Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bennny20
    23. Siječanj 2019. 13:17

Aurora87

Nopobo, cestitam! Zelim ti urednu i skolsku trudnocu!
    Upravo sam naisla na jedan podatak o kiviju pa da podijelim s vama (imala sam strasnu zelju za kivijem i narom, dva dana se davim u njima pa sam isla malo guglati).
    Kivi je pun folne kiseline i preporuca se trudnicama i trudilicama. Navodno da pomaze u zadebljanju endometrija. Inace mi je neki dan rekla jedna pedijatrica da su dva kivija dovoljna da se unese preporucena dnevna doza C vitamina. Za nar mi je rekla da se iz njega lako apsorbira u organizam zeljezo sto je prava rijetkost. Eto, mozda nekome bude zanimljiva i korisna informacija😊. Mene bas oprala zelja za tim vockama i morali odmah u trgovinu🙃

Eto nam dokaza da moramo slusati svoje tijelo! 🤗

• bennny20
    23. Siječanj 2019. 13:18

Lalla

Aurora, bas sam pisala na trudnicama svoje probleme s probavom. Strah me ista pojest jer ne znam hoce li mi smetat i imam jaku averziju prema hrpi hrane. Prolazim ulicom i sve mi smrdi. Za rucak danas bioaktiv i sendvic sa maslacem i sirom.

Lalla meni ovo iz ove moje perspektive zvuci kao savrsen scenarij.    Averzija prema hrani i trudnoca! Pa di ces bolje! 😂😂😂 al znam da tebi nije tak....sala mala..  

Lalla
    23. Siječanj 2019. 13:36

Benny20, tjesi me sto kazu da su mucnine znak da je sve ok. Eto sad mi je zlo od tog sto sam jela za rucak i dosao mi je miris i okus brudeta koji sam jela u subotu i sad mi se to gadi.  Al stvarno ludo, za dosje x. Najgore mi dodje kad zamislim pecene krumpire i neku pecenku.  Voce mi nekak jos i najbolje izgleda. Imam doma domace narance.

Lalla
    23. Siječanj 2019. 13:37

Grizli koliko jos dana pa moras radit test?

• bennny20
    23. Siječanj 2019. 13:45

Grizli svi se veselimo sa tobom.. ja koda ne iscekujem svoju M! 🤗🤗🤗

Grizli
    23. Siječanj 2019. 14:06

Hahha a jeste mi lude. Kod stimulacije je tesko procjeniti kad bi M trebala biti jer ti hormoni sve poremete, tako da moram koristiti progesteronsku terapiju do daljnjeg i onda ili cu dobiti M ili cu 11.2 vaditi betu. Prvi put nisam M dobivala pa sam vadila betu nekih cca 17dana nakon transfera jer sam imala uzasne glavobolje a i imala sam osjecaj da nista od toga pa sam vadila ranije da mogu mirne duse prestat terapiju jer od nje sam imala i glavobolje. A drugi put sam dobila tocno 14 dana od transfera. Tako d avidit cemo ima cura koje vec 6-6 dana nakon transfera rade testove doma, jer ipak vracen je 5 dana star embrij i razvijen, al mislim da necu tako rano, valjda cu biti karatker! A i osjetim, prepoznala sam vec kroz svo ovo vrijeme neke sitnice koje mi vec prije dolaska M daju male signalice dal je ili nije iako ni to ne mozes biti 100%!

• baby
    23. Siječanj 2019. 14:13

Imam pitanje, nije povezano sa trudnocom jer mi je po trakici jucer bila ovulacija..danas cijelo jutro imam grceve u trbuhu, prvo sam mislila da budu probavne smetnje ali nista i onda je pocela toplina i bol prvo u donjem dijelu trbuha a sad mi je oko lijevog jajnika i je staje..jel je imala koja tak? Bojim se da nebi bila cista ili tak nesto

• bennny20
    23. Siječanj 2019. 14:36

Grizli

Hahha a jeste mi lude. Kod stimulacije je tesko procjeniti kad bi M trebala biti jer ti hormoni sve poremete, tako da moram koristiti progesteronsku terapiju do daljnjeg i onda ili cu dobiti M ili cu 11.2 vaditi betu. Prvi put nisam M dobivala pa sam vadila betu nekih cca 17dana nakon transfera jer sam imala uzasne glavobolje a i imala sam osjecaj da nista od toga pa sam vadila ranije da mogu mirne duse prestat terapiju jer od nje sam imala i glavobolje. A drugi put sam dobila tocno 14 dana od transfera. Tako d avidit cemo ima cura koje vec 6-6 dana nakon transfera rade testove doma, jer ipak vracen je 5 dana star embrij i razvijen, al mislim da necu tako rano, valjda cu biti karatker! A i osjetim, prepoznala sam vec kroz svo ovo vrijeme neke sitnice koje mi vec prije dolaska M daju male signalice dal je ili nije iako ni to ne mozes biti 100%!

Uglavnom...obavjestavaj nas o svemu! Moramo znati svaki detalj! 🙂😆😉

• Babylove
    23. Siječanj 2019. 15:41

Sretno svima 💗💗
    Imam pitanje.. dali je normalno osjecati poptilicne bolove uz krvarenje nakon hsg

23. Siječanj 2019. 16:06

Cure, hvala vam puno na podršci! ❤ Evo dečko ide sljedeći tjedan vaditi krv pa ćemo vidjeti kaj će ispasti i kad možemo početi dalje pokušavati. Nadam se da mu je bolje i da će mu barem malo smanjiti dozu za početak. I najiskrenije čestitke svim trudnicama, a onima koje rade na tome želim plusić i šaljem puno pozitivne energije. 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani