Cure sorry, nije nam tema al sad sam se ispuhala malo i cekam mm, pa mozda i danas krenemo u lov, za svaki slucaj 🤪
Tinika, mi smo pokusavali 11 mjeseci i onda ugledali plus….od toga jedan mjesec nismo bas nest pokrili plodne dane. Iskreno, ne znam sta se to treba poklopiti da se uhvati zec, ali ocito da nije to samo tako lako kako neki vole prikazati. Bit ce, treba puno strpljenja…sve smo mi prolazile te faze (neke jos uvijek prolaze) kad si toliko nestrpljiv i uhvati te panika i strah da neato nije ok. Ali stvarno je ok pokusavati godinu dana do uspjeha.
Angie, pa ima li ti mala nekakve nalaze od psihologa/defektologa? Ne vidim razloga zasto bi trazili da dijete ide po posebnom programu ako ima epilepsiju a ostalo je sve ok. Uvijek se pusti u prvi razred ukoliko nije neki veliki zaostatak u razvoju pa se onda tek ide na prilagođeni ako je potrebno ili poseban program…radim kao psiholog u skoli pa zato znam da bi trebalo biti tako….
Super, drago mi je zbog vas 😍
Nadam se da ce i nama tako 😶
Mislila sam da smo jedini koji se pitamo sta,zasto,kako, i jos 6 trudnica oko nas odjednom pa .....mislim kako njima uspjelo,i to neke neplanirano.😒
Aurora ravnatelja tog tvog bi ja poslala malo na luftanje negdje... Mozak mu je bolestan, a ne ti! Joj sto me nerviraju takvi ljudi! A iskreno ja ti nemam pojma kad cu dobiti M, jer sad nakon stimulacije i te histeroskopije moze doc ranije, a moze i fanj kasniti. Mozda budem znala okvirno kad budem vidila kad cu imati O, ako je uopce budem imala ovaj mjesec. Sve je to stres za tijelo tako da nista ne racunam. A kalendaric kaze oko 22.2.
Angie ne znam kako to funkcionira u nas, al meni je stvarno sulodo da dijete zbog epilepsije ide po posebnom programu. Izborit ces se ti ne sumnjam ja u to! I daj boze da si trudna pa tom koji ti masira dijete izadju jecmenci na sve oci i rupe sto ima na sebi.
Tinika nazalost one koje to nisu htjele, planirale ili jos bolje one koje to uopce ne zele te valjda nebo navradi! Nemoj si razbijat s tim pitanjima glavu, zaista ne isplati se!
Hvala Vam cure, tisucu puta hvala na cestitkama. Od sveg ❤️❤️❤️Vam zelim sto prije da ugledate plusice. Ja jos ne vjerujem, sve mi je kao san, na 1. ultrazvuk mogu tek za 20 dana jerbonda cu biti oko 5-6 tjedna, nevjerojatno mi je da sam trudna 3 tjedna i 1 dan ( po zadnjoj mengi).
@tinika uspilo iz druge ciljanim odnosima, nakon spontanog i dvostruke kiretaze 1.11
Aurora ravnatelja tog tvog bi ja poslala malo na luftanje negdje… Mozak mu je bolestan, a ne ti! Joj sto me nerviraju takvi ljudi! A iskreno ja ti nemam pojma kad cu dobiti M, jer sad nakon stimulacije i te histeroskopije moze doc ranije, a moze i fanj kasniti. Mozda budem znala okvirno kad budem vidila kad cu imati O, ako je uopce budem imala ovaj mjesec. Sve je to stres za tijelo tako da nista ne racunam. A kalendaric kaze oko 22.2.
Angie ne znam kako to funkcionira u nas, al meni je stvarno sulodo da dijete zbog epilepsije ide po posebnom programu. Izborit ces se ti ne sumnjam ja u to! I daj boze da si trudna pa tom koji ti masira dijete izadju jecmenci na sve oci i rupe sto ima na sebi.
Tinika nazalost one koje to nisu htjele, planirale ili jos bolje one koje to uopce ne zele te valjda nebo navradi! Nemoj si razbijat s tim pitanjima glavu, zaista ne isplati se!
Oke necu vise, hvala 😘
Hvala Vam cure, tisucu puta hvala na cestitkama. Od sveg ❤️❤️❤️Vam zelim sto prije da ugledate plusice. Ja jos ne vjerujem, sve mi je kao san, na 1. ultrazvuk mogu tek za 20 dana jerbonda cu biti oko 5-6 tjedna, nevjerojatno mi je da sam trudna 3 tjedna i 1 dan ( po zadnjoj mengi).
@tinika uspilo iz druge ciljanim odnosima, nakon spontanog i dvostruke kiretaze 1.11
Hvala na odgovoru, zelim ti sretnu trudnoci i da djelis s nama sretne trenutke 😍
Aurora ravnatelja tog tvog bi ja poslala malo na luftanje negdje… Mozak mu je bolestan, a ne ti! Joj sto me nerviraju takvi ljudi! A iskreno ja ti nemam pojma kad cu dobiti M, jer sad nakon stimulacije i te histeroskopije moze doc ranije, a moze i fanj kasniti. Mozda budem znala okvirno kad budem vidila kad cu imati O, ako je uopce budem imala ovaj mjesec. Sve je to stres za tijelo tako da nista ne racunam. A kalendaric kaze oko 22.2.
Oke necu vise, hvala 😘
Mislim nije da se ja to nikad nisam zapitala i da ja ne razmisljam ponekad zasto tamo neka koja je do jucer grintala da ne vole djecu ili ona druga koja je ostavila 2 djece i muza, je ostala trudna od jedne pomisli na sex prakticki! Ponekad osjetim jak bijes zbog takvih situacija, al s godinama sam naucila da takvim mislila samo si stvaram jos vecu gorcinu i tjeskobu i da moje tijelo to ne zasluzuje!
Teresita, cestitam!!! neka je sa srecom i zelim ti lijepu trudnocu 😊
Tinika, nisi jedina, ja i mm pokusavamo vec 4 mj i nista, jadna sam se ponadala jer sam imala ludjacki pms, kao nikada do sad, i mislila da je mozda to to..cak mi je uranila 2 dana..tko god kaze da ide lako, laze..cure su uistinu u pravu, treba puno vremena, truda, zivaca, ma svega..treba bit pozitivan 😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji