Aurora kako lijepo! Bas mi je drago da je trudnoca u redu i da si cula srceko! Super, bravo! Nek i dalje sve bude super. Ne brini za mirovanje da je nuzno vec bi ti gin to rekao odmah medju prvim informacijama. Pij duphastone kako ti je rekao, samo ako ti se pojavi svjeza krv onda miruj za svaki slucaj, a dok sam smedjeg imas uzivaj, lagano samo, nemoj se preforsirat, odmaraj kad ti tijelo bude trazilo i pazi na sebe i tu mrvicu malu! Osluskuj svoje instinkte ipak nase tijelo radi sve najbolje za ta mala cuda sto rastu u nama. Sretno!
Aurora, drago mi je sto je sve ok i sto sam imala dobar osjecaj vezano uz to!
Aurora super za pregled, bas mi je drago da si čula malo srceko i da je sve ok, sad neka se samo tako i nastavi☺, samo polako i bit ce sve super.
Curke, hvala vam od ❤. Zelim vam da sto prije i vi ovo dozivite🤞🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀🍀.
Inace, ja sam iz Osijeka.
Čestitam i samo hrabro dalje😊
Aurora, lijepo sad uzivaj, normalno živi, nemoj se sa ničim preforsirati to je to 😘😘😘💓
Oo kako je lipo vidjeti sve nove trudnice 😘🤗 citam vas ali nisan nista davno komentirala. Ja danas 18 tjedana trudna.. Ma ljudi moji kad je prije proslo 🤗❤️ osjecam skakljanja u trbuhu kazu da su to prvi osjeti bebe 💪🤗veselim se svakom skakljanju i iscekivanju prvih udaraca. Ne znan jesan bi vam prosli put rekla ali doktorica i ja mislimo da smo vidili malog pišu između nogu ali ona kaze da ne bi rekla 100 posto jer moze biti i pupkovina. Ma meni nije ni bitno samonda je zivo i zdravo. Evo slikica od proslog pregleda.. Beba je okrenula guzu ko i mama kad spava na boku 🤗
Pozdrav.
Evo i ja da se prijavim. Suprug i ja vec dugo pokusavamo ali nikako nam nije uspjevalo tako da nam je sad vec plan ako ne uspijemo ove godine morat cemo odustati... Već imamo jedno dijete. Curica 6 godina. Ove godine ce u školu...
U svakom slučaju kasni mi vec 3 dana i sad se vec pomalo radujem... s druge strane me i brine jer sam prehlađena, imala sam temperaturu... uzasno stresan period na poslu....ne znam.... pisem ovde jer ne zelim nikome jos o tome pričati a opet želim s nekim podijeliti.... pozdrav svima koji se nadaju ili su vec dočekale. Nadam se druženju i na drugim temama...
Mini lijepo da si nam se malo javila, preslatka slikica, i da, slazem se s tobom, vrijeme stvarno prebrzo prolazi, jos malo pa ste vas dvoje na pola puta a kao da si jucer javila plusic. Nadam se da cemo i sve mi cekalice uskoro se ovako radovati i iscekivati prve udarce🙏🙏. Sretno dalje i svakako nam se javljaj☺.
Davos, dobro nam došla, i sto prije otisla na temu o trudnicama i bebama😄, jel imas u planu napraviti test? Ako ti kasni 3 dana mogao bi vec biti pozitivan, drzim fige.
Ja sam zagorka :) ne mogu vjerovati kak vrijeme prolazi, ko da ste javile prije tjedan-dva da ste trudne a ono vec proslo vise od 15 tjedana..veselim se vasim slikama ultrazvuka, mislim da nema ljepseg osjecaja nego kad se vidi mrvica i cuje srceko, zelim nam to svima cim prije
Sortiraj odgovore
Najstariji