Nopobo, cestitam! Zelim ti urednu i skolsku trudnocu!
Upravo sam naisla na jedan podatak o kiviju pa da podijelim s vama (imala sam strasnu zelju za kivijem i narom, dva dana se davim u njima pa sam isla malo guglati).
Kivi je pun folne kiseline i preporuca se trudnicama i trudilicama. Navodno da pomaze u zadebljanju endometrija. Inace mi je neki dan rekla jedna pedijatrica da su dva kivija dovoljna da se unese preporucena dnevna doza C vitamina. Za nar mi je rekla da se iz njega lako apsorbira u organizam zeljezo sto je prava rijetkost. Eto, mozda nekome bude zanimljiva i korisna informacija😊. Mene bas oprala zelja za tim vockama i morali odmah u trgovinu🙃
Eto nam dokaza da moramo slusati svoje tijelo! 🤗
Aurora, bas sam pisala na trudnicama svoje probleme s probavom. Strah me ista pojest jer ne znam hoce li mi smetat i imam jaku averziju prema hrpi hrane. Prolazim ulicom i sve mi smrdi. Za rucak danas bioaktiv i sendvic sa maslacem i sirom.
Lalla meni ovo iz ove moje perspektive zvuci kao savrsen scenarij. Averzija prema hrani i trudnoca! Pa di ces bolje! 😂😂😂 al znam da tebi nije tak....sala mala..
Benny20, tjesi me sto kazu da su mucnine znak da je sve ok. Eto sad mi je zlo od tog sto sam jela za rucak i dosao mi je miris i okus brudeta koji sam jela u subotu i sad mi se to gadi. Al stvarno ludo, za dosje x. Najgore mi dodje kad zamislim pecene krumpire i neku pecenku.
Voce mi nekak jos i najbolje izgleda. Imam doma domace narance.

Grizli svi se veselimo sa tobom.. ja koda ne iscekujem svoju M! 🤗🤗🤗
Hahha a jeste mi lude. Kod stimulacije je tesko procjeniti kad bi M trebala biti jer ti hormoni sve poremete, tako da moram koristiti progesteronsku terapiju do daljnjeg i onda ili cu dobiti M ili cu 11.2 vaditi betu. Prvi put nisam M dobivala pa sam vadila betu nekih cca 17dana nakon transfera jer sam imala uzasne glavobolje a i imala sam osjecaj da nista od toga pa sam vadila ranije da mogu mirne duse prestat terapiju jer od nje sam imala i glavobolje. A drugi put sam dobila tocno 14 dana od transfera. Tako d avidit cemo ima cura koje vec 6-6 dana nakon transfera rade testove doma, jer ipak vracen je 5 dana star embrij i razvijen, al mislim da necu tako rano, valjda cu biti karatker! A i osjetim, prepoznala sam vec kroz svo ovo vrijeme neke sitnice koje mi vec prije dolaska M daju male signalice dal je ili nije iako ni to ne mozes biti 100%!

Imam pitanje, nije povezano sa trudnocom jer mi je po trakici jucer bila ovulacija..danas cijelo jutro imam grceve u trbuhu, prvo sam mislila da budu probavne smetnje ali nista i onda je pocela toplina i bol prvo u donjem dijelu trbuha a sad mi je oko lijevog jajnika i je staje..jel je imala koja tak? Bojim se da nebi bila cista ili tak nesto
Hahha a jeste mi lude. Kod stimulacije je tesko procjeniti kad bi M trebala biti jer ti hormoni sve poremete, tako da moram koristiti progesteronsku terapiju do daljnjeg i onda ili cu dobiti M ili cu 11.2 vaditi betu. Prvi put nisam M dobivala pa sam vadila betu nekih cca 17dana nakon transfera jer sam imala uzasne glavobolje a i imala sam osjecaj da nista od toga pa sam vadila ranije da mogu mirne duse prestat terapiju jer od nje sam imala i glavobolje. A drugi put sam dobila tocno 14 dana od transfera. Tako d avidit cemo ima cura koje vec 6-6 dana nakon transfera rade testove doma, jer ipak vracen je 5 dana star embrij i razvijen, al mislim da necu tako rano, valjda cu biti karatker! A i osjetim, prepoznala sam vec kroz svo ovo vrijeme neke sitnice koje mi vec prije dolaska M daju male signalice dal je ili nije iako ni to ne mozes biti 100%!
Uglavnom...obavjestavaj nas o svemu! Moramo znati svaki detalj! 🙂😆😉
Sretno svima 💗💗
Imam pitanje.. dali je normalno osjecati poptilicne bolove uz krvarenje nakon hsg
Cure, hvala vam puno na podršci! ❤ Evo dečko ide sljedeći tjedan vaditi krv pa ćemo vidjeti kaj će ispasti i kad možemo početi dalje pokušavati. Nadam se da mu je bolje i da će mu barem malo smanjiti dozu za početak. I najiskrenije čestitke svim trudnicama, a onima koje rade na tome želim plusić i šaljem puno pozitivne energije. 😘
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji