Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    09. Veljača 2019. 15:30

Dobro, ja sam tu svašta propustila, zadnjih večeri zsspem ko kokoš čim se smrkne. 
    Angie mene zanima jel ti curica ima samo epilepsiju. Ne razumijem ni odgodu ni prilagođen program posebice jer sam kao dijete i sama imala epilepsiju jednu od. 
    Teresita čestitam... Plus je plus, samo nek se zadrži i bude sve u redu!
    Raštika frend ti je kralj... Nasmijala me izjava! 
    Mi smo za 1T uspjeli nakon 10mj, a onda smo izbjegAvali plodne dane jedno godinu, a sad ne izbjegavamo već 5mj.... Ja očekujem uskoro uspjeh... Nema mjesta za negativu! 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    09. Veljača 2019. 15:33

Lalla žao mi je, drži se... Teško je i biti će teško ali ne gubi nadu!

Usput moj ciklus ovaj mj je zamantan totalno... LH trakice su pokazivale jedno... Bazalna pre niska pa me nebi čudilo da je ovaj ciklus zapravo bez ovulacije.. Al vidjet ćemo! 

Lusy1990
    09. Veljača 2019. 16:31

Cao cure, javljam vam se nakon duzeg perioda. Bili ja i mm u Valenciji, da odmorimo mozak. Svima od srca prvo cestitke na plusicu. Lalla samo hrabro, jednostavno trebamo se pomirit sa tim, da nam nekima nije sudjeno docekat svoje bebe tako lako. Ali kad cemo jih docekat, bit ce to jos toliko vise posebno! Ja imala prosli ciklus vrlo kratak. Dobila vjesticu vec na 23. DC. Tako, da ovaj put nemam pojma ni kad ocekivati plodne dane i ovulaciju. Probat cu sa trakicama, mada doduse, jim ne vjerujem puno. A i imali smo i smrt u obitelji, tako, da i ne ocekivamo puno od ovulacije radi stresa ovaj put. 

I dalje se nadamo mrvici

Angie1205
    09. Veljača 2019. 16:58

Malla, samo je epi u pitanju, mada ona je dobila jos dosta dijagnoza od lijekova (distihijaza desnog oka i neutropenija) al nijedna od tih dijagnoza nema veze sa psihomotornim razvojem djeteta. Ma ne dam ju tamo nema sanse, ko sto sam vec pisala ona je bistro i pametno dijete, samo joj treba dobar asistent da ju potakne kad joj popusti koncentracija i da ju usmjeri kad je potrebno, i na asistentu cu i ustrajati i ne odustajem od toga.

Tinika...Tak je i meni, skoro cijela smjena na nogama, paketi i setnja sim tam, tak da mi je u planu zbrisat cim prije.

tinika
    09. Veljača 2019. 19:04

Lusy1990

Cao cure, javljam vam se nakon duzeg perioda. Bili ja i mm u Valenciji, da odmorimo mozak. Svima od srca prvo cestitke na plusicu. Lalla samo hrabro, jednostavno trebamo se pomirit sa tim, da nam nekima nije sudjeno docekat svoje bebe tako lako. Ali kad cemo jih docekat, bit ce to jos toliko vise posebno! Ja imala prosli ciklus vrlo kratak. Dobila vjesticu vec na 23. DC. Tako, da ovaj put nemam pojma ni kad ocekivati plodne dane i ovulaciju. Probat cu sa trakicama, mada doduse, jim ne vjerujem puno. A i imali smo i smrt u obitelji, tako, da i ne ocekivamo puno od ovulacije radi stresa ovaj put.

Zelim vam puno srece i da se cim prije jedna drugoj pohvalimo s plusevima 😍

tata_me_zove_zlato
    09. Veljača 2019. 19:05

Monikaaa,divne vesti,cestitamo od srca!🌸💖uzivajte u svakom trenutku 😘🙏

tinika
    09. Veljača 2019. 19:05

I vama zelim plusic sto prije,

tinika
    09. Veljača 2019. 19:06

Mallla

Dobro, ja sam tu svašta propustila, zadnjih večeri zsspem ko kokoš čim se smrkne.
    Angie mene zanima jel ti curica ima samo epilepsiju. Ne razumijem ni odgodu ni prilagođen program posebice jer sam kao dijete i sama imala epilepsiju jednu od.
    Teresita čestitam… Plus je plus, samo nek se zadrži i bude sve u redu!
    Raštika frend ti je kralj… Nasmijala me izjava!
    Mi smo za 1T uspjeli nakon 10mj, a onda smo izbjegAvali plodne dane jedno godinu, a sad ne izbjegavamo već 5mj…. Ja očekujem uskoro uspjeh… Nema mjesta za negativu!

I vama zelim.plusic sto prije 😍😍😍

Lusy1990
    09. Veljača 2019. 20:58

Tinika hvalaaaa takodje 💋

I dalje se nadamo mrvici

Grizli
    09. Veljača 2019. 20:58

Lalla a zao mi je da je tako! Svaka cast na pribranosti i smislenom razmisljanju. Ako niste imali odnose onda zaista sansa je minimalna, al dozvoli tijelu da mozd aipak ti pokaze tvoju bebicu. Negdje u dubini srca zelim ti da dozivis ogromno cudo i da vidiš za tjedan dna svoju bebu. Drze se! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.