Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana Donna
    23. Siječanj 2019. 16:54

Grizli, opet odlične vijesti 💓💓 sad samo još da dočekamo 11.2., drzim cvrsto 🤞🤞
    Mika žao mi je što je došla M, samo hrabro dalje 🙏 
    Bila sam danas na pregledu, jer u petak necu stic zbog posla...sve je uredu 💓 vidili smo u jednom trenu bebu kako sa rukicama onim minijaturnim nest lamata, nisam mogla vjerovat 😍 
    Svima curama koje čekaju O puno sreće želim da bude doslovno pun pogodak 🤞
    Netko je ovdje pisao o rodbini, i prijateljima, svi oni zabadaju nos di ne treba...mi smo zajedno preko 10 god, i uvijek ista pitanja...počela sam bit čak bezobrazna, i uopće nemam više pardona jer ni oni nemaju...ma tko ih šiša, samo uzivajte u zajedničkim trenucima a sve ostalo će nadoći...

• Tonkica1
    23. Siječanj 2019. 17:22

Cure, citam vas cijelo vrijeme.
    Cestitam plusicima i saljem dobre vibre trudilicama 😍😍
    Grizli, sve smo uz tebe 🤞🤞
    Htjela sam vas samo pitati nesto iako sutra zovem ginekologinju. Dakle, nakon kiretaze mi je normalno poceo prvi ciklus. Drugi ciklus mi je trebao poceti jos prosli cetvrtak i jos nista... Zabrinuta sam jer je prije uvijek bila tocna u sat. Pazili smo se jer smo odlucili pricekati 2-3 ciklusa prije ponovnih pokusaja, ali sam za svaki slucaj napravila test i negativan je. Stvarno se nadam da mi se ciklusi nisu spomrdali...

• Tonkica1
    23. Siječanj 2019. 17:23

Uglavnom, moje pitanje je je li to normalno nakon operacije? Ako nije, sto bi moglo biti?

Mika111
    23. Siječanj 2019. 17:31

Ana bas mi je drago da je sve u redu s bebicom, neka samo tako nastavi. Ovaj ciklus jos nismo ni bili radili na bebi tako da sam zapravo jedva docekala da dođe m i da mozemo krenuti u nove pokušaje, iduci tkedan lovimo plodne dane😊😊.
    Tonkica, ja sam imala kiretazu u 2.mj.prosle godine ali mi se nisu nesto posebno poremetili ciklusi, mozda je jedan mjesec bio duzi za 5-6 dana i nista vise, najbolje da vidis sto kaze gin

• misica35
    23. Siječanj 2019. 17:42

Grizli nebi vjerovala koliko puta dnevno te se sjetim! Nadamo se s tobom i saljemo ti L i ja zagrljaje i dobre vibracije! 🤗🤗

teresita
    23. Siječanj 2019. 17:44

@ Tonkica1, meni je upravo zavrsio 3. ciklus od kiretaze koja je bila 1.11. Prva menga je dosla nakon 25 dana, druga nakon 28 i treca nakon 25 dana( a ova je bila gadna sa izljevima 48h, jos dva dana mrljavilo i sve stalo. Otisla na pregled naravno i dr mi je rekla da je sve ok, da je to sve normalno da se ciklusi malo poremete s obzirom na traumu koju je dozivila maternica. Nadam se  da sam pomogla bar malo sa svojim iskustvom.

Grizli
    23. Siječanj 2019. 17:52

Misica kakva je situacija kod tebe? Hvala na vibricama!
    Tonkica nakon spontanog sa ili bez kiretaze moze doc do poremecaja hormona i ciklusa do 6 mjeseci nakon. Posebno ako si bila pod anestezijom. Nadam se da ce ti ipak stic uskoro! 

• Tonkica1
    23. Siječanj 2019. 17:59

Hvala cure!!! Umirile ste me. Bila sam pod potpunom anestezijom... Zvat cu sutra dr da vidim i s njom.
    😘😘😘😘😘

23. Siječanj 2019. 20:33

Mika čestitam na prvom danu trudnoće,  kako bi naša Tata rekla 😂 imam dobar osjecaj za tebe ovaj put, prosle pute si lako ostala trudna a ovaj  put si sve rjesila da budu idealni uvjeti da se mali embrij moze ugnijezdit :) sretno od srca ❤
    Ana Donna, tako mi je drago da je sve u redu! Drži se, drago mi je da nemas nekih jakih simptoma, koliko god te to brinilo.. budi sretna, moja teta je povampirila otkad je ostala trudna, jednostavno su je hormoni oprali i terorizirala je sve oko sebe 😂 
    Grizli nadam se da ti smrzlice nece ni trebati, nekako vjerujem da je ovo tvoj mjesec 🤞 još ces se stvarno zamjenit s Tatom, kako ste se i dogovorile!
    A ja se bojim da ovaj mjesec od nas nista, opet nisam uhvatila pik, najtamnija crtica je bila 17 dc a pokrili smo tek 15dc. Po kalendaru je O bila jucer, a pokrili smo tek danas. Al dobro , idem u gin 27.1. Pa cemo vidit sta ona kaze.

Mika111
    23. Siječanj 2019. 20:55

Pina hvala ti na lijepim rijecima😊, i ja se nadam se ce biti treca sreca za nas, vec sam rekla decku da ne mora biti iz prve ali kad se uhvati neka onda bude unutra bar 36 tjedana🙏🙏. 
    Nemoj unaprijed otpisati ciklus, nikad se ne zna, mozda te bas iznenadi kad se najmanje nadas😊😚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.