Benny zao mi je zbog minusa, ali kao sto cure kažu, mozda je jos stvarno rano pa te iznenadi plus za dva dana.
Cure mislim da ni od mene nista ovaj mjesec, nikakvih simptoma nemam, (.)(.) skroz ispuhane, ona 2 puta kad sam bila trudna sam imala skroz drugačiji osjecaj i probadanja u jajnicima, a nista, bit će novi mjesec novi pokušaj☺☺.
Grizli koliko jos do m? Taj ciklus onda idete u fet?
Mene probada u jajnicima tak kaj mislim da bum se rasplakala,i (.)(.) Ko ds ce svaki cas explodirat, a tek na dodir.uzas kak bole...
Ne smijemo sebi nikad dati prevelika ocekivanja... U ove 3 godine nisam naisla ni na jednu curu koja je imala ogromna ocekivanja i dozivila plus taj mjesec! Zato moramo koliko god tesko bilo pokusat ostat prizemljene u emocijama i ocekivanjima.
Tinika ja sam trenutno u plodnim danima, al posto sam imala zahvat histeroskopiju ne smijemo imat odnose do iza ove M koju ocekujem. A kad ona dodje idemo u postupak da mi sredinom ciklusa vrate smrzlica (nas embric kohi nas ceka na KBC). Ako nisi povezala ja sam u postupku medicinski potpomognute pa kod mene ta cekanja su malo drukcije naravi, jer cekam svaki dan mjeseca nesto ili nekog. 😁 Mika a ne znam oko 22.2 bi trebala dobiti valjda, al kako sam sad bila prosli ciklus u postupku svasta moguce i da dobim za 5 dana ali i za 55. Tako da uopće neznam kad bi to moglo biti. Al kad dodje javljam se na kbc i cekamo onda da prodje ovulacija pa da mi vrate smrzlica.
Ne smijemo sebi nikad dati prevelika ocekivanja… U ove 3 godine nisam naisla ni na jednu curu koja je imala ogromna ocekivanja i dozivila plus taj mjesec! Zato moramo koliko god tesko bilo pokusat ostat prizemljene u emocijama i ocekivanjima.
Tinika ja sam trenutno u plodnim danima, al posto sam imala zahvat histeroskopiju ne smijemo imat odnose do iza ove M koju ocekujem. A kad ona dodje idemo u postupak da mi sredinom ciklusa vrate smrzlica (nas embric kohi nas ceka na KBC). Ako nisi povezala ja sam u postupku medicinski potpomognute pa kod mene ta cekanja su malo drukcije naravi, jer cekam svaki dan mjeseca nesto ili nekog. 😁 Mika a ne znam oko 22.2 bi trebala dobiti valjda, al kako sam sad bila prosli ciklus u postupku svasta moguce i da dobim za 5 dana ali i za 55. Tako da uopće neznam kad bi to moglo biti. Al kad dodje javljam se na kbc i cekamo onda da prodje ovulacija pa da mi vrate smrzlica.
Ahaaaaaaaa, u reduu, zelim puuuno sreceeee daljeeee ❤❤❤❤❤❤
Onda Grizli samo opusteno koliko god možeš, smrzlić čeka i nadam se da ce ovaj puta to stvarno biti to, sve si ucinila da mu bude lijepo unutra i da se lijepo nastavi razvijati 😉😉
Benny, probaj ti jos s nekim drugim testom ako menga ne dodje. Sretno! ❤️🤞🏼
Ja sam sva neka pms-ična zadnjih dana 😂 sva bezvoljna, cicke bole al i nisu napuhane, trbuh me stalno nesfo probada, ziga, zaboli kao da cu svaki tren dobit. Koliko sam optimisticna vec gledam iduce plodne dane kad ce bit. 😂😂😂😂
Svim curama sretno koje ovih dana ne ocekuju mengu. 🤞🏼🤞🏼
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Ja sam totalni pesimista ovaj mj, nista mi nejde od ruke i svaki dan mi se nesto zakomplicira tak da zapravo najmanje zivcanim oko toga dal ce M doc il ne, ne stignem skoro ni misliti o brojanju dana al svako malo me vuce doc procitat postove ne bi li iskocio neciji plusic ❤️
Benny jesi biokemijske imala potvrdjene i krvnim nalazima? Jesi kasnije radila neku pretragu ako su 3 biokemijske bile onda mozd bis trebala.
Samo jednom sam imala biokemijsku.... vadjena je bila beta 3x jer su se bojali izvanmaternicne. I pokusavamo i dalje....
Ajde cure drzim vam fige da javite plusice. Kad koja planira raditi test da znam iscekivati plusice?
Curke hvala kaj me bodrite...al instinkt veli da ce M stici tako sa mi je nada umrla...i ja vec gledala kada su novi plodni dani...i kupila caj od vrkute..pise da je dobar za plodnost.. pa nece skoditi.
Sortiraj odgovore
Najstariji