Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • misica35
    23. Siječanj 2019. 23:00

Grizli, super smo, u subotu ulazimo u 27.tjedan, proletilo u cas! 😀
    Ana Donna bas super,  mrva mala, cuvaj ss!
    Cure svima sretno! 🥰

Grizli
    24. Siječanj 2019. 08:35

Misica joj kako lijepo! Nek ti je sretno do kraja! 

tata_me_zove_zlato
    24. Siječanj 2019. 10:26

Grizli,super za smrzlice. 😍 
    Ja evo cekam danas Sanju jer si mi rekla da je tvom tati rodjendan...ali izgleda ce ona cekati jos koji dan.Mozda i bolje,uhvatila me gripa izgleda,odvratno se osecam i mislim da ovakva ne bih imala snage roditi.To sam u bolnici pokupila garant.Tako da se nalivam cajevima,cedjenim vocem...

url=https://lilypie.com]

Grizli
    24. Siječanj 2019. 13:27

Tata a joj samo ti jos gripa sad falima. Bas mi je krivo! A nista ako ne bude danas dam joj fore jos do 11.2 da se rodi samo nek je zdrava i sretna djevojcica! Ne mozete mi vise mjesto trudnice uzorpirat zenske moje! Ne znam kako tebi idu dani, al meni spooooro za krepat! 

Raštika
    24. Siječanj 2019. 14:07

Grizli, imam neki dobar osjecaj. 😉🤞🏼 
    Ja bi mogla kroz koji dan na par dana drugoj kuci, obavit neke stvari i iskoristit plodne dane.  Boca vina je spremna za uzet si jednu vecer i opustit se s deckom. Zasluzili smo oboje pa sta bude neka bude. Ako ne iskoristim plodne dane a onda ima da se napijem 11.2. za tebe Grizli. 😉 Za oplodjene stanice sam nazdravila  a za pozitivni test bi se trebalo opiti. Ne ti Grizli naravno. 😂😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Grizli
    24. Siječanj 2019. 14:38

Rastika moja ako bude pozitivna beta popij casu, al kad srce cujem javi adresu i ja ti saljem vina pun karton - oces bijelo, crno , slatko, kiselo, zuto, roze, zeleno, drveno, pjenusavo... Pa da i umjesto mene pijes! 😁🤣

Mika111
    24. Siječanj 2019. 14:48

Raštika nadam se da cete uspjeti iskoristiti plodne dane😊😊, i ja odbrojavam do svojih 😝.
    A onda cemo 11.2.svi nazdraviti za nasu Grizli i njezinu bebicu☺.
    Aurora ako sam dobro zapamtila ti imas danas pregled, drzim fige da je sve u redu i da čuješ malo srčeko, obavezno nam se javi!😍😙

24. Siječanj 2019. 15:57

Grizli je naša dobra vila, ona kuma sa štapićem , tako da mislim da ćemo se tvojoj beti veselit kao da je svaka od nas dobila plus!! 

Raštika
    24. Siječanj 2019. 16:31

😂😂😂Moze Grizli, dogovoreno.  😉
    Mika, mi se pratimo ovaj ciklus. Zabavnije je u drustvu. 👌😉 Sretno! ❤️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

teresita
    24. Siječanj 2019. 16:36

I ja mengu ovaj put ne ocekujem 11.2. Obecavam da necu raditi niti jedan test do onda, sad se zabavljam ovulacijskim trakicama🙈🙈😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.