Teresita, drzim fige da ne dodje. 🤞🏼🤞🏼❤️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Grizli,tako je,majku mu valjda ce izaci do 11.02 😂 dani mi ni ne prolaze,radila bih bilo sta,a sad snage nemam...no dobro,proci ce vec za koji dan.
Cure,sve ste tako divne i pozitivne,svaka cast sto se tako bodrite medjusobno!💖
url=https://lilypie.com]
Zene drage imam jedno pitanje da li se neka susretala s tim?Svaka menst mi traje 4 do 5 dana.Onaj 5 dan skoro i nema je.
I bolovi budu prisutni samo prva 2 dani oni standardni grcevi.Evo danas 5 dan menst a imam osjecaj kao da tek trebam dobit imam takve grceve u stomaku kao da je pocetak a ne kraj menst.Takode i krvarenje je vise prisutno nego sto mi je bilo svaka menst.
Jedino me brinu ti grcevi jer uvijek nestanu nakon 2 dana.A danas se pojavili bas oni grcevi menst kao da tek treba krenut
Da li je to oke??
I meni krecu plodni dani...ja nekako ovaj ciklus odlucila da niti necu bas pratiti dane niti "raditi na dijetetu". Nego sex kada nam dodje pa ako je sudjrno sudjeno je. Do sad mi moje filozofiranje, racunanje, kalkuliranje oko toga nije puno donijelo. Kada je bila biokemijska nisam niti pratila nikaj jer smo bili u gradevinskim radovima i nii na kraj pameti mi nije bila trudnoca. I bila je...tak da... neka grizli ovaj mjesec ostane trudna pa mogu ja i neki drugi ! 😉
E grizli ako bude pozitivno i ja cu se napiti umjesto tebe! Ti si ko nas guru! 😂😀 kad ti vidis plus svi cemo slaviti koda je nas!
Rastika...i tvom cu se isto bome veseliti.
Ma svima se veselimo uvijek...zato smo to!
I ja mengu ovaj put ne ocekujem 11.2. Obecavam da necu raditi niti jedan test do onda, sad se zabavljam ovulacijskim trakicama🙈🙈😂
Nama jw glavno da mozemo popisati nekaj i mi sretne! Ah zenski mozak... ja bi najradije od 10 dana prije menge svaki dan jedan popisala da sam mirna . 🙈🙈
Aurora je bila u 16h ja mislim na pregledu...
Kako je proslo? Javi nam see.
Zene drage imam jedno pitanje da li se neka susretala s tim?Svaka menst mi traje 4 do 5 dana.Onaj 5 dan skoro i nema je.
I bolovi budu prisutni samo prva 2 dani oni standardni grcevi.Evo danas 5 dan menst a imam osjecaj kao da tek trebam dobit imam takve grceve u stomaku kao da je pocetak a ne kraj menst.Takode i krvarenje je vise prisutno nego sto mi je bilo svaka menst.
Jedino me brinu ti grcevi jer uvijek nestanu nakon 2 dana.A danas se pojavili bas oni grcevi menst kao da tek treba krenut
Da li je to oke??
A da li ti je bas M dosla kad je i trebala doci? Nije usred ciklusa ili mimo planiranih dana?
Ja ju ne ocekujem oko 5.2. iako nemam neka prevelika ocekivanja, tesko radim na poslu i pod jako velikim sam stresom, pucam po savovima
Ja sam narucena 12.2. kod ginekologa...jedva cekam i strah me...nadam se da ce ovaj put biti sve uredu...nemam nikakve simptome ( povremeno me malo zaboli u doljnjem dijelu stomaka), grudi me ovaj put ne bole...Cure sretno i zelim vam svima sto prije ➕
Curke, nadam se da cete ugledati plusiće sve odreda i čuti 💕. Bilo bi mi super kad bi se mogle naci sve negdje na nekom izletu….bas je stvarno ovdje podrzavajuca atmosfera🤗.
Cula sam srce danas❤😍🙃🤗. Po uzv sam 6+4 sto odgovara ranijoj ovulaciji. Betu nije nista posebno komentirao, rekao je da je trudnoća vitalna i da su mjere ok. Jedino sto mi je propisao Duphaston dva puta dnevno jer sitno smečkarim, a ako ugledam svjezu krv onda 3 puta dnevno trebam piti. Kontrola za 2-3 tjedna. Sva sam bila zabrinuta pa mi je rekao nakon pregleda da se mogu opustiti…
Jedino sam poslije razmisljala, nije mi rekao da moram mirovati….
Tooooo suppeer da si cula i srceko i da je sve ok! Bas mi ne drago! Znaci da ne moras mirovati nista posebno..slusaj svoje tijelo i nemoj se preforsirati ak ne ide.
Izlet na pola puta za sve nas.... tko zna otkuda smo sve! Ja iz Zagreba...a vi? Stvarno je super atmosfera ovdje i bas mi je drago da sam jednom slučajno zalutala tu sva jadna....i ostala s vama! 😍🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji