Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tinika
    08. Veljača 2019. 17:49

Raštika

E i zaboravila sam jos nesto…. kad sam se prijatelju pozalila nakon prvog sexa bez zastite da nisam zatrudnila on mi je hladnokrvno odgovorio: pa nije to saucesce da se odmah primi! 😂😂😂 Frend ima cudan smisao za humor ali bilo mi je smijesno i sto je najbolje olaksalo mi je i sad mi se svako malo vrati ta izjava u glavu 😂😂😂😂
    Ako nekome smeta ova izjava, sorry stvarno. ❤️ Ja sam osoba koja se humorom vadi iz ovakvih situacija. Svi imamo neke svoje mehanizme za obranu. 😉

Puno mi znaci sve sto si napisala, pa da, kako bas svima iz prve a mnama nakon pol godine nista, a toliko je pristutna zelja i sve ostalo....
    Hvala ti puno na tim rjecim, volim humor makar bio i crni hahahahah....😄😇
    Dal ti isto pokusavas ili si uspjela vec?😉😉😉😍😍😍😘

tinika
    08. Veljača 2019. 17:55

Hvala v cure svima na dobrodoslici, lakse mi je odmah.
    Teresita cestitam ti i dragi mi je da ima lijepih vijesti.
    Reci nakon koliko vam se posrecilo?😄
    Zelim vam svima srecu i da se cim prije razmjenjujemo slikicama s plusicem 👶🏻👶🏻

• bennny20
    08. Veljača 2019. 18:20

Tinika...ne brini mi pokusavamo od 4 mj. Isli sistemom ako se dogodi dogoditi ce se. Pa onda u 10 mj.bila biokemijska trudnoca (imala 3 pozitivna testa) ploda nije bilo... i tada mi ne doktorica rekla da e to skroz normalno. Da pitanje koliko tako zene imaju biokemijsku pa niti ne znaju... da smo mi zene jako slabo plodne zapravo...samo jako kratki period u cijelom ciklusu i da jaaaako puno faktora tu igra ulogu. 
    Zadnja 3 mjeseca ja pratim plodne dane ko luda. Prosli mjesec imala skinute 4 aplikacije...pazila...kalkulirala...mislila samo na to...pokrili sve idealne dane...i nista...  ocito nama nisu bili idealni. 
    Niti jedno od nas niie vise mlado i doktorica je rekla da u nasoj dobi je normalno godini dana pokusavanja al ono da se bas paze dani. 
    Tako da zaista mislim da nemas razloga za brigu i da ne mislis odmah najcrnije. Necu ti reci nemoj misliti na to i desiti ce se jer mi se samoj kosa dize od toga. Nego si jednostavno poslozi u glavi da sad ocito nije bilo pravo vrijeme za to i da ce biti. 

• bennny20
    08. Veljača 2019. 18:22

Angie1205

Teresita cestitaaaam !! 🥰🥰
    Rastika frend ti ima odlican smisao za humor, takva sam i ja 😂
    Grizli u kojoj si nam ti sada fazi?
    Gdje nam je Benny? Nas dvije smo u istim dc ja mislim, jel brojis Benny??
    Mi smo pokrili plodne dane i sad cekamo zeku, odnosno plusic i nedolazak menge 17.02.

Trebala bih dobiti 12. Al me vec sad zulja ovaj test iz Mullera u ladici. Dokupila ja i jedan clearblue onako naivno...ako ovaj bude nekim cudom plus a nisam ziher da imam jos clearblue za rezervu. 
    Al ne osjecam se trudno i srce mi kaze da nisam tako da se niti ne nadam previse.. samo malo...
    Mozda napravim test u nedelju...luda glava kaj ces... vidjet cu jos kako cu se osjecati taj dan. 
    U kojoj si ti fazi sa glavom? 😀jer tapkas na mjestu vec ili si cool? 

• bennny20
    08. Veljača 2019. 18:23

Teresitaaaaa bravoooo cestitam!! Neka se mi jedna po jedna osipamo sa ovog foruma!!! 

• bennny20
    08. Veljača 2019. 18:25

teresita

Nisam se javljala par dana, malo poslovnog puta i uzivanja, uglavnom danas 23 dan ciklusa, menga prosli mjesec dosla na 25 dan, pokrili smo plodne dane, od simptoma niti s, nekakva sitna probadanja proteklih dana ali nista strasno, uglavnom nikakav osjecaj…
    Cekati cu utorak pa napraviti test, sretno cure u lovu na zeku….

Sad vidim da se ja i ti pratimo u danima ciklusa...samo kaj su moji dulji. Svvakih 28 dana ako da ja jos kao cekam za test. Bole me grudi ko pred mengu tak da me ta pomisao odbija od testa. Znam da.moze bti i u ranoj trudnoci al mi je cudno da.su bas pocele boliti ko i uvijek odredeni broj dana prije menge. Tak da se bojim da je M vec tu. Na prvom zavoju ceka! 

• bennny20
    08. Veljača 2019. 18:29

Aurora87

Da, a ravnatelju sam rekla da sam trudna i da idem na komplikacije i nesto taj dan sređivala po uredu da bi mi se obratio i rekao:"Bolesnice, ti jos nisi otisla kuci?". Ajd zamislite vi te sirovine. To mi je razlog vise sto mi se ne vraca na posao, da mi takav covjek dize tlak svakodnevno….

Ma samo ti budi doma na miru. Sad imas visi cilj u zivotu! A to su takvi jadni jalni ljudi. Meni je sefica na proslom poslu rekla da cu ja moci otici na porodiljni kada mi one kazu i kad osposobim novu osobu. Oioo kako bi sad likovala kad zna da nikako da ostanem trudna. 
    Ljudi su takvi...i nazalost nece ti nitko reci hvala sto si se dolazitla sekirati na posao, raditi, vuci za njega... nema toga...svi samo gledaju korist i smatraju cuvanje trudnoce izdajom. Ruzno. I bas zato ne treba imati "milosti". Ti i beba ste najbitniji. A svi ostali su tu samo u prolazu...

Angie1205
    08. Veljača 2019. 18:48

bennny20

Angie1205

Teresita cestitaaaam !! 🥰🥰
    Rastika frend ti ima odlican smisao za humor, takva sam i ja 😂
    Grizli u kojoj si nam ti sada fazi?
    Gdje nam je Benny? Nas dvije smo u istim dc ja mislim, jel brojis Benny??
    Mi smo pokrili plodne dane i sad cekamo zeku, odnosno plusic i nedolazak menge 17.02.

Trebala bih dobiti 12. Al me vec sad zulja ovaj test iz Mullera u ladici. Dokupila ja i jedan clearblue onako naivno…ako ovaj bude nekim cudom plus a nisam ziher da imam jos clearblue za rezervu.
    Al ne osjecam se trudno i srce mi kaze da nisam tako da se niti ne nadam previse.. samo malo…
    Mozda napravim test u nedelju…luda glava kaj ces… vidjet cu jos kako cu se osjecati taj dan.
    U kojoj si ti fazi sa glavom? 😀jer tapkas na mjestu vec ili si cool?

Danas mi je 19dc i pomalo me hvata nervoza i nestrpljenje, trebala bi NE dobit 17.02. al imam osjecaj da sam ovaj mj nekako smirenija mada svaki dan mi iskoci neko sr*nje pa se iznerviram. Mladja curka je lani dobila odgodu za skolu (ima epi koja je sad skroz pod kontrolom i bez napadaja) i sad su nas opet zvali i neka munjena psihologica kaj je vodila razgovor je prvo sat vremena maltrala malu ko da je vec 3.razred pa onda jos oprala muza (ja bila na poslu) pa sam zvala sve nase psihologe, logopede, dali mi cak neke munjene prijedloge da ide u skolu za djecu sa pos.potrebama a dijete je sasvim zdravo, bistro, voli pisati i uciti, ima foto pamcenje i rastura matku (osnovno zbrajanje do 10). Ne da sam luda nego pucam! Nemam nista protiv djece sa posebnim potrebama, naprotiv nagledali smo se svacega po bolnicama i obozavam biti s takvom djecom jer nekako umiruju i mene ovakvu hiperaktivnu, al znam da moje dijete tamo ne pripada!

Ispricajte me kaj sam se sad ovak ispucala al morala sam, uz ludi tempo na poslu, mutave smjene cijeli tj da sam jedva vidjala djecu i muza, ono dodjem doma na hopa cupa i ajmo spar pa ujutro ispocetka....sad za kraj tjedna ovo, stvarno sam pukla

tinika
    08. Veljača 2019. 18:57

bennny20

Tinika…ne brini mi pokusavamo od 4 mj. Isli sistemom ako se dogodi dogoditi ce se. Pa onda u 10 mj.bila biokemijska trudnoca (imala 3 pozitivna testa) ploda nije bilo… i tada mi ne doktorica rekla da e to skroz normalno. Da pitanje koliko tako zene imaju biokemijsku pa niti ne znaju… da smo mi zene jako slabo plodne zapravo…samo jako kratki period u cijelom ciklusu i da jaaaako puno faktora tu igra ulogu.
    Zadnja 3 mjeseca ja pratim plodne dane ko luda. Prosli mjesec imala skinute 4 aplikacije…pazila…kalkulirala…mislila samo na to…pokrili sve idealne dane…i nista… ocito nama nisu bili idealni.
    Niti jedno od nas niie vise mlado i doktorica je rekla da u nasoj dobi je normalno godini dana pokusavanja al ono da se bas paze dani.
    Tako da zaista mislim da nemas razloga za brigu i da ne mislis odmah najcrnije. Necu ti reci nemoj misliti na to i desiti ce se jer mi se samoj kosa dize od toga. Nego si jednostavno poslozi u glavi da sad ocito nije bilo pravo vrijeme za to i da ce biti.

Benny mislim na to i nemrem izbiti iz glave,pratim plodne dane ,ovo ono hahah...jos su sve oko mene trudne....tak da imam strah neki...zelim ti svu srecu svijeta.
    Ja trebam dobiti 15.02., ali najlepsi dar za valentinovo bi bio da ne dobijem m, nego plusic 😉

Angie1205
    08. Veljača 2019. 20:18

Aurora87

Tinika, mi smo pokusavali 11 mjeseci i onda ugledali plus….od toga jedan mjesec nismo bas nest pokrili plodne dane. Iskreno, ne znam sta se to treba poklopiti da se uhvati zec, ali ocito da nije to samo tako lako kako neki vole prikazati. Bit ce, treba puno strpljenja…sve smo mi prolazile te faze (neke jos uvijek prolaze) kad si toliko nestrpljiv i uhvati te panika i strah da neato nije ok. Ali stvarno je ok pokusavati godinu dana do uspjeha.
    Angie, pa ima li ti mala nekakve nalaze od psihologa/defektologa? Ne vidim razloga zasto bi trazili da dijete ide po posebnom programu ako ima epilepsiju a ostalo je sve ok. Uvijek se pusti u prvi razred ukoliko nije neki veliki zaostatak u razvoju pa se onda tek ide na prilagođeni ako je potrebno ili poseban program…radim kao psiholog u skoli pa zato znam da bi trebalo biti tako….

Ma sve mi imamo, trazila sam i novo vjestacenje na czss u svrhu asistenta u nastavi, ide logopedu u vrtic i jos ekstra u centar tjedno jednom, ide na senzornu jednom tj, ide u montessori vrtic, al samo jedni od drugih salju misljenja pa se ne sloze pa imam osjecaj da mi ispastamo jer svaka ustanova tupi svoje 👿
    U 4.mj idemo na kontrolu neuropedijatru i njega cu trazit misljenje pa nek ih sve poklopi. Stvarno sam ljuta i razocarana u nas sistem.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.