Jutro cure!
    obzirom da sam neočekivala već prekjučer, popiškila sam jutros - veliki minus.
    Negdje sam između toga da bi zaplakala, a malo sam ljuta na sebe šta sam se uopće ponadala, pa samo stojim i zurim u kavu. Od mene nista ovaj mjesec, nadam se da ce Valentinovo barem dvije-tri deportirati na drugi forum😘

A nemoj biti ljuta na sebe…to je jednostavno jace od nas….ja sam znala da nismo pokrili dane…da smo samo 2x ulovili uopce i plodne dane…ovulacija niti ne znam kad je bila pa sam se svejedno nadala i jucer naivno isla napraviti test jer kao kaj ak slicajno je da mogu svima obznaniti u nedelju u miru! Ah…jednostavno ne mozemo kontra toga i normalno je da se uvijek nadamo dokle god ne stigne M. Moja stize sutra… test je negativan, trbuhe vec boli a ja svejedno naivno kad idem na wc se nadam ma mozda nece stici… luda glava kaj ces al jace je od mene. Tak da…glavu gore i idemo u nove pobjede i cikluse!

Ah, imas pravo da totalno je jace od nas, stvarno pokusavam cijeli ciklus ostati pribrana, ne kalkuliram pretjerano i ne mislim samo na to, cak ni par dana prije nego stigne se pokusavam skulirati, ali ovi dani kasnjenja tu pokleknem i piskim 😂 dok ne dode jos je sansa :) 

♀️ 25, svi nalazi uredni.
    ♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.

3/2019 prvi spermiogram 0.
    Kasniji spermiogrami 3x 0.
    9/2019 M-Tese 0.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.