Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    09. Veljača 2019. 09:51

Teresita cestitam na plusicu! 🤗🤗 ajde nek nas krene vise. 😉🤞🏼
    Monikaharmonika.... cestitke! Malom Luki dobrodoslica na planetu! ✌🏻

Lalla... uf, nezgodna situacija ali moras mislit pozititivno. Drzim fige da bude sve u redu na kraju. Nikad ne znas. 🤞🏼❤️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Mika111
    09. Veljača 2019. 10:03

Lalla probaj misliti pozitivno koliko god mozes, vjerujem da ti je teško jako. Nadam se da ces nam za tjedan dana ipak javiti lijepe vijesti.

• bennny20
    09. Veljača 2019. 10:22

Lalla glavu gore i misli pozitivno. Drzim fige! 

teresita
    09. Veljača 2019. 12:36

Lalla razumijem te potpuno, to je mene docekalo prije tri mjeseca, ja 10+ 3 a prazan crni ekran me docekao na ultrazvuku, isla sam na kiretazu , no evo sad nakon 3 ciklusa ugledala sam plusic, tako da nemoj gubiti nadu u nijednom pogledu 😘😘teško je i teško ce biti ali ti to mozes, meni je puno pomoglo razmisljanje da je bolje da je ovako zavrsilo nego poslije u kasnijoj trudnoci. Drži se curo ❤️❤️❤️

• Babylove
    09. Veljača 2019. 12:38

Ajme Monika kako je proletilo.... cestitke od 💓.. brz oporavak.. malenom Luki sretan zivot zelim... i da sto prije idete kuci 🤗🤗
    Sretno svima 🤞🤞🤞 
    I cestitke na pusicu cure 💖

• Babylove
    09. Veljača 2019. 12:41

Lala zao mi je da je tako.. drzi se i samo hrabro 💗

tinika
    09. Veljača 2019. 13:01

lala drzim fige, a tebi monika cestitke od srca na bebacu :*

angie ja cim ugledam plusic bjezat cu cim dalje od posla jer isto radim takav posao, stresan i s puno ljudi.

cure drzimo se zajedno da sve zajedno ugledamo ogorman plusic :)

tinika
    09. Veljača 2019. 13:06

onda znas kako nam je ,, pootonu sve ladje kada dode, jos kada se svi hvale da od prve se primilo...
    prestrasimo se....
    ma sada cemo se sad opustiti i kako bude bude...
    makar ima jos 20 lh trakica i nebi ih zeljela bacit a ne pratit s njima ..jer kazu ako ne mislis na to da ce se prijej primit, ma mos mislit,mislim na to svkak kao i svaka druga normalna osoba :) ne bas 24  al kad nesto planiras ne mozes ne mislit o tome
    zelim i tebi i dragome srecu cim prije :) mozda vec iduci mjesec , za sada se ja nadam da nece doci 15.02. me.. ! :) al imam osjecaj da budem ju dobila 

mouse
    09. Veljača 2019. 13:39

Monika cestitam ti! :)

• Tonkica1
    09. Veljača 2019. 15:11

Curke, pratim vas i citam, samo slabo pisem..
    Cestitke plusicima, Monika cestitam, uzivaj sa sincicem!
    Lalla molim te ne gubi nadu, nikad ne znas, moze sve dobro zavrsiti! Saljem pozitivne vibre!
    Kod mene nema nista novo, vrijeme mi bas sporo prolazi. Dobila sam uputnicu za test trombofilije, ici cu odmah u ponedjeljak u Petrovu. Zna li itko koliko se ceka nalaz?
    Pusa svima!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.