Grizli, opet odlične vijesti 💓💓 sad samo još da dočekamo 11.2., drzim cvrsto 🤞🤞
Mika žao mi je što je došla M, samo hrabro dalje 🙏
Bila sam danas na pregledu, jer u petak necu stic zbog posla...sve je uredu 💓 vidili smo u jednom trenu bebu kako sa rukicama onim minijaturnim nest lamata, nisam mogla vjerovat 😍
Svima curama koje čekaju O puno sreće želim da bude doslovno pun pogodak 🤞
Netko je ovdje pisao o rodbini, i prijateljima, svi oni zabadaju nos di ne treba...mi smo zajedno preko 10 god, i uvijek ista pitanja...počela sam bit čak bezobrazna, i uopće nemam više pardona jer ni oni nemaju...ma tko ih šiša, samo uzivajte u zajedničkim trenucima a sve ostalo će nadoći...
Cure, citam vas cijelo vrijeme.
Cestitam plusicima i saljem dobre vibre trudilicama 😍😍
Grizli, sve smo uz tebe 🤞🤞
Htjela sam vas samo pitati nesto iako sutra zovem ginekologinju. Dakle, nakon kiretaze mi je normalno poceo prvi ciklus. Drugi ciklus mi je trebao poceti jos prosli cetvrtak i jos nista... Zabrinuta sam jer je prije uvijek bila tocna u sat. Pazili smo se jer smo odlucili pricekati 2-3 ciklusa prije ponovnih pokusaja, ali sam za svaki slucaj napravila test i negativan je. Stvarno se nadam da mi se ciklusi nisu spomrdali...
Uglavnom, moje pitanje je je li to normalno nakon operacije? Ako nije, sto bi moglo biti?
Ana bas mi je drago da je sve u redu s bebicom, neka samo tako nastavi. Ovaj ciklus jos nismo ni bili radili na bebi tako da sam zapravo jedva docekala da dođe m i da mozemo krenuti u nove pokušaje, iduci tkedan lovimo plodne dane😊😊.
Tonkica, ja sam imala kiretazu u 2.mj.prosle godine ali mi se nisu nesto posebno poremetili ciklusi, mozda je jedan mjesec bio duzi za 5-6 dana i nista vise, najbolje da vidis sto kaze gin
Grizli nebi vjerovala koliko puta dnevno te se sjetim! Nadamo se s tobom i saljemo ti L i ja zagrljaje i dobre vibracije! 🤗🤗
@ Tonkica1, meni je upravo zavrsio 3. ciklus od kiretaze koja je bila 1.11. Prva menga je dosla nakon 25 dana, druga nakon 28 i treca nakon 25 dana( a ova je bila gadna sa izljevima 48h, jos dva dana mrljavilo i sve stalo. Otisla na pregled naravno i dr mi je rekla da je sve ok, da je to sve normalno da se ciklusi malo poremete s obzirom na traumu koju je dozivila maternica. Nadam se da sam pomogla bar malo sa svojim iskustvom.
Misica kakva je situacija kod tebe? Hvala na vibricama!
Tonkica nakon spontanog sa ili bez kiretaze moze doc do poremecaja hormona i ciklusa do 6 mjeseci nakon. Posebno ako si bila pod anestezijom. Nadam se da ce ti ipak stic uskoro!
Hvala cure!!! Umirile ste me. Bila sam pod potpunom anestezijom... Zvat cu sutra dr da vidim i s njom.
😘😘😘😘😘
Mika čestitam na prvom danu trudnoće, kako bi naša Tata rekla 😂 imam dobar osjecaj za tebe ovaj put, prosle pute si lako ostala trudna a ovaj put si sve rjesila da budu idealni uvjeti da se mali embrij moze ugnijezdit :) sretno od srca ❤
Ana Donna, tako mi je drago da je sve u redu! Drži se, drago mi je da nemas nekih jakih simptoma, koliko god te to brinilo.. budi sretna, moja teta je povampirila otkad je ostala trudna, jednostavno su je hormoni oprali i terorizirala je sve oko sebe 😂
Grizli nadam se da ti smrzlice nece ni trebati, nekako vjerujem da je ovo tvoj mjesec 🤞 još ces se stvarno zamjenit s Tatom, kako ste se i dogovorile!
A ja se bojim da ovaj mjesec od nas nista, opet nisam uhvatila pik, najtamnija crtica je bila 17 dc a pokrili smo tek 15dc. Po kalendaru je O bila jucer, a pokrili smo tek danas. Al dobro , idem u gin 27.1. Pa cemo vidit sta ona kaze.
Pina hvala ti na lijepim rijecima😊, i ja se nadam se ce biti treca sreca za nas, vec sam rekla decku da ne mora biti iz prve ali kad se uhvati neka onda bude unutra bar 36 tjedana🙏🙏.
Nemoj unaprijed otpisati ciklus, nikad se ne zna, mozda te bas iznenadi kad se najmanje nadas😊😚
Sortiraj odgovore
Najstariji