Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Monikaharmonika
    09. Veljača 2019. 06:05

Samo da javim curama s kojim sam tipkala. 08.02.19. stigao miš Luka, Rođen u 17,38h, težak 3330g i dugačak 53 cm. 

Angie1205
    09. Veljača 2019. 08:05

Monuka cestitke! Luka je pravi bebac, nadam se da je porod prosao kako si ga i zamisljala. Sad uzivajte, mazite se i pazite 🥰

Angie1205
    09. Veljača 2019. 08:05

Sorry, slova mi jos bjeze...Monika 😘

Angie1205
    09. Veljača 2019. 08:08

Aurora i Grizli hvala na lijepim zeljama 😘
    Bas bi bilo lijepo da sve s ove teme uskoro predjemo na jesenske bebe, da nastavimo u jos ljepsem iscekivanju skupa...

Grizli
    09. Veljača 2019. 08:12

Monika aaaajmeee... Cestitam ti od sveg srca! Predivno! Malenom Luki zelim zivot prepun smijeha i veselja! Čestitam! Odmah mi je dan ljepsi! Sretno Monika vam u zivotu!
    Aurora bolje da si doma otisla a ne se zaj*** i stresirala tamo sa tim žnj tipom. 😫

Angie1205
    09. Veljača 2019. 08:17

Kad smo vec kod posla i poslodavaca, kakvi su vasi planovi ako ih imate kad ugledate plusic? Radit dok mozete ili se odmah povuci u mir i tisinu bez stresa i naprezanja? Ja radim prilicno stresan posao gdje ponekad moram i dizati tesko i nekako sam mislila da je najbolje i za mene i za bebu sto prije zbrisati od posla.

teresita
    09. Veljača 2019. 08:35

Čestitam Monika🎉💙

Mika111
    09. Veljača 2019. 09:35

Čestitam Monika ❤❤

Lalla
    09. Veljača 2019. 09:38

Hej cure, evo da se ne javljam uvijek s lijepim vijestima  Bila sam na UZV i nije dobro. Nema ni ploda i srceka, a vec smo u desetom tjednu. Na uzv pise 6w i 6 d, a nema sanse da je bila kasnija ovulacija jer nismo kasnije imali uopce odnose. Ginekolog je dao jos tjedan dana i kao pozitivan je, ali ja ne ocekujem nista. Isplakala sam se i malo krvarim nakon pregleda, uzimao je briseve i to me jako boljelo. Nadam se samo da ce tijelo prepoznati da nema ploda i da ce krenuti samo s ciscenjem, da necu morati na kiretazu. Kako je sve ovaj put bilo cudno otpocetka ocito nije bilo sudjeno. Malo sam potistena, ali onda pogledam velike crne oci svog malog sincica pa mi bude lakse. Tko zna, mozda cu jednog dana i imati jos jednu bebu, ali to nece biti ova beba i ova godina. Citala sam iskustva nekih cura da u 7-8-9 tjednu nisu vidjeli plod i srce na uzv pa je ipak bilo za tjedna dana, ali ja sam vec u desetom tako da su mi nade na nuli.

Angie1205
    09. Veljača 2019. 09:42

Lalla budi pozitivna i dalje, nije jos sve izgubljeno i ne smijes sada misliti tako crno, osobito ako kazes da je i gin pozitivan i u nadi. Nebitno za odnose, moguce da je kasnijom ovulacijom oplodjeno pa mozda nisi 10tj nego eto 7 ili 8 pa mozda vec za koji dan srceko prokuca, ne gubi nadu draga. Budi pozitivna makar radi sincica, vjerujem da je tesko al ostani jaka, ja ti zelim svu srecu i da vec sljedeci tj vidis srceko i cujes ga 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.